QUOTE (norge @ 2004 11 30, 12:59) |
(...) praėjus dešimčiai bendro gyvenimo metų, porai besibučiuojant vis dar svaigsta galvos ir linksta keliai, tai ir yra geriausias tikro jausmo įrodymas (...) |
Tai yra įrodymas, kad abudu kurie bučiuojasi yra silpnų nervų, arba daugiau su nekuom per tuos dešimt metų nesibučiavo

Viską mes pažįstame santykyje - taip pat ir intymių santykių kokybę

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 13:11) |
Su tokiomis pažiūromis blogiau tik tau. Pavydas - blogiausias bruožas. Kas link Voveriuko, tai pirmiausia jis isterikės į žmonas neimtų, arba paliktų pačią pirmą dieną po pirmo isterijos priepuolio. Plavali - znajem, matėm tokių ![]() O šiaip... Norgei pritariu kažkuria prasme, yra pasimylėjimas ir pasidulkinimas - skirtingi dalykai. Su jausmu yra nelyginamai geriau. Bet kai jausmų nebėra, tai ką tada daryt? Iš viso nesi ![]() Aišku, po nakties nakties su kekše kartais ilgam "sotus palieki", nebesinori, bet tokia ta fiziologija. Tai tarsi alpinizmas: žmonės lipa į kalnus vien dėl adrenalino, nors į viršų užlipę žino kad ten nieko gero neras ![]() |
Voverele, tu mano ryzhauodege, būtum mano vyras, tai net ir nesužinotum, kad su isterike gyveni... Oi reiketų tau valdingos bobikės, kad gerai smegenis praplautu ir tarp kojų įspirtu... Oi praeitų visas niežėjimas...
tikrai auksta morale ir dorove rodo, krikscionisko gyvenimo normas eskaluojantieji...su peiliais pries ,,kitokius", kitaip mastancius ir besielgencius. 
tik tos (tie), kurie isties laimingi seimose, net neuzsuka i tokio ar panasaus pavadinimo skyrelius, kaip ir as neinu i skyreli ,,nesulaukiancioms gandro"...o jei ir nueiciau, tai paskaityt, o ne aktyviai reikstis.
jei jau dievas nedave norges morales, tai dekui jam uz tai, kad dave galimybe atskirt besipuikuojancius nesama slove:)))

tik tos (tie), kurie isties laimingi seimose, net neuzsuka i tokio ar panasaus pavadinimo skyrelius, kaip ir as neinu i skyreli ,,nesulaukiancioms gandro"...o jei ir nueiciau, tai paskaityt, o ne aktyviai reikstis.
jei jau dievas nedave norges morales, tai dekui jam uz tai, kad dave galimybe atskirt besipuikuojancius nesama slove:)))
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:17) |
Voverele, tu mano ryzhauodege, būtum mano vyras, tai net ir nesužinotum, kad su isterike gyveni... Oi reiketų tau valdingos bobikės, kad gerai smegenis praplautu ir tarp kojų įspirtu... Oi praeitų visas niežėjimas... |
Asmeninis pastebejimas: valdingu zmonu vyrai dazniausiai nusiraminimo ir paguodos iesko apsikabine buteli ar svetima moteri

O pavydas čia ne prie ko. Yra toks saldus dalykėlis kaip KERŠTAS. Galima juo pasimėgauti ir kas uždraus. Juk tai nėra blogiau už degantį klyną ir kokios stervos tarpkojį.
P. S. Aš ne krikščionė. Aš ateistė ir man vienodai mano moralė kitų akimis. Aš su svetimais diedais neguliu. Beje, Merida apie kokį tu čia dievą?
Papildyta @ [mergetime]1101813904[/mergetime]
Beje aš neturiu šeimos.
P. S. Aš ne krikščionė. Aš ateistė ir man vienodai mano moralė kitų akimis. Aš su svetimais diedais neguliu. Beje, Merida apie kokį tu čia dievą?
Papildyta @ [mergetime]1101813904[/mergetime]
Beje aš neturiu šeimos.
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 08:39) |
![]() O tu turbūt labai myli pedofilus, nes tau mažytei jų sutikt neteko. Po to dar labai toleruoji žudikus recidyvistus, nes jie tau irgi nieko blogo nepadarė. Dar gerbi visokius kitokius iškrypėlius, kurie su tavim jokio tiesioginio kontakto neturėjo. Ir didelis raudonas spuogas ant nosies galo tau atrodo žavingai, nes niekada pati tokio neturėjai. ![]() |
Kam kur skauda, tas ten ir rėkia... Kai čia taip jausmingai plėšaisi, tai ir galvoji žmogau, kuom čia tave taip nuskriaudė... Bet tingiu su tavim čia vazotis, pietūs baigėsi, einu dirbti

Beje, o jei tu eilinę stervytę lygini su pedofilu ar žudiku - tai pavydžiu tau lakios fantazijos. Taip ir gimsta Agatos Kristi

QUOTE (Smurka @ 2004 11 30, 13:23) |
Asmeninis pastebejimas: valdingu zmonu vyrai dazniausiai nusiraminimo ir paguodos iesko apsikabine buteli ar svetima moteri ![]() |
Nu žinoma, o tie kurių moteriškės - skudurai, ieško valdingų. Ir taip toliau ir taip toliau... Nu bet neliktų ką kišt, nereiktų ir apsikabinusiam miegot.
QUOTE (milabra @ 2004 11 30, 13:27) |
[ Beje, o jei tu eilinę stervytę lygini su pedofilu ar žudiku - tai pavydžiu tau lakios fantazijos. Taip ir gimsta Agatos Kristi ![]() |
Po to, kai Smurka nesugebėjo tos mano pastraipos perskaityti tarp eilučių, tai aš nelabai tikėjausi, kad ir tu sugebėsi. Nors viltis ruseno, neslėpsiu...

tai kam kalbet apie Jamaika, kai niekad ten ir nebuvai?

Alvyda?

Alvyda?
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:27) |
Nu žinoma, o tie kurių moeriškės - skudurai, ieško valdingų. Ir taip toliau ir taip toliau... Nu bet neliktų ką kišt, neeiktų ir apsikabinusiam miegot. |
Siaip tai cia tuscias rekavimas gaunasis

QUOTE (Merida @ 2004 11 30, 13:33) |
tai kam kalbet apie Jamaika, kai niekad ten ir nebuvai?![]() Alvyda? |
O tai skaudi išdavystė gali būt tik šeimoje? Vienam Jamaika už jūrų marių - o kitam pas bobutę kaime. Merida, pajudink smegenus