Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

Na, man irgi tas malonumas neseniai prasidejo. Kol kas tik geriu vandeni. Tam kartui padeda, o kai prasideda is naujo, vel geriu. Bet kokius vaistus vartoti vengiu, nors sako, kad labiausiai kenkia tik pirmam trimestre, o man jau trecias...
Atsakyti
Šianakt pabandžiau iškentėti rėmens graužimą mad.gif .. nepavyko. mad.gif .. vis dėl to teko renne sučiulpti... ir kas bjauriausia, -kad jeigu guliu ant dešinio šono - rėmuo ėda.. atsigulu ant kairiojo - skrandis sustoja (lyg akmuo skrandyje būtų) .. ant nugaros guliu - šiaip nepatogu skrandžiui.... Nu jaučiuosi, kaip tas durnelis, kur iš trijų blogu kelių reikia vieną pasirinkti doh.gif laugh.gif Renkuosi - renne... wink.gif
Beje ir stengiuosi valgyti ne vėliau 6 valandos vakaro ... rezultatas tas pats- rėmuo ... blink.gif .. arba kitaip -vaikai plaukais želia laugh.gif
Atsakyti
Ash irgi, kaip baltic_girl, TUMS kramchiau ishsishiepus. Shiaip jau esu priesh medikamentus, tad galit suprasti, kaip uzhede mane tas remuo. O tos TUMS tabletytes yra kazhkoks kalcio produktas, taip kad dar ir i nauda. wink.gif

Kaip kazhkas rashe - raciona keist. Ne velnio... daryk ka nori...

Pataria rieshutus ilgai ilgai kramtyt ir koshe nuryt. Pienas kai kam padeda. Man niekas nebepadejo... wink.gif
Atsakyti
Bjaurus dalykas tas remuo blink.gif pirma karta tai patyriau pries keleta savaiciu, net nesupratau kas darosi, po savaites tik paaiskejo kad as nescia! Bet jei jau dabar tai gyvent trukdo tai kas bus veliau? Nepadeda Rennie reiks kitus jusu siulomus pabandyti.
Atsakyti
Mane irgi rėmens ėdimas kankina... Bet tik rytais kai pavalgau... Tai susitaikiau su tuo ir kolkas nieko, bet jei pradės stipriau kankinti tada galvosiu ką daryt. Nors šiaip tai nemalonus jausmas.
Atsakyti
stengdavausi prieš miegą neprivalgyti, gulėdama aukščiau galvą laikydavau ant pagalvės, kartais čiulpdavau Renni, padėdavo ir ramunėlių arbata
Atsakyti
Gyvenime remens neturejusi TOOKKI priepuoli isgyvenau... bet radau savo sprendima: suzinojau, kad yra tokia sienele kuri skiria skrandi nuo prieskrandzio kuri susilpneja del nestumo hormonu todel jei dar nerviniesi ir kokius pomidorus valgai (abu dalykai irgi susilpnina ta sienele-pertvarele) ir skrandzio sultys sulipa i prieskrandi ir ji grauzia, nes jis toms sultims nepritaikytas ;( man terapaute prirase vaistu o as nebevalgiau pomidoru, raminausi , emiau po mazai valgyti ir neguleti po valgio (nuteka lengviau). Ir TFU TFU TFU jau keletas men NIEKO! na bet pomidoru net keptu nevalgua tik viena karteli wink.gif
Atsakyti
man geriausiai padeda skrudintos moliūgų sėklos smile.gif O dar geros dvi stiklinės vandens smile.gif
Atsakyti
O vanduo istikruju padeda, toks geras jausmas kai nuplauna viska zemyn, net svesieja akyse biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mane irgi ta pati problema kankina. Nuejau i vaistine nusipirkt renie, o ten man pasiule FRUTIN tabletes specialiai nesciosioms nuo remens. Gal tik kaina didesne.
Atsakyti
Daug neskaiciau, nezinau ar kas nors jau siule, bet pienas yra labai efektyvus. Isgerkit stikline, turbut praeis.
Be to mano patarimu galit pasinaudot ir kai esat kur nors mieste , kai jokiu vaistu po ranka ner- suvalgykit pieniska leda. Pades.
Beje, pieno ar pienisku ledu as nemegstu, bet kai remuo puola-nekas verysad.gif Beto pienas vaisiui tikrai nepakenks schmoll.gif

p.s. jei kas nesupranta kodel pienas, tai jis yra skranzio rugstinguma mazinantis produktas thumbup.gif Na, o pas ka rugstingumas mazas, to remuo nees rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherry coke: 08 birželio 2005 - 15:36
paprastai remuo grauzia jau 2-ame trimestre,kaip aiskino man ginekologe tai vyksta del to kad vaikutis auga ir gimda vis labiau spaudzia skrandi del to kazkokie skrandzio voztuvai pasidaro nesandarus ir jauciame remens grauzima,man pasiule miegoti pusiau sedint ty,ant keliu pagalviu siek tiek padedavo o paciam gale nestumo galejau nors ir stovint miegoti buvo tas pat velnias cry.gif .gal siek tiek pienas sumazindavo rugsti bet visa diena jo negersi blink.gif
Atsakyti