Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

QUOTE(K_margo @ 2009 01 19, 13:06)
Mane nakty kankina remuo, tai Renni gelbeja, po puse sukramtau ir miegas ramesnis. Aisku ir valgyt pries miega nebegaliu, kokias 3 val. iki miego paskutini karta pavalgau.
Dar pabandykyt Smulkintu linu semenu (Bioflax firmos) gerai padeda, tik aisku nakty nelabai ju pasiruosi.

http://www.linai.lt/produktai/

Buvau pamirsus apie smulkintus linu semenys, reikes pabandyti pries miega isgerti, gal pades, vis naturalesnis produktas nes kokie vaistukai.

Sekmes!

aciu, kad priminei.. as ir buvau pamirsus smulkintu linu semenis.. ka tik suvartojau ir jauciu kaip skausmas raminasi.. o jau taip suspaude siandien, kad net asaros kaupesi..
anksciau padedavo bananai.. dar atsimenu gydytoja buvo sakius kad kmynu arbata turi padet, bet sito nebandziau.. kazkur skaiciau kad reikia gerai sukramtyti (kiek imanoma ilgiau kramtyti kol pasidarys kosele) ir nuryti graikisko riesuto - kazkada skaudejo, pabandziau - padejo smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai rėmuo graužia nėštumo pabaigoj, bet man tik 7 savaitė įpusėjo, o su rėmeniu nesusitvarkau. Labai negera ryte, dieną, vakare.. O dar darbe sėdėt.. sad.gif Pieną gėriau, nepadeda. Iki išprotėjimo, atrodo, skauda. sad.gif Eisiu šiandien pas gydytoją gal ką patars...
Atsakyti
niekad gyvenime nezinojau kas yra remuo. Su antru nestumu pajutau nuo 6 savaites. Geriau linu semenu arbata po 5-6 puodelius, tada galejau gyvent. Vaistu nesinorejo.
Atsakyti
Aš irgi nežinojau, kas tas rėmuo iki antro nėštumo vidurio. Bet man tai labiausiai padeda pienas, nes tos tabletės man labai neskanios. Išgeriu pienuko ir praeina visas graužimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man padejo tik mineralinis Borjomi vyras blokais ji pirko doh.gif
Atsakyti
o man niekas nepadejo, kai laukiausi... Vien del remens nesulaukiau, kada gims lelius... nes visai nieko nebegalejau valgyti...tik rijau Maalox tabletes... o geriausiai sekesi valgyti ledus - nuo ju nieko nebudavo, o kadangi buvo vasara, tai nerealiais kiekiais valgydavau lotuliukas.gif Na ir dar kefyras gerai sueidavo. Normalaus maisto pradejau valgyti tik po gimdymo. va tada tai buvo geris - atrode kaip nauja skrandi buciau gavus - galejau valgyti daug ir viska ir niekas neskaudedavo rolleyes.gif Na tik aisku prasidejo kiti kiuansai-nevalgyti to, nuo ko lialiui gali pilviuka skaudeti...
Labai uzjauciu mamytes su sita problemele. Na bet kaip nors...Laikykites 4u.gif
Atsakyti
nenaudoju vaistų, nusipirkau Jadvygos Bolvačiutės žolelių mišinį nr. 27. užsiplikau į puslitrinį termosiuką ir geriu tris kart per dieną po truputį prieš valgį. Gyvenimas kitom spalvom sušvito thumbup.gif
Atsakyti
Gyva esu tik deka Borjomi, nes kitaip nevalgius galeciau visai but ir vemciau rugstim unsure.gif
Atsakyti
bandziau pradzioje kovoti ilgai kramtydama graikinius riesutus...tai truko neilgiau nei viena diena,nes rugstis kaip kilo taip kilo...ir nebudama nestuke.gif puikiai zinojau,kas tas remuo, tad dabar skrandis kaip pamises verysad.gif be reny neistverciau blush2.gif zinau,kad pienas labai padeda,bet pieno as negeriu,man jis britku schmoll.gif
Atsakyti
barjomi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neitiketina, bet BORJOMI tikrai padeda. Geriant kitus mineralinius kaip tik rugstys sukila, o cia ugni kaip griausmu uzgesina. O vat tableciu vaistininke man nepatare visai, is bedos sake Renie galima, bet tik is bedos. Skaiciau, kad kai kurios nestukes Raniberl naudoja, tai tie vaistai net vaikelio zarnynui gali pakenkti g.gif Na kadangi man padeda Borjomi, tad minties apie vaistus visai atsisakiau ax.gif
Atsakyti
o man gydytoja patare gerti Frutino tab,tikrai padeda,kas svarbiausia nestukems galima gerti.Bandziau gert piena,bet jis man nepadejo.
Atsakyti