Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

Man geriausiai padeda RENIE. o bananai, kaip kad rekomenduoja, kad padeda, man dar daugiau sukelia rūgštį
Atsakyti
As irgi netikejau, kad mineralinis pades, bet tik Borjomi mane gelbejo, tik cia nepigus malonumas. as ji turejau isgerti ryte stikline pries valgi, per pietus ir prie vakariene, + dar atsigerti tarpsniuose, tai beveik visada tik ji ir gerdavau, nes ir nuo vandens kildavo rugstys, kad net miegot negalejau. tai nuo 5 menesio iki nestumo pabaigos sedejau tik ant borjomi, jokie kiti mineraliniai vandenis nepades, nes jie be sarminiu medziagu. tik isgerdavau as po 2butelikus per diena, tai iseidavo po 200lt per menesi tik mineraliniam doh.gif
Atsakyti
Viska isbandziau is siulytu variantu ,paskutinis atradimas graikiski riesutai ,rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Man tai visad pienas apdeda, bet reik pilna s tikline isgert, tai tada pagereja
Atsakyti
man ir niekas nepadeda,nei vaistai nei graikiniai riesutai ar pienas,,,,,,
Atsakyti
Siaip yra geras senas vaistas maalox nuo rugstingumo man jis veikia gerai,tik pajuntu kad kyla rugstys gurksnele maaloxo ir praeina clap.gif
Atsakyti
mane remuo eda labai minimaliai ir tai tik vakarais rolleyes.gif tai as suciulpiu ledinuka koki ir kaip ranka iskart nuima thumbup.gif
Atsakyti
Nei pienas,nei riesutai,nei vaistai...Tik Borjomi mane isgelbedavo smile.gif
Atsakyti
*****, reik jauciu pradet ta Borjomi vartot, nes daug kas sako, kad jis padeda, kai jau nieks nebepadeda unsure.gif As stengiuos nedaug valgyt, tada nekyla man tas maistas,o jei jau uzeina tas remuo, tai jokie Maaloxai, Rennie, pienas ir pan. nepadeda man schmoll.gif o kaip ju ta Borjomi vartojat?po valgio geriat ar siaip bile kaip?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 05 07, 13:28)
*****, reik jauciu pradet ta Borjomi vartot, nes daug kas sako, kad jis padeda, kai jau nieks nebepadeda unsure.gif As stengiuos nedaug valgyt, tada nekyla man tas maistas,o jei jau uzeina tas remuo, tai jokie Maaloxai, Rennie, pienas ir pan. nepadeda man schmoll.gif o kaip ju ta Borjomi vartojat?po valgio geriat ar siaip bile kaip?

as geriu bile kaip wink.gif
kaip tik norisi gerti - geriu Borjomi, na aisku ytais isgeriu arbatos arba silpnos kavytes su pienu.
o dienos begyje stengiuosi negerti jokiu sulciu ir kitu gerimu, tik borjomi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Realiai borzonis juk gazuotas, tai rugsciu musti kaip ir neturetu... Kita vertus, labai tiketina, kad jis pagerina maisto virskinima ir rugstys paprasciausiai neturi priezasciu sukilti (kai turejau bedu su skarandziu, man gydytojai isaiskino, kad rugstys kyla tada, kai perletai ir logai virskinamas maistas, o nestumo metu juk tas virskinimas ir yra suletejes...).
Atsakyti
Ar jums nuo to Frutin nepaleido vidurių?
Atsakyti