Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- II

Pusryčiai: kava su pienu, 3 skystai virti kiaušinukai, 60g "Močiutės" duonos su grūdais (380)
Priešpiečiai: pomidorų sultys (50)
Pietūs: morkų salotos su nat.jogurtu ir česnaku, 200g jautienos "zuikio" (610)
Pavakariai: kava su pienu (50)
Vakarienė: ryžių sriuba, 50g ajerų duonos (320)

VISO: 1410 kcal
Atsakyti
Sveikos smile.gif man dienele

Atsikelus: ananasu sulciu stikline
Pusryciai: arbata su pienu, riebalingas tiramisu skonio jogurtas
Priespieciai: obuolys
Pietus: maza porcijyte salotu is morku,fermentinio surio ir graikiniu riesutu belaukiant pietu, kepta lasisa, pekino salotos su actiniu uzpilu, ananasu sulciu stikline
Pavakariai o gal vakariene(valgoma dabar) arbata su pienu, sumustinis is puses avizines riekeles ir puse pakelio lieknos varskes(ten kur su vynuogem ir obuoliais- visai nebloga) ir uzabarstyta saujele graikiniu riesutu, keturi aviziniai sausainiai
Veliau: koks nors skanus gerimas pvz vysniu uogienes arbata
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 08 sausio 2007 - 17:03
Jungiuosi ir as i Jusu buri. Reikia pildyti Naujuju Metu pazadus - 04 01 sverti 59 Kg, pradeti sportuoti (jau buvau LINIJOJE 3 kartus) bei taisyklingai maitintis.
Idedu pirmaji savo valgiarastuka ir labai prasysiu komentaru - kas tobulintina

01 08
Pusryciai : 1/2 obuolio, sumustinis - duona su silke (labai silkes norejosi), balta kava
Uzkandis : Kriause, obuolys
Pietus : 10 figu dziovintu, 180 gr. liesos varskes su razinomis, arbata
Uzkandis : Apelsinas
Vakariene : Planuojama daug salotu su trupuciu mesytes.
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2007 01 08, 17:31)
prasysiu komentaru - kas tobulintina

Na, jei prašai- štai tau ir komentarai: nors vieną kartą per dieną turi būti šilto maisto. Idealu, jei visi 3 pagrindiniai valgymai...
Tavo pietūs- daugiau užkandžio ir pusryčių/pietų mixas, nei pietūs.
Bet šiaip- gerai, kad yra vaisių, o vat daržovių- trūkūmas...Nebent iš tiesų vakarienei valgysi salotas.
Na, bet iš vienos dienos sunku spręsti, lauksim kitų valgiaraščių mirksiukas.gif
Atsakyti
laba

šiandie:
pusrytis:žal.arbata+vit.C, avižų košė su sėlenom ir alyvų al.(209)
priešpiečiai:activia su vyšniom(124), apelsinas(86)
pietūs:pupelių sriuba, su a.š. grietinės, j.duonos riekė(~350)
pavakariai:stikl. apelsinų sulčių(135), bananas(179)
vakarienė:apelsinų sultys su sėlenom(~150)
viso ~1233kcal

Atsakyti
Priduodu šiandieninį.

PUSRYČIAI: abi pusės sveikuolių riekelės su tepamu lašišos kremu, riekele lydyto sūrio ir puse pomidoro, 3 dž. figos.

PRIEŠPIEČIAI: Glaistytas sūrelis su aguonomis, arbata su grietinėle.

PIETŪS: 3 kalakutienos faršo blyneliai, pora nedidelių VŠ grikių, krūvelė salotų (Pekinas, pomidorai, cukinija, alyvų aliejus). Desertui kelios dž. braškės.

truputį vėliau kava su pienu, kelios dž. braškės.

PAVAKARIAI: obuolys

VAKARIENĖ: 7 koldūnų ir šaldytų daržovių troškinys su kario padažu, riekutė juodos duonos (maža). Arbata su medumi, dž. papajos kubelis.
Pratęsimui (mokantis valgyti norisi doh.gif ) sveikuolių kava su pienu, 4 dž. braškės.
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 01 08, 17:59)
puse pakelio lieknos varskes(ten kur su vynuogem ir obuoliais- visai nebloga)

Aha, ir aš ragavau tos varškės, visai man patiko, tokia gaivi smile.gif

QUOTE(aSmija @ 2007 01 08, 20:17)
[...] avižų košė su sėlenom ir alyvų al.(209)

Kiek alyvų aliejaus pili į košę? (Mat ir aš mėgstu taip paskaninti savo pusryčius, tik va dėl proporcijų norisi pasitikslinti)

