Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

man nestumas ar nenestumas, jau kai uzeis remuo esti, tai atrodo galiu gryna kreida valgyti biggrin.gif o siaip reiks pabandyti ta malox'a nusiprikti, nes kiti nelabai ir padeda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katinulyga @ 2009 03 31, 17:00)
man nestumas ar nenestumas, jau kai uzeis remuo esti, tai atrodo galiu gryna kreida valgyti biggrin.gif o siaip reiks pabandyti ta malox'a nusiprikti, nes kiti nelabai ir padeda sad.gif

tai zinok skystas maaloxas ir yra kreidos skystis biggrin.gif jis padengia skrandzio gleivine ir neutralizuoja rugstis
Atsakyti
Man gine sake, kad tie visi Maaloxai, Rennie, Frutin ir kt. yra absoliuciai tas pats smile.gif tad, jei vienas nepadeda, tai nepades ir kiti 5 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 03, 12:29)
Man gine sake, kad tie visi Maaloxai, Rennie, Frutin ir kt. yra absoliuciai tas pats smile.gif tad, jei vienas nepadeda, tai nepades ir kiti 5 schmoll.gif

gali buti, bet gal priziurint maista, tai ka valgai ir vaistukai manau turetu padeti

o tai ka tavo ginekologe sake, kokiu budu malsinti nemalonius pojucius,skausmus?
Atsakyti
Gimdymu malsinti tongue.gif
Rimtai cia...sake, kad pas nesciasias tas remuo visai kitokios kilmes, nei pas buna iprastai...Na, ta prasme, kad mum ta remeni visai kitokios priezastys issaukia, nei iprastai, del kazkurio hormono atsipalaiduoja raumuo, kuris sulaiko maista skrandyje ir neleidzia jam grizt i stemple doh.gif Na, as labai stengiuosi prisiziuret ka i burna dedu, tada buna geriau smile.gif o vaistai tai kaip mirusiajam taures schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 03, 12:38)
Gimdymu malsinti tongue.gif
Rimtai cia...sake, kad pas nesciasias tas remuo visai kitokios kilmes, nei pas buna iprastai...Na, ta prasme, kad mum ta remeni visai kitokios priezastys issaukia, nei iprastai, del kazkurio hormono atsipalaiduoja raumuo, kuris sulaiko maista skrandyje ir neleidzia jam grizt i stemple doh.gif Na, as labai stengiuosi prisiziuret ka i burna dedu, tada buna geriau smile.gif o vaistai tai kaip mirusiajam taures schmoll.gif

pas mane tas pats budavo. bet be vaistuku isprotejus buciau, nes pikta vaiskciodavau kaip sirse biggrin.gif
Atsakyti
As ir turiu problemu su padidejusiu rugstingumu ,tai buvo ir pries nestuma tai net nesitikejau nieko ir nestumo metu . Vienintelis vaistas kuris numalsina tai yra ranitidinas good.gif
Atsakyti
blink.gif niekas man jaunebepadeda..nei borjomi,nei rennie, nei pienas...na nedaug liko jau aisku...kolkas dar pamiegosiu sededama,nes tik uzemus gulima padeti prasideda blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Man kmynu arbata padeda thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif o man elementarus kakavos gerimas padeda - saukstelis cukraus, saukstelis kakavos i puodeli karsto vandens tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man rugpienis labai padeda, arba kefyras, o beto mane traukia ant jo kazkaip, man ir skanu, ir padeda biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar kažkaip į galą apsiramino tas skrandis, dabar jeigu jaučiu kad pradeda bušavot man padeda obuolio skiltelė. g.gif
Atsakyti