Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

mes dazniausiai puosiam savaite pries Kaledas,bet siemet galvoju gal reik anksciau pries pora savaiciu smile.gif ilgiau pasidziaugsim biggrin.gif siais metais dominuoja sidabrines ir auksines spalvos mirksiukas.gif rode per tv kaip tik ana diena tongue.gif
Atsakyti
eglutę puošiam gruodžio 1 nes dirbtinė, o ir sukuria tokią šventinę nuotaiką iki pat Kalėdų 4u.gif
Atsakyti
na,as tai kaip kada blush2.gif namuose pas tevus puosiam kelias dienas pries Kucias,o ten,kur as pati gyvenu,tai jau kaip man uzeina noras ax.gif sese vakar sia tema pasake"griztu namo ir vis galvoju,ar jau eglute bus papuosta,ar inga(t.y.as)dar istvere viena diena nepapuosus" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 23:52)
Visada puosdavom per Kucias, bet praeitais metais gruodzio 20 jau ir eglute turejom ir namucius ispuostus  thumbup.gif

Iš tiesų tas šventės laukimas yra labai svarbus.Aš viską galiu susiruošti ,bet namus dabinu tik kokia savaitė prieš,o eglutę Kūčios dieną. Ta diena būna tokia rami,dvasinga,kvepianti pyragais,silke ir gerumu newyear.gif
Atsakyti
Lapkričio pabaigoje/Gruodžio pradžioje, kai prasideda adventas, padarau adventinį vainiką ir adventinį kalendorių šiemet galvoju padaryti. Savaitę prieš Kalėdas papuošiu langus, pakabinsiu ant durų vaikiniką su varpeliais ir dar kokių dekoracijų vaiko kambaryje padarysiu. O eglutę puošim tik Kūčių dieną. Tokia jau tradicija mūsų šeimoje. wub.gif Dominuojančios spalvos bus raudona ir auksinė. Man toks derinys šiais metais pats pačiausias ax.gif
Atsakyti
Kadangi pas mane eglute dirbtine as papuosiu gruodzio pradzioje. ax.gif
Atsakyti
Mes irgi puošiam gruodžio pradžioje mirksiukas.gif man laaabai patinka papuošti namai,eglutė ... wub.gif
Atsakyti
Pas mano tevus namuose visada budavo puosimas tik kuciu diena, tai man taip buvo sventiska, nors eglute turedavom anskciau tik nepuosdavom ( matyt nuo sovietu tas like), o va dabar kazkaip jau puosiam likus savaitei ar 1.5 smile.gif tik pasidarau advento vainika ir deginu zvakeles wub.gif
siemet tai kazko nepuosim namuose, nes gruodzio 19 diena isskrendam i lietuva ir grisim tik sausio 7, tai kazkaip net nedarysiu nieko tokio, tik truputuka ir eglutes nepuosim blush2.gif
Atsakyti
Mes tai eglutę puošdavome likus dviem savaitėm iki Kalėdų. Visada pirkdavome gyvą eglutę. O kaip šiemet bus - neaišku g.gif , nes pirmos kalėdos savo bute, tačiau nedaug vietos yra. Nebent mažytę eglutę..
Atsakyti
As jau pasidariau kai kurias dekoracijas, vaiko kambari papuosiau ax.gif Eglute puosim antra gruodzio savaitgali, o egles saka gal pries pat Kucias.
Atsakyti
papuosiau vaza
user posted image
Tokia pastaciau virtuveje
user posted image
Ir dar tokia
user posted image
Atsakyti
Kaip noriu jau namus puošti...Eglutės dar nepuošiu nes laukiu MB grįžimo, bet namus tikriausiai gruodžio vidury jau pradėsiu puošt. 4u.gif
Atsakyti