aš irgi vartoju renie

Geriu pienuką
daug pienuko

Kai buvau nestuke (na siaip senokai cia) tai vartojau raniberla, bet ir dabar jeigu atsiranda padidejes rugstingumas, tai isgeriu jo tableteje ir viskas suitvarko gan ilgam
Labai patogu,kad nereikia derinti, kada gerti - pries ar po valgio

Visu pirma, Raniberlo nestukem nelabai galima, keistas, kad jum jusu gydytoja ji skyre
o visu antra, jis nuo nestukiu remens visiskai nepadeda, kadangi pas mus ta remeni issaukia ne tos priezastys, kurias tas Raniberlas gydo
Kai man tas remuo prasidejo, as irgi buvau nusipirkus to Raniberlo, isgeriau gal 2-3 tabletes,o kai apsilankiau pas gine, tai ji pasake, kad nepades tas Raniberlas...

QUOTE(marlena24 @ 2009 06 19, 18:53)
Visu pirma, Raniberlo nestukem nelabai galima, keistas, kad jum jusu gydytoja ji skyre
o visu antra, jis nuo nestukiu remens visiskai nepadeda, kadangi pas mus ta remeni issaukia ne tos priezastys, kurias tas Raniberlas gydo
Kai man tas remuo prasidejo, as irgi buvau nusipirkus to Raniberlo, isgeriau gal 2-3 tabletes,o kai apsilankiau pas gine, tai ji pasake, kad nepades tas Raniberlas...

kaip rasoma svetaineje tai reikia pasitarti su gydytoju ir nestumo laiku galima vartoti. Zinoma dar priklausomai nuo kiekvienos moters organizmo juk viskas priklauso.
Kadangi tas laikotarpis praejo, tai dabar ji vartoju, kai skrandzio rugstys sukyla nuo kokio persivalgymo, ar isgerus raudonojo vyno

Ir as pradejau kankintis su rugstimi, ypac vakare kai atsigulu. Geriu Borzomi (isipylus kuri laika palaikau, kad burbuliukai iseitu) ir Rennie. Kol kas padeda, bet ar ilgam, nes su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau degina

o as nevalgau kepto , riebaus maisto ir jokio remens edimo.
QUOTE(Kačia @ 2009 06 21, 13:56)
Ir as pradejau kankintis su rugstimi, ypac vakare kai atsigulu. Geriu Borzomi (isipylus kuri laika palaikau, kad burbuliukai iseitu) ir Rennie. Kol kas padeda, bet ar ilgam, nes su kiekviena diena vis daugiau ir daugiau degina 

Siaip pabandyk raniberlo, nes ji yra stipresnis vaistas, kuris ne tik slopina padidejusi rugstinguma kuriam laikui, bet ir is esmes reguliuoja rugsties gaminimosi procesa.
QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 21, 16:20)
Siaip pabandyk raniberlo, nes ji yra stipresnis vaistas, kuris ne tik slopina padidejusi rugstinguma kuriam laikui, bet ir is esmes reguliuoja rugsties gaminimosi procesa.
Aciu

QUOTE(Kačia @ 2009 06 21, 18:37)
pasveik.lt radau patarimu kaip galima tvarkytis su remeniu:
Ligos gydymas
GERL gydymui vartojami šie medikamentai:
- mažinantys druskos rūgšties gamybą (H2 receptorių blokatoriai (RANIBERL), protonų siurblio inhibitoriai),
- neutralizuojantys skrandžio turinio rūgštingumą (antacidiniai),
- apsaugantys gleivinę.
Kitas galimas šios ligos gydymas chirurginis. Operacijos metu sustiprinamas apatinis stemplės raukas.
Siaip pati vartojau Raniberlo, pstaruoju metu sumazejo bedu su siuo reikalu, tikriausiai nuo sio vaisto susitvarke.
QUOTE(paulinuke @ 2009 06 23, 13:29)
pasveik.lt radau patarimu kaip galima tvarkytis su remeniu:
Ligos gydymas
- mažinantys druskos rūgšties gamybą (H2 receptorių blokatoriai (RANIBERL), protonų siurblio inhibitoriai),
- apsaugantys gleivinę.
Kitas galimas šios ligos gydymas chirurginis. Operacijos metu sustiprinamas apatinis stemplės raukas.
Siaip pati vartojau Raniberlo, pstaruoju metu sumazejo bedu su siuo reikalu, tikriausiai nuo sio vaisto susitvarke.
Ligos gydymas
- apsaugantys gleivinę.
Jau neduok dieve, kad reiktu operacijos tokiai problemai salinti.
As dabar intensyviai domiuosi vaistais, kuriu gali prireikti kelioneje, nes ruosiames i kelione su seima po europa, tai visko gali pasitaikyti. zinoma svarbiausia skrandi susitvarkyti kaip rasoma cia