Del ledu, tai paprastai amerikieciu gydytojai labai draudzia juos valgyti, nes ten gaminami ledai turi labai daug sintetikos, saldikliu visokiausiu ir beveik jokiu naturaliu medziagu. Shiaip ten ledu nepataria valgyti prie bet kokios dietos, nes nuo ju svoris labai auga.
Lietuviski ledai, ypac pieniski ar grietininiai, yra gaminami dedant ten gana daug naturaliu pienisku produktu. Tai manau kad nieko tokio bent retkarciais ledais paskanauti. O ir kalcio teks

O nuo remens mano mama sako gali kokios grietines riebesnes sauksta suvalgyti ar aliejaus shauksteli isgerti. Mano mama visa gyvenima remuo kankina. Pabandziau grietines vienos uzsimerkus shaukstuka nuryti, pagelbejo kiek ilgesniam laikui nei vanduo ar pienas. Nuo vandens tai negrauzia tik tada kai gurksnoju. Dar padejo leduku paciulpti, na tu tokiu kur is vandens tiktai prisisaldai

O dar girdejau, kad jei grauzia butent nakti, pabandyti miegant daugiau pagalviu pasideti arba jei imanoma lovos gala pakelti (na kai kuriose lovose buna pakeliamas galvugalis), kad galva ir krutine butu kiek aukstesnej padety nei skrandis. Man naktimis negrauzia, o tik tada kai pavalgau, pastebejau, kad labai priklauso nuo maisto. Va, vakar vakare prisikirtau astrios mesos ir dar zaliu pipiriuku ir nieko.... Turbut kiekvienai skirtingas maistas shitkia reakcija sukelia...