Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

nuo pieno man dar labiau kildavo rugstis ax.gif Negaledavau jo gerti. Man padedavo borjomi mineralinis vanduo, dar gulejimas ant kairiojo sono ir malox tabletes ax.gif tableciu privengdavau, gerdavau jas tik tada kai jau niekas nepadedavo ax.gif doh.gif
Atsakyti
Man tai maalox suspencija labai padeda, jin svelni nedirgina skrandzio ir malsina remeni rolleyes.gif
Atsakyti
Asmeniskai man maaloxas visiskai nepadejo, beto atsirado salutinis poveikis, uzkietejo viduriai, tai teko griebtis arbateliu o ir pats skonis suspensijos tos slykstokas. Beto vaistas kol pareda veikti praeina daugiau nei valanda, o po valandos vel uzeina ta pati beda.. kazkodel as renkuose raniberla, arba koki renie
Atsakyti
QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 25, 13:46)
Asmeniskai man maaloxas visiskai nepadejo, beto atsirado salutinis poveikis, uzkietejo viduriai, tai teko griebtis arbateliu o ir pats skonis suspensijos tos slykstokas. Beto vaistas kol pareda veikti praeina daugiau nei valanda, o po valandos vel uzeina ta pati beda.. kazkodel as renkuose raniberla, arba koki renie

Kadangi megstu greipfruktus, kurie tirpdo riebaliukus, tai kartais persivalgau ju ir padideja remuo blush2.gif
Tai tada isgeriu raniberl vien todel, kad jis padeda, kai yra padidejusi rugtis smile.gif
Atsakyti
as tai pienuko atsigeriu. Jei kas anksciau butu pasake, kad ji gersiu, tai buciau pirstuka prie smilkinio priglaudusi ir pasukiojusi biggrin.gif
jeigu jau labai blogai buna, tai tada Renee suciulpiu, nors ir jis nevisada padeda verysad.gif
Atsakyti
Reni ir as naudojau, bet paskui suzinojau, kad labai plaukai nuo ju slenka.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...munde @ 2009 06 29, 09:42)
Reni ir as naudojau, bet  paskui suzinojau, kad labai plaukai nuo ju slenka.
user posted image
user posted image

rimtai nuo jo slenka plaukai? pasveik.lt prie vaistu anmotacijos rasoma, kad Vartojant kaip nurodyta ir rekomenduojamas vaisto dozes, nepageidaujamas poveikis nepasireiškia.
Ilgai vartojant dideles vaisto dozes, ypač pacientams, kurių sutrikusi inkstų funkcija, gali pasireikšti hipermagnezemija ar hiperkalcemija bei alkalozė.""
Tai gal tuomet per daug panaudojai jo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...munde @ 2009 06 29, 08:42)
user posted image
user posted image

Nejaugi sis vaistas, gali tureti toki dideli salutini poveiki? Man regis, kiekvienas organizmas skirtinai reaguoja i tam tikra isorini veiksni. Tai visko galejo buti.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2003 10 26, 07:41)
Vakar pirma karta pajutau ta jausma ir nezinojau ka daryti - tai pirstuka kisau giliai i gerkle  :-[ ir tai padejo. Siandien vel tas pats.  :-[ Paskaitinejau ka jus siulot, bet neradau priimtino varianto, mat nuo vaikystes negeriu pieno, nevartoju jokiu vaistu, o sodos gerimas turbut prilygtu naturaliam apsivemimui (atsiprasau).
Tai va, kadangi as jau tokia liaudiskos medicinos gerbeja, tai prisiminiau, kad nuo tokio dalyko gelbeja morku sultys. Kadangi nenorejau siandien pakartoti vakarykscio pasisedejimo prie klozeto,  :-[  tai issiunciau vyra i parduotuve sulciu pirkt. Galiu pasakyti, kad padejo  wink.gif

o man ir taip praeina
Atsakyti
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463648
MAMOS TAI LIECIA MUS VISAS, O NE TIK LUBAS!!!SIANDIEN LUBOS,O RYT %!!!!
Atsakyti
QUOTE(...munde @ 2009 06 29, 08:42)

Niu man tai toks šalutinis poveikis niekada nepasireiškė, manau, kad tai tiesiog sutapimas. Gal turi problemų su skydliauke arba vitaminų trūksta 4u.gif
Atsakyti
Kai eda remuo, reikia valgyti daznai ir po nedaug, vengti astraus, suraus, kepto, riebaus maisto, nevalgyti pries miega, negerti sulciu, gazuotu gerimu. Rugstingumui mazinti labai gerai 3 k. /d 200 ml linu semenu nuoviras - tirstumo kaip klijukas, tik neskanus, kaip snargliukas. Bet poveikis garantuotas. thumbup.gif
Atsakyti