Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

o savo mazyle pati pripratinau miegoti vezimukyje kai budavo nerami idedu pavezinu ir miega, o dabar jau nezinau kaip pripratyt miegot lovytej , nes ji ten nemiega. blink.gif ka daryt? gal turit patarimu ? doh.gif
Atsakyti
kad ir kaip miegotu, visada nusispardo doh.gif dbr pastebejau dazniausiai randu ant sono gulincia bigsmile.gif jei bus i mama, tai greit rasiu ant pilvo miegancia hihihi.gif
Atsakyti
Mano vaikelis miega klūpėdamas.Nieko negaliu padaryt,visada pries užmigdamas atsiklaupia,galva padeda ant čiužinio, rankytes išskečia į šonus ir miega.Visada pasuku ant šono, tačiau tai laikina.Įdomu, ar dar kas taip miega?
Atsakyti
QUOTE(Mamuke @ 2006 05 28, 18:53)
O mano vaikutis labai normaliai miega, bet pasisukus sonu taip pat isikniaubia i pagalvyte... mirksiukas.gif

Aga ir mano šitaip, turi i pagalve įsikniaubt lotuliukas.gif bet šeip tai visad ant šono, bent daba

QUOTE(jumase @ 2006 06 13, 17:52)
Mano vaikelis miega klūpėdamas.Nieko negaliu padaryt,visada pries užmigdamas atsiklaupia,galva padeda ant čiužinio, rankytes išskečia į šonus ir miega.Visada pasuku ant šono, tačiau tai laikina.Įdomu, ar dar kas taip miega?

Nu čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei jam taip patogu tegu miega thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia problema? g.gif Kaip vaikui patogiau taip jis ir miega mirksiukas.gif
Aišku čia nuo tada kada jau jis pradeda mokėti pats apsiversti bigsmile.gif
O iki tol mano kitaip nemiegodavo tiktai ant nugaros. Pirmas vaikas visada ant šono miegodavo, tai pirmas dvi savaites, kai mažoji miegojo ant nugaros aš labai pergyvendavau ir naktį kas pusę valandos keldavausi pažiūrėti ar viskas tvarkoj doh.gif
Bet paskui pripratau mirksiukas.gif Ji ir dabar naktį tiktai ant nugaros, o dieną kuo toliau tuo tankiau ant pilvuko užmiega
Atsakyti
Guldau ant pilvuko nuo 1,5 mėn. Labai patinka vaikiukui ir labai gerai miega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratux2004: 07 liepos 2006 - 08:57
Manoji irgi nemiega ant nugarytes...iki dvieju menesiu kankinausi,nezinodama mazyles nemiegojimo priezasties. Veliau pabandziau paguldyti ant pilviuko...ir kudikis ismiegojo net 4valandas!
Kai pradejau migdyti ant pilviuko nemiegojau naktim...Vis prabudinedavau ir ziuredavau ar mano mazyle miega...Gyvenant Anglijoje tik ir girdi "Vaikus iki metu migdyti tik ant nugarytes!" Bandziau apgauti dukrute ir kai uzmigdavo ant pilviuko,apversdavau ant nugarytes. Veltui. Ne taip ji pamiegodavo tik 15-20 minuciu,oveliau vel pradedavo verkti,blaskytis...
Dabar jau ramiai miegu naktimis,isitikinau,kad mano mazyl;ei niekas nenutiks.Beto,jai jau ir 7menesiukai suejo. Kartais pati pasivercia ant soniuko,bet labai retai...
Atsakyti
oi mano vaikinukas greit bus septyniu menesiuku pastebejau kad jam smagiau miegoti ant pilvuko paguldau ant soniuko tai jis apsivercia kaip jam patogiau ir miega biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis tik ant pilvuko miega:) Taip jam pilvukas neskauda, judedamas ji issimasazuoja ir pabudes kelia galvyte, laikosi ant ranku ir taip nugaryte stiprina. Paguldau ji ir ant nugarytes ir ant soniuko, bet ant pilvuko mums labiausiai tinka:) Taip ir ilgiau ismiega!
Atsakyti
Mes pradėjome migdyti vaiką ant pilvo gal mėnesio amžiaus, pradžioje tik dieną, o vėliau ir naktį. Tikiu, kad rizikinga, bet vaikas labai sustiprėjo, sukiodavo galvą kaip jam reikia, dingo pilvo skausmai, o ir dabar jis dažniausiai miega ant pilvo, atsigula pats kaip jam patinka ir dažniausias pasirinkimas būna - ant pilvuko 4u.gif
Atsakyti
as saviske ant pilvuko pradejau guldyti nuo vieno menesio, nes mums labai skaudedavo pilvuka. dabar maniske kitaip neuzmiega, ir jau nebebijau palikti jos taip miegancios per nakti. ji saunuole ismiega visa nakti taip, kartais iki 8-9 val. tai ir as pagaliau galiu kartais issimiegoti biggrin.gif nes per diena su ja zaizdama pavargstu baisiausiai, ji tada nemiega beveik. na ir padejo mano maziukei tvirciau laikyti galvyte, jau visai nesunkiai ji pakelia galvyte ir islaiko net iki 5 min. saunuole tikra! biggrin.gif
patarciau visoms mamytems dazniau guldyti ant pilvuko, jai tik turite pilvuko problemeliu.
Atsakyti
mums ligoninej bodziuka padovanojo,ant pilvo uzrasas"sia puse i virsu,dabar as miegu".
Taigi,bent Norvegijoj gydytojai rekomenduoja migdyti ant nugaros.Klausiau ar bent kartais ant pilvo galima-sako-galima,bet dienos metu,kai vaikas yra stebimas.Klausiau del uzspringimo jei netycia atpiltu,tai sako-kudikiai ne durni,jie galvyte pasuka jei atpila.
Na,tiesa sakant zinau kraupia istorija kai naujagime po paros sitaip uzspringo ir numire,bet neesme..
O siaip savo sunu nuo kokiu 2men visad guldydavau ant pilvo,nes daug geriau miegojo,dbr jam jau 1.4m ir viskas ciki.
Atsakyti