Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Mes namus puošiamės įpusėjus gruodžiui, arba dar vėliau, (tada ir eglutę puošiam), nes jei pasipuošiam anksčiau, tai ta aplinka įdomi gal savaitę, po to tampa įprasta, o juk norisi išlaikyti šventinę nuotaiką 4u.gif
Paskaitinėju tokių temų, ir taip link Kalėdų patraukia... wub.gif user posted image user posted image
O aš atsikėliau šiandien ryte, ir žiūriu - sninga bigsmile.gif user posted image labai kalėdinė nuotaika apėmė user posted image

Atsakyti
Mes tai puošiam daugmaž prieš Kalėdas, nes paskui viskas labai greitai atsibosta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2007 11 07, 02:15)
na mes puosiame po helauvyno thumbup.gif patinka ta atmosfera namuose,tad ir gyvename sventiskai

Na pas mane ir jau namuose pradeda nauji žaislai atsirasti po truputi ax.gif Eglės šiais metais noriu gyvos,tad ja puošim tik Kūčių dieną.O visi kiti papuošimai jau žygiuoja is prekybos centrų į mano namus blush2.gif

Nežinau kaip čia paklausti,bet pabandysiu smile.gif Kiekvienais metais kažkokia spalva turi dominuoti ane,kokia šių metu spalva,per naujus jau supratau kad pelytemis reiks apsistatyt lotuliukas.gif kad metai geresni būtų,o kokios spalvos g.gif Na supratot ką norėjau paklaust 4u.gif
Atsakyti
Mes puosiam gruodzio pradzioj, dabar kazkaip per anksti dar atrodo, nors siandien pasnigo, tai taip sventiskai nuteike smile.gif
Turim tradicija: pas mociute eglute puosiam tik kuciu vakara pries pat vakariene.
Atsakyti
Mes tai gruodžio pradžioje puošiam eglute, o šiandien kai pasnigo, mano dukryte jau nekantrauja eglute pasipuošti smile.gif
Ir man labai idomu būtų sužinoti , kokios šiais metais spalvos dominuoja g.gif
Atsakyti
Mes tai puošiamės, kai būna kūčių diena pas mus tokia tradicija mirksiukas.gif Tada tą dieną visi namai išblizginami, paruošiami patiekalai, aišku vakare jaučiasi nuovargis, bet malonus labai rolleyes.gif Ech kaip smagu, kad jūs galit džiaugtis artėjančiomis Kalėdomis ir aš norėčiau, na bet po mokslų ir sesijos aš irgi jau džiaugsiuosi kartu su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai tradiciškai gruodžio pirmą savaitę puošiamės thumbup.gif
Atsakyti
Tris keturias savaites prieš kalėdas newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 07 lapkričio 2007 - 17:05
Mes namucius puosiam pirma gruodzio savaite.
Atsakyti
mirksiukas.gif mes puosime irgi pirma gruodzio savaite, seniau puosdavome gruodzio viduri mirksiukas.gif
Atsakyti
dvi savaites iki kaledu kazkur.man ir idomu kokios spalvos dominuos siemet,egluciu puosime g.gif
Atsakyti
mes ir puosim pirma gruodzio savaite, siais metais gal anksciau nes man pagal viska gimdyt gruodzio pirma savaite blush2.gif wub.gif tai noreciau leliu parsivest i papuostus namus mirksiukas.gif
Atsakyti