Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- II

QUOTE(alexejka @ 2007 01 03, 12:47)
Siandien planas:
pusryciai: aktivia su braskem+arbata
priespieciai: 3 riestainiukai paskaiciavau kad suvalgiau ju 50gro tai butu 173kcal
pietus: 3 bulviniai blynai su labai plonai uzdeta sonine +padaziukas labai skystas
pavakariai: 2 riestainiukai+1mandarinas
vakariene: raugintu kopustu sriuba su rieke duonos
bus truskinti vistos ketvirciai su raugintais kopustais:)+biski zirneliu ir alyvku
naktipieciai buva 3 kiviai +arbata....aj da bandele buva  blush2.gif

hm...cia jauciu vakar kokiu 2000kcal padariau, bet vakare apejau 100 parduotuviu
kad vos kojas parvilkau namo...ir dar buvo 3kart po 20 soliuku su sokdine

Siandien planas:
pusryciai1: 1 kivis+3dalys aktivia jogurto+arbata, ketvirta dali vyrui atidaviau
nesinorejo
pusryciai2: 2 riestainiai +kava su biski cukraus darbe
priespieciai: arbata+2dziuveseliai
pietus: kavinei
pavakariai: 3 dziuvesiai+arbata
vakariene: planuoju(2pomidorai+biski alivku+zirneliu+biski agurko+dezute
tuno savo sultyse viska padalinsiu ant dvieju su duona)
Atsakyti
laba

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 01 03, 13:02)
Axa, valgiaraštis toks, pavadinkim, "Tai, kas liko po Naujųjų sutikimo" hihihi.gif

Bet šiandieninis gražus (nors kcal ir trūkumas truputį), sėkmės laikantis mirksiukas.gif

hihihi.gif

o aš laikiaus laikiaus vakar, bet biški slystelėjau, ledai (irgi likę po naujų unsure.gif ) pasimaišė. nu bet kadangi atsargos jau išseko , šiandieninis planas tokis:
pusryčiaižalia arbata + vit.C, 50g avižų košės su 1,5 v.š sėlenų, a.š alyvų aliejaus(200)
priešpiečiai:jogurtas activia su slyvom(100)
pietūs:sriuba su vištiena ir keliom bulbelėm(284)stikl.pasukų(108)
pavakariai:stikl. pasukų(108)
vakarienė:grikiai su troškintom daržovėm ir jautienos gabaliukais, v.š. kepučo(~450)
viso: 1260kcal
Atsakyti
Priešpusryčiai: kava su pienu (50)
Lb. vėlyvi pusryčiai: kava, 100 g pelėsinio sūrio su riešutais (400)
Pietūs: 2 dešrelės, 100g žirnelių, pom.padažas, 50g "Močiutės" duonos su grūdais (550)
+
100 g sausainių (550)
+
kava su pienu (50)
Vakarienė: stiklinė pomidorų sulčių (50)

VISO: 1650 kcal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 04 sausio 2007 - 15:15
QUOTE(aSmija @ 2007 01 04, 12:14)
1.pusryčiaižalia arbata + vit.C, 50g avižų košės su 1,5 v.š sėlenų, a.š alyvų aliejaus(200)
2.priešpiečiai:jogurtas activia su slyvom(100)

1.nu jei dribsniai čia nevirti 50g tai sakyčiau tam meniu mažoka 200kcal duočiau daugiau
2. activia jei valgai visą indelį tai bus 124kcal
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

Mano valgiarastukas

Atsikelus: vandens stikline(nebeturejau jokiu sulciu)
Pusryciai: Arbata su vysniu uogiene ir jogurtas activia
Pietus: troskinys is kalakutienos farso kukuliuku, bulvyciu, morkyciu,brokoliu,truputelio grikiu ir pora saukstu grietines
Pavakariai: puodelis karcios kakavos su pienu ir sauksteliu cukraus, jogurto indelis su paprastais( aviziniais man atrodo) dribsniais kurie yra su razinom ir saulegrazom ir dar ipjausciau kivi
Vakariene: bus kokiu sulciu stikline

Siaubas po pavakariu tokia soti jauciuosi, kad net pati nesuprantu kodel g.gif kolkas apie maista pagalvot negaliu, bet tikiuosi veliau bent jau sultys tilps
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2007 01 04, 16:21)
1.nu jei dribsniai čia nevirti 50g tai sakyčiau tam meniu mažoka 200kcal duočiau daugiau
2. activia jei valgai visą indelį tai bus 124kcal

1. biški nesupratau, nori pasakyt ar kaip pusryčiam kcal mažoka, ar tipo blogai suskaičiavau?greičiausiai, kad blogai..perskaičiuoju:50g avižų nevirtų-182.50; a.š.alyvų al.-26.49 =208.99kcal
2. jo, activioj parašyta 100=99kcal
pasijaučiau lyg būčiau blogai parašius kontrolinį lotuliukas.gif o šiaip neskaičiuoju aš taip labai jau sąžiningai, bet žadu pasitaisyt..

