Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Mes pradedame puošti namus gruodžio pradžioje, bet puošiame po truputį. Kadangi gyvename dideliame name, tai visko iškart nepadarysi ax.gif Vieną savaitgalį pakabinam vainiką ant durų, kitą - išdėliojam gražias žvakes, pagalvėles, patiesiam šventines staltiese ar pan., o galiausiai kuriam kalėdines kompozicijas, nes eglės nebepuošiam (vaikai jau užaugo), kabinam lempučių girliandas ir t.t. Taip visą gruodį gyvename švenčių laukimu biggrin.gif
Atsakyti
Į mūsų namučius Kalėdos ateina gruodžio viduryje, maždaug dviem savaitėm likus iki baltųjų švenčių thumbup.gif
Nežinau, ar aš tokia viena, bet bent jau man kažkaip keista jau dabar visose "Maximose" matyti kalėdinius žaisliukus, kurie jau kitą dieną po Vėlinių keičia žvakutes g.gif Aišku, kalėdinė nuotaika yra labai gerai, bet kai ji tęsiasi du mėnesius.. Tai tampa per daug įprasta doh.gif
Atsakyti
newyear.gif
pamenu kai mama puosdavo eglute tai budavo Kuciu diena, kai su sese paaugom ir pradejom pacios puosti- mes tai darydavom 2-3 dienas pries Kucias, na, o dabar savo namuose puosiu namus lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje ax.gif

o del parduotuviu tai aisku gal ir nelabai gerai kad taip iskart po Veliniu Kaledos prasideda, bet manau Kaledine nuotaika visad gera, todel man tai sukelia tik geras emocijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 11 10, 18:55)
newyear.gif
pamenu kai mama puosdavo eglute tai budavo Kuciu diena, kai su sese paaugom ir pradejom pacios puosti- mes tai darydavom 2-3 dienas pries Kucias, na, o dabar savo namuose puosiu namus lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje  ax.gif

o del parduotuviu tai aisku gal ir nelabai gerai kad taip iskart po Veliniu Kaledos prasideda, bet manau Kaledine nuotaika visad gera, todel man tai sukelia tik geras emocijas  blush2.gif

Mes namus pradedam puošti gruodžio antroje pusėje. Dėliojam visokias smulkmenas, pakabinam vainiką. Tėvai irgi taip daro. Bet va Kalėdų eglutės puošimas yra šventas reikalas. Nors mes visi jau suaugę, važiuojam pas tėvus Kūčių rytą ir puošiam visi eglutę. Tai tapo tradicija ir ji man labai patinka. Ir eglutė būtinai gyva turi būti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2007 11 10, 16:55)
newyear.gif
pamenu kai mama puosdavo eglute tai budavo Kuciu diena, kai su sese paaugom ir pradejom pacios puosti- mes tai darydavom 2-3 dienas pries Kucias, na, o dabar savo namuose puosiu namus lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje  ax.gif

o del parduotuviu tai aisku gal ir nelabai gerai kad taip iskart po Veliniu Kaledos prasideda, bet manau Kaledine nuotaika visad gera, todel man tai sukelia tik geras emocijas  blush2.gif

O as pamenu,kaip mano tetis ejo i miska Kuciu vakara eglutes,nes mes puosdavome iki Kuciu likus porai savaiciu,o takart,taip atsitiko,kad susivelinom,iki siol pamenu,kaip bijojau,kad egles tai ir nebus iki Kaledo ryto ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif .Eglutę ir namus puošiam savaitę prieš Kalėdas. Kartą, kai dar buvom su sese paauglės,tėtis pirko kenį, tai jis stovėjo pas mus iki vasario mėn.žalias lotuliukas.gif .AIšku, be žaisliuklų. Po to išnešėm į lauką ir pasodinom po langu. Galvojom bus kitiems metams biggrin.gif .Kur tau... išsikasė kažkas verysad.gif .
Atsakyti
na dazniausiai visas namu puosimas atitenka man, nes tevai dirba ir buna lb uzsieme, tai pradedu mazdaug gruodzio pradzioj po truputeli... smile.gif
Atsakyti
o as laikausi mamos tradicijos - puosti per Kucias, aisku labai sunku susivaldyti kai jau dabar parduotuves mirga marga graziausiais zaisliukais, bet tas laukimas man ir yra didziausias malonumas ax.gif
Atsakyti
Visada puosdavom per Kucias, bet praeitais metais gruodzio 20 jau ir eglute turejom ir namucius ispuostus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 11 16, 15:45)
o as laikausi mamos tradicijos - puosti per Kucias, aisku labai sunku susivaldyti kai jau dabar parduotuves mirga marga graziausiais zaisliukais, bet tas laukimas man ir yra didziausias malonumas ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes puošiam truputį prieš Kūčias, bet labai pritariu, kad tas laukimas ir yra svarbiausias Kalėdų dalykas. Laukti ir tikėti... wub.gif
Atsakyti
sveiki,
aš jau pradėjau daryti Kalėdų vainiką iš popieriaus. Kol baigsiu, jau ir gruodis bus ax.gif
Iš canon.com galima atsisiusti daug gražių Kalėdinių dekoracijų. Iš ten ir atsisiunčiau kaip reikia durų vainiką pasidaryti.

Atsakyti
Mes dažnaisiai pradedam ruoštis iki Kūčių likus dviem savaitėm.
Atsakyti