Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Mano dukrytei labai patinka miegoti ant soniuko arba pilvo. tongue.gif
Atsakyti
As savo leliuka guldydavau ant sonelio ir kiekvienu migdymu stengdavausi vis ant kito smile.gif O veliau iprato nugriut ant nugarytes, bet galvyte visada pasuka i soniuka smile.gif taip ir dabar daro, o ant pilvo niekada jis pas mane nemiega, nes kai apsivercia, kad ir nakti galva visada pakelta buna thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė ,tia pirma mėn miegojo tik ant šono,paskui tik ant nugarytės,o dabar taip pusiau ant šonelio pusiau ant pilvuko biggrin.gif
O dabar per miegus keliauja,tai nakti po pora kartu keliuosi tai pataisau tarp lovytės virbu istriuguse kojite,tai užkloju,nes atsikloja ir sušala labai,va net sloga isitaisem doh.gif
Atsakyti
Labas,as taip pat auginu suneli danijoj ir laikaus visu daktaru nurodimu.Guldau kudiki tik ant nugarytes,nes labai bijau tos tfu tfu tfu(spjaunu tris kartu per peti ) staigios kudikiu mirtes.O del galvytes turim ta pacia beda.Plokscia siek tiek.Bet taip jau atsitiko per pirma menesi.Labai neramiai miegodavo,todel kai uzmigdavo neliesdavau nes bijodavau pazadint.Va kokios pasekmes verysad.gif .O dabar kad ir kiek kartu keiciau jo galvytes padeti miegant,nieks nepadeda.Is tikruju tai nelabai matosi tas plokstumas (man),bet seimos daktare kaskart lankydama primena verysad.gif
Atsakyti
Maniškis kai buvo mažiukas, miegodavo ant nugarytės iškėlęs rankytes į viršų, o nuo metukų pamėgo miegoti ant pilvuko, kojytes sulenkia po savim, vos ne sėdėdamas biggrin.gif , veiduku įlenda į lovytės kampą ir prisispaudžia prie apsaugėlės, vartosi, kartais miega ant kaldrytės viršaus.
Atsakyti
O mano vaikutis labai normaliai miega, bet pasisukus sonu taip pat isikniaubia i pagalvyte... mirksiukas.gif Patarciau nepergyvent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mano labiau mėgsta miegoti ant nugaros,bet miega ir ant šono,tik tuomet kaldrą,kaip aš,tarp kojų susigrūda. ax.gif
Atsakyti
Iki 6 menesiu miegojo tik ant nugaros ir visada iskises rankas,o jei bandydavau pakist po kaldryte sulaukdavau garsaus protesto doh.gif Dabar jau miega ir ant sono,ir ant pilviuko,o galvyte irgi megsta i koki kampuka ikisti,bet nekreipiu demesio,jei jam patogu taip,tegu miega biggrin.gif
Atsakyti
Kol buvo mažulėlis miegodavo ant nugarytės aukšyn iškėlęs rankeles. Dabar paguldau ant šonelio, bet jis iškart apsiverčia ant pilvuko iškelia užpakaliuka ir miega lotuliukas.gif , kartais randu gulintį skersai lovos ten kur turi buti galva visą susirietusį, ko gero jam taip patogu g.gif .
Atsakyti
mūsų mažė labai mėgsta būti susukta į pleduką, kartais atrodo turėtų būti per šilta bet be jo neužmiega.Taip įprato gimdymo namuose, nes gimė žiemą.Tai dabar tereikia susukti ir lūžta, aplinkinius tai juokina toks mūsų elgesys, bet mum dzin.Ir miega ant šono. ax.gif
Atsakyti
Mums ligonineje pasake, kad jokiais budais neguldyti ant nugarytes. Tai as guldau tai ant vieno, tai ant kito soniuko. Dabar buna, kad paguldau ant sono, o jis pats pasivercia ant nugarytes, bet galvyte visada pakreipta ant soniuko.
Atsakyti
QUOTE(Laura.V. @ 2006 05 29, 18:19)
Mums ligonineje pasake, kad jokiais budais neguldyti ant nugarytes. Tai as guldau tai ant vieno, tai ant kito soniuko. Dabar buna, kad paguldau ant sono, o jis pats pasivercia ant nugarytes, bet galvyte visada pakreipta ant soniuko.

aha, ir mums taip liepė, bet Mažius gan aksti pradėjo ant nugarytės atsiverts ir jokie kamšymai nepadėdavo doh.gif
bet vis tiek, ir dabar, užmiega ant šonuko, o kai įminga ant nugarytės miega.

pakaušis buvo praplikęs, bet nėra ko nerimauti, daug leliukų taip atsitinka, o apie 5-6 mėn užauga plaukiukai mirksiukas.gif
Atsakyti