Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

Na mano dar labai mazas,bet irgi jau turi potrauki dulkiu siurbliui.Beveik kasdien rodo i siurbli ,ir praso,kad ji istraukciau.dar kaip ir daugeliui vaikuciu patinka "atrinkineti" skalbinius,ir "sluostyti" dulkes biggrin.gif .
Atsakyti
kaip matau dažniausiai vaikučiai mėgsta padėti mamoms su skalbiniais, kaip ir musiškis(1,5) visada mamai padeda atrinkti rubelius i skalbyklę, o kai baigia skalbt tai pirmasis skuba traukt viską thumbup.gif . Šiuo metu labiausiai patinka viską išmest į šiūkšledėžę, viską ko nerandam tenka ieškoti ten doh.gif , taip pat kai papila vandenuką bėga skuduriuko pašluostyti thumbup.gif , na tikras mamos užvadėlis wub.gif
Atsakyti
Maniskiui tai atvirksciai,labai rupi patirineti siuksliadezes turini,tai siuksliadeze teko ikelti i vonia,kad nepasiektu.
Atsakyti
O manoji dievina sauktus,puodus,lekstes ir t.t biggrin.gif .Jei tik as virtuvej,ziurek,jau ir dukryte prisistato Niania gaminti essen.gif . biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi turiu pagalbininkę namuose thumbup.gif
nuo mažų dienelių ji labai savarankiška ir tvarkinga, tai visada prisijungia, tiesa, kartais daugiau trukdo nei padeda - ypač kai skubi tongue.gif bet visada leidžiu "veikti" biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes mėgstam kartu dirbt, kai plaunu grindis ir randu žaislų duodu sūneliui, o jis nuneša į dėžę. Kartu renkam sode uogas, kai ką konservuoju,padeda sudėt į stiklainius, visada pats nuneša puoduką į tualetą ir išpila, jei kur netyčia, ką išpila, bėga šluostės ir nuvalo, kai ateinam iš lauko būtinai nusiauna, su batukais neužeina namo, senelė kaime niekai negalėjo įkalbėt, kad nenusiautų, nes grindys neplautos ir galima su batukais. Juokingiausia, kad taip pat nori nusiaut,kai įlipa į mašiną lotuliukas.gif

Tai va toks mano pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Musu mazule (10 men) padeda mamytei ryte pakloti lova (pataline sudeti i deze), kartu nesam dideles pagalves, kurias dedam ant lovos. O baigusios paplojam ir mama susaukia valio!
Is skalbimo masinos traukia isplautus rubelius, o mama speja tik gaudyti biggrin.gif
Pirmi darbeliai namu ruosoje.
Atsakyti
QUOTE(jurgittaa @ 2006 08 12, 09:58)
Sveikos,
Musu mazule (10 men) padeda mamytei ryte pakloti lova (pataline sudeti i deze), kartu nesam dideles pagalves, kurias dedam ant lovos. O baigusios paplojam ir mama susaukia valio!
Is skalbimo masinos traukia isplautus rubelius, o mama speja tik gaudyti biggrin.gif
Pirmi darbeliai namu ruosoje.

tai saunuoles esat... biggrin.gif
mano vyras tai bijo skalbimo masinos, as ja atidarau, o jis skuodzia kiek imanoma toliau nuo jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje, labai megsta dulkiu siurbli, su juo kaip su masina po kambari vazineja doh.gif
Atsakyti
Aira ypač mėgsta su gelytėm dirbti. Taip pat sode pomidorus, agurkus skinti. Bulves kasti - vaikas prie ūkio. ax.gif
Atsakyti
maniskis padeda man dulkes valyti, o jam dar tik metai ir menuo. ot pagalbininkas uzaugs.
Atsakyti
mano dukryte taip pat labai megsta tvarkyti buta kartu su mama rolleyes.gif
ir lova paklos,ir dulkes isvalis.ko nenori daryt tai zaislus i vieta surinkt,nei viena nei su manim. doh.gif
uztat visada ijungs sviesa ar televizoriu,paduos telefona ar parnes ko paprasydama.
o karta net plove plyteles ir kriaukle tualete lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškei metai ir trys mėn, o pagalbininkė kaip už visus penkerius metus wink.gif
Daro viską, ką ir mamytė, grynas kopijuoklis; negaliu ramiai grindų išplaut, nes ir ji čiumpa už šluotos, tai šlavinėjamės 'keturiom rankom', dulkes valo, sienas šveičia (būtinai turiu duot tokią pačia kempinytę), gėles laisto, šunį kas rytą eina pašert... Kad tik jai nepabostų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vienintelio ko negaus - plaut indų, indaplovė išplaus tongue.gif

Šiaip jau tikrai jaučiasi jos pagalba - panaudotą pamperį išmeta, naują atsineša, puoduką atneša paprašyta, rūbelius susiranda....
Atsakyti