Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

mazoji bemiegodama 360 laipsniu lovyteje sukinejasi doh.gif ..rankytes taip pat i virsu iskelusi miega... laugh.gif visi maziukai taip...o jei tu pergyveni kad nesusaltu tai pirstinytes dek... wink.gif
Atsakyti
Žinai, mano dukrytės tankų irgi nebuvo galima pakišti po antklode- jos irgi šaldavo, bet nesusirgo. Matyt taip vaikui norisi ir jam taip gerai. Sūnelis, nors jam tik 1,5 mėnesio, irgi nemėgsta pakišti rankyčių po antklode- vis ištraukia.Tai dabar, kai lauke atšalo (namuose taip pat), savo mažylį guldausi pas save į lovą. Taip jis nors ir ištrauktom rankytėm nesušala, nes rankytės šyla nuo tėvelių. Tai ne išeitis, bet ir vaikučiui nešalta, ir man labai gera miegoti kartu su juo.
Atsakyti
Maniske,tai visada labai nusispardydavo,tai dabar miega vokely,tai man ramiau thumbup.gif .O siaip sakoma,kad silumos centras - nugara,svarbu,kad jai butu silta,tada ir vaikutis nesusals. wink.gif O mano mazutes rankos isvis ledines buna,bet ramiai sau miega,vadinasi nera jai salta g.gif
Atsakyti
tAS PATS wink.gif MANISKE IR MIEGA ISKELTOMIS RANKUTEMIS I VIRSU,TIK KAI UZMIEGA VISADA ATNT TO PATIES SONIUKO,DESINIO IR BUTINAI TURI BUTI ZAISLIUKAS,SU MERLIUKU biggrin.gif VA TAIP IR UZMIEGAM,TIKPASKUI JI APSIVERCIA ANT NUGARYTES IR RANKYTES I VIRSU wink.gif o DEL RANKYCIU AS IR SUSIMASCIAU KAI RYTE PRABUNDA SALTOS BUNA,O KOJYTES DRUNGNIOS NES JAU PANELE BUNA NUSISPARDZIUS wink.gif
Atsakyti
smagi temele thumbup.gif thumbup.gif
kol visai mazhiukai buvo, tai abudu miegodavo taip, kaip paguldydavau - ant shoniuko su kaldryte. o nuo tada, kai ishmoko apsiversti - pradejo migruoti po visa lova. ir dabar tas pats - abu mano sunuchiai miega plachioje lovoje dviese. suguldau tvarkingai, kiekviena su sava kaldryte ir pagalviuku. bet toliau jau miega, kaip jiem isheina - skersai ilshilgai lovos. absoliuchiai visada abudu nusispardo ir miega ant visu patalu virshaus. ankschiau bandydavau uzhkloti - bet beviltishka, nes po pusvalanadzhio ir vel tas pats, todel tiesiog apvelku nakchiai shiltas pizhamas ir uzhmaunu kojines. ir niekad nebesikeliu uzhkloti.
Atsakyti
Musu maziukas irgi taip - butinai turi buti kas nors prie veido, kad galetu uzmigti. Vasara kai karsta budavo, duodavau plona vystykliuka, jis ji ant galvos uzsitraukdavo ir miegodavo taip...taip priprato, dabar neusitraukes kaldrytes ant veido visai neuzmiega. Kai gerai imiega, nukloju., nes tikrai baisoka kad neuzdustu... blink.gif

O kad nenusiklotume ir nesusaltume, miegmaisi pasiuvau - labai gerai thumbup.gif rankytes gali ir vesios, bet visas uztai siltas buna smile.gif
Atsakyti
mano maziukas irgi miega rankas i virsu iskeles:")turbut jam taip patogiausia:)
Atsakyti
Mano Ziogelis jau didesnis, bet niekada neuzsikloja, nusispardo ir miega ant uzkloto, tenka butinai su pizama migdyti, o jei susyla - tai is karto prabunda, todel geriau ledinem rankom, bet gerai jam miegoti, per nakti tris kartus per visa savo lovyte persivercia, visokiom pozom gali rasti...
Atsakyti
mums 2,5 men, bet irgi miegam iskeltom i virsu rankom ir jos nakti buna saltos kaip ledukai, o jei pasiguldau i savo lova, tai viena ranka susyla, kuri arciau mamos, o kita vistiek lieka salta. As visad ant nuogu kojyciu uzdedu vilnones kojinytes
Atsakyti
Vilnonių kojinyčių nebededu, bet apmaunu paprastas šiltesnes, o dar ir pižamą šiltesnę. Užmiega ant šoniuko dažnaiusiai, o kai įminga žiūrėk guli ant nugarytės rankas į viršų atmetusi, jei rankytės naktį atšąla, tai užkloju dar kokią antklodėlę, nes pergyvenu, kad nesušaltų, o ir pačiam, kai šalta miegoti labai nefaina.

O dėl miegojimo pozos, tai nežianu ką dayti vis bemiegodama slenka į viršų kol atsiremia galvyte į lovytės galą, kad ir su apsaugom minkštai, bet nepatogu ir pradeda verkti, tada reikia keltis ir ją nutraukti žemyn, kol vėl pakils. blink.gif Gal kas žinot kokį būdą, kad neslinktų i viršų, aš nesugalvoju, kojų nepririši g.gif
Atsakyti
Maniskis uzmiega ant desinio sono ir stipriai atloses galva. Mane tai truputi gasdina, bet nieko negaliu padaryti. Pats po to atsivercia ant nugaros ir toliau miega iskeles rankas, kurios aisku paryciais ir salto pasidaro.
Atsakyti
As savaji irgi guldau i miegmaisi. Tai pats buna siltas, bet rankos visada iskeltos ir kaip ledukai (ypac kol namai dar nesildomi buvo).
Kazkur girdejau kad vaikas taip iskeltom rankom miegodamas is kosmoso energija pasikrauna (per delniukus) smile.gif Tai ir nekaisau niekur as jo tu ranku - tegul sau kraunasi batareikas biggrin.gif
Atsakyti