nenoriu teršt per daug eterio tai čia atsakau- ne šaukštas, o netgi pusantro tongue.gif
o dėl activios gi pagalvok, nesuvalgom iki paskutinio lašelio, tai vat ir išeina 100g biggrin.gif
šiaip juokauju aš, aišku, kad neįsižeidžiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aSmija: 04 sausio 2007 - 19:15
o kur šaukštas sėlenų ax.gif tongue.gif
o activia yra ne 100g o 125g indelis mirksiukas.gif
nu bet jei tu labai tiksliai neskaičiuoji tai tada nieko tokio irnesakyk.gif
ir nenorėjau kad įsižeistum tik šiaip pastebėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arinva: 04 sausio 2007 - 19:07
Mano šiandiena:

Pusryčiai: šaukštas sėmenų+šaukštelis medaus stiklinėje vandens.
Priešpiečiai: mažas puodukas balintos kavos, 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: puodelis agurkinės sriubos, 2 lietiniai su varške, šaukštas grietinės.
Pavakariai: 5 mandarinai.
Vakarienė: 3 keptos bulvės su 1 kiaušiniu, stiklinė kefyro.

Dar perdien gerta ~2 stiklinės miško uogų morso. Ir dar mandarinų turiu, jei praalksiu vakarop.
Atsakyti
Mano meniu
Pusryčiai: balta kava su saldikliu ir labai labai mažas gab.varškės apkepo 150 kcal.
Priešpiečiai: obuolys ir juoda kava su sald.-100 kcal.
Pietus: labai menki, nes nespėjau nulėkti papietauti, - vienas didelis obuolys, sultynio puodelys ir 4 gab. korėtojo šokolado. sunaikinti visi darbe esantis maisto likučiai blush2.gif -350 kcal.
Pavakariai: mažas obuoliukas 100 kcal.
Vakarienė (šį karta gana ankstyva 17-30, nes paparastai tai būna 19 val, kada grįštu iš darbo.- burokėlių sriubos (burok. morkos ir ryžiai), salotos (truputi pekino kopūst, paprikos, alyvuogių, raug agurk ir riekėlė smulk.pjastyto Šilano sūrio). 400 kcal.
Desertui: vienas Žaros saldainis ir du irisiukai -100 kcal

Viso 1200 kcal.
Atsakyti
Mano šiandienos meniu, nerašau kas pusryčiai, kas pietūs, nes šiandien valgiau nereguliariai dėl tam tikrų aplinkybių, taigi:
Baltas jogurtas su vyšniom 360g - 223,2kcal, krabų mišrainė iš indelio - 450kcal (daugiau nepirksiu, nes kcal daug, o kiekis vos 150g), tada 130g mėsytės karšto rūkymo - 250kcal (gal jos ten net mažiau buvo, na iš akies primečiau), 3 crisp'ai - 60kcal, 40g sūrelio (dabar Norfoj išpardavimas 3X40g vos 1,49Lt, dietinis) - 88,8kcal., bulvių-morkų košė su raug.kopūtais 500kcal. ir daug arbatos bei mineralinio.
Viso 1572kcal.
Sakyčiau tobula, nes nepriėdau kaip įprasta man vakare.
Bandysiu naikinti žalingą įprotį - ėst vakare.
Atsakyti
Sveikos gyvos! Su Naujaisiais visas!!! bigsmile.gif

Hm, tarpšventinio ir šventinio meniu nekomentuosiu- turbūt savaime suprantamas... irnesakyk.gif
Vėliau kas buvo nebepamenu, o šiandieninis toks:

PUSRYČIAI: trys riekutės ekologiškos tėvo duonelės su medaus ir krienų skonio lašišos aptepu, pusė pomidoro.

PRIEŠPIEČIAI: javainis becukris, indelis (mažas) danone natūralaus jogurto su šaukštu aviečių džemo.

PIETŪS: žirnių sriuba su VŠ grietinės, 2 virtų bulvių kepsniukai su pievagrybių įdaru ir baltu padažu, lėkštelė burokėlių salotų su majonezu (valgyklos asortimentas doh.gif ). Desertui balinta kava su AŠ cukraus ir mažas (bet "piktas") gabaliukas torto (įpratau prie skanumynų per šventes... blush2.gif ).

PAVAKARIAI: obuolys, gal 100 g gefilus jogurto su bruknėmis ir grūdais.

VAKARIENĖ: ryžių ir daržovių apkepėlė su trupučiu sūrio, du gabaliukai pyrago su džiovintais vaisiais (pati kepiau ax.gif ), saldainis. (Draugė į svečius užsuko, tai privalomąją tvarka taip sakant. hihihi.gif )
Truputi vėliau- 2 mandarinai užsisaldinimui nuimti. smile.gif
Atsakyti
KETVIRTADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su citrina, 100 g "Balance", "Skanėja" avižinių dribsnių košė su dž.slyvom/saulėgrąžom/razinom etc., balinta kava
Priešpiečiai: mandarinas
Pietūs: balandėlis, 200 g indelis morkų salotų asorti
Pavakariai: mandarinas, "Minute" (grūdėtas sausainis su jogurtiniu kremu)
Vakarienė: vanduo su citrina, 2 gab. keptos žuvies + ryžiai + pomidoras ir kelios marinuotos šparaginės pupelės, vėliau mandarinas
Atsakyti