PIRMADIENIS:
Pusryčiai: vanduo su citrina, vėliau balinta kava, aviž. dribsnių košė ("Skanėja", greitai paruošiama) su dž. slyvom/saulėgrąžom ir co.
Priešpiečiai: obuolys
Pietūs: tiri sūrio sriuba, indelis pupelių salotų su majonezu ir grūdėta bandelė
Pavakariai: l. jogurto indelis
Vakarienė: gab. silkės filė, pusė duonos riekės, krūva marinuotų šparaginių pupelių, vėliau obuolys

asara, pritariu meškutei_Nidai, tavo pietūs panėšėja labiau į vakarienę, aš tavo vietoj būčiau linkusi vakarienei skirtas salotas su kokia sriuba pietums suniamnioti smile.gif Daugiau vaisų, daržovių, grūdinių produktų ir, žinoma, šilto maisto 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites:)

na mano meniu, ***** trecia diena galva skauda...
pusryciai: sulciu kokiu 150ml, cia tu meskos isreklamotos nu visai nieko
ir gan maistingi, iki dabar istveriau nevalgius:)- 80kcal
pusryciai2: aktivia su braskem rodos+arbata-126 kcal
priespieciai: arbata+obolys -100
pietus: zadejo vaisinti bendradarbe
pavakariai: aktivia su braskem,arbata-126
vakariene:hm.....nesugalvoju nieko kol kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexejka: 09 sausio 2007 - 09:24
šiandiena
pusryčiai--- 50g džiovintų datulių+ geriamias activia jogurtas ---281kcal
pietūs--- 2 lietiniai su dešrele+ 3 maži agurkiukai---500kcal
pavakariai---ruginė duonelė aptepta lydytu sūreliu---110kcal
vakarienė---lietinis su sūriu+ 3 agurkai---300kcal
viso:1191kcal
Atsakyti
As tai manau, kad kaip moteraitem geriau taip jos ir daro, pvz as negaliu rasyt isankstinio plano, nes valgau pagal skoni, nuotaika, draugus, vietove ir t.t.

Mano dienele:

Atsikelus: vysniu uogienes arbata
Pusryciai: vysniu uogienes arbata, bananas ir du dideli mandarinai
Pietus: trinta bulviene, krabu salotu misraine(krabai, ryziai, agurkas, kiausinis,virta morka, kukuruzai), keli chipsiukai
Pavakariai: visas mangas ir mandarinas
Vakariene: liekna varske su obuoliais ir vynuodem sumaisyta su pienu, konservuotu ananasu saujele ir kvieciu gemalais, du aviziniai sausainiai.

Dar vis su ta svekuoliu kava as. Tai ten ne kava o skonis kaip kavos ar kaip? g.gif Ir kut jos rasti? 4u.gif
Atsakyti
mano dziena shandzienine biggrin.gif :
pusryciai-mano gamybos ryziu piure(nu kaip parduotuwej)
prieshpieciai-sudytos lazdeles,wafelki su rieshutu skoniu doh.gif
pietus(DAUG)-grikiai,shwieziu darzoviu salotos su konservuotu tunu file,jautienos buljonuko sriubyte smile.gif ir selgos sausainaiai su grudais ir riesutais doh.gif
wakariene:4 puodeliai arbatos
wsio,daugiau susilaikau,nebeesiu biggrin.gif
Atsakyti
chocollate, ta sveikuolių kava, kur geriu yra kviečių-miežių- cikorijos mišinys. Vadinasi "Sveikuolių kavos gėrimas", "parsiduoda" RIMI. smile.gif Taip, tu teisi- ji tik skoniu primena kavą, bet man tik tiek ir tereikia kai arbatos nusibosta. mirksiukas.gif
Šiandieninis "v studiju"... biggrin.gif

Pusryčiai: abi pusės sveikuolių riekelės su lašišos užtepalu (bliamba, niekaip pabaigti to stiklainiuko negaliu doh.gif ), ferm. sūriu, pomidoro puse. Balinta kava, AŠ (nepilnas) medaus.

Priešpiečiai: Activia su braškėmis.

Pietūs: gabalas "teisingos" lazanijos su kalakutiena, mažas kvadratėlis juodo šoko su vyšnių įdaru.

Pavakariai: balinta, saldinta kava, javainis su figomis, 2 maži obuoliukai.

Vakarienė: varškiniai tinginukai, mažas indelis nat. jogurto, 2 AŠ juod. serb. uogienės.
Naktipiečiai: obuolys, papajos kubelis, 1 AŠ medaus su arbata. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 09 sausio 2007 - 21:42