Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

pritariu tornadas. Reikia susitvarkyti mityba ir bus maziau problemu, nes pati dabar pradejau balansuoti mityba ir jauciuosi daug geriau, bei maziau vaistu vartoju smile.gif
Atsakyti
mane remuo buvo uzpuoles tik du kartus pokolkas. bet tai jau matyt signalas, kad gali tekti su tuo dar pavargti. gydytoja liepe is pradziu pabandyti liaudiskai: grauzti morka ar gerti piena,kai remuo pradeda grauzti g.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmojo vaikiaus, tai man žiauriai su rėmeniu buvo. Man ir taip padidėjęs rūgštingumas, todėl ir taip jau mitybą priversta buvau prisižiūrėti, bet tai nė kiek negelbėjo. Bandžiau Renie, gastalį, Maloxo buteliuko man užtekdavo , geriausiu atveju, 2 dienom. Nusiuntė į klinikas ir ir gastrologė išrašė tabletes Motilium, atrodo tai vadinasi, g.gif Pagėriau porą savaičių sąžiningai tas tabletes ir rėmuo dingo. Vaistų anotacijoje rašo, kad šio vaisto negalima vartoti pirmus 3 nėštumo mėnesius ir maitinant. Bet iš mano patirties, tai žiauriausias rėmuo būna nėštumo pabaigoje, todėl vaistus galima vartoti. O kai pagimdžiau, tai rėmuo dingo.
Atsakyti
smulkintų linų sėmėnys- užpilat 1 arbatinį šaukštelį verdančiu vandeniu ir ryte išgeriat ant tuščio skrandžio.. valgyti jau galima po pusvalandžio..

kankinausi žiauriai su šita baisybe- o po šio receptėlio praėjo po 2 dienų... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tian: 01 rugpjūčio 2009 - 20:49
As irgi tik rennie ciulpiu tabletytes drinks_cheers.gif , nes man ir siaip remuo sukildavo, bet kai pastojau tai dazniau pradejo kilt rugstis, pienas irgi jau nebepadeda, dar stengiuos maista prisiziuret, jau is anksciau perpratus ka galiu valgyt ko nelabai. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Dabar yra angliukas kapsulemis, tai jis greitai veikia ir remeni sutvarko ir virskinimui gerai, man labiau patinka nei tos juodos rusiskos smile.gif
Atsakyti
kad ir labai keista butu, nuo remens padeda citrina !!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane rėmuo kankina tik paryčiais, kai keltis reikia ir tai kas penktą rytą rolleyes.gif
Atsakyti
Man vienu momentu buvo visai nekas su remeniu ir Rennie nepadejo, o kitokiu vaistuku galima tik extra atvejais... Pirmiausia reikia susireguliuoti mityba, as atsisakiau visokiu duonu, kruopu, bulviu ir pan., o kai vis del kartais uzeina yra toks nekensmingas vaistas Frutini, tik kazko baisiai sunku ji vaistinese rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliux1 @ 2009 08 13, 10:28)
kad ir labai keista butu, nuo remens padeda citrina !!!!!!!  mirksiukas.gif

as irgi pamegau citrinos sultis naturalias su saltu vandeniu smile.gif , bet kartais kai padauginu to geralo tai ir sukyla visos rugstys nuo tu citrinu doh.gif smile.gif
Atsakyti
iki 30 savaiciu nezinopjau kas yra remuo apskritai, o gydausu su mineraliu Borjomi visada turiu namuose tai ar nakti ar paryciais be problemu ir gerai nes skysciai smile.gif man labai padeda, gal kam irgi pades smile.gif
Atsakyti
Man jau nuo 5-6 nestumo menesio pradejo kankinti ta problema, is pradziu gelbejausi vaistais, soda.. Paskui daktare pasake,kad rugstingumas kyla tik nuo mitybos. Na, pradejau nebevalgyti saldainiu jokiu, ledu, kuriu trokste trokstu visa nestuma , siaip pyrageliu, tai porai menesiu tikrai pastebejau,kad aprimo. Dabar devyntasis menuo, guliu su dviem pagalvem, nes kitaip iskart begu i tuoleta vemt, tuoj pat rugstys sukyla kai galva neaukstai. Nezinau del ko vel atsirado si problema nors maista tikrai prisiziuriu. Nuo morku man nei kiek nemazeja rugstys,labiau padeda agurkas sviezias. Bet ir taip kas ryta begu i vonia vemt, gal viska sukelia , nes vaikelis begalo judrus , arba tikrai plaukai auga, bet jei auga, tai bus begalo ilgakasis lotuliukas.gif . . . Ahh.. laukiu tos pabaigos, nes tikra kankyne doh.gif
Atsakyti