Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (norge @ 2004 11 29, 16:31)
jei žmogus išsiskyręs ir kuria savo gyvenimą iš naujo- tai jis joks second handas

O jetau kaip man palengvejo.... Daber galesiu gyventi ramiai.

P.S. Ir nors is principo nemanau, kad meiluzes (-iai) kaip reiskinys yra geras, bet man vistiek atrodo, kad kalta yra ta puse, kuri turi seima.
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 29, 09:19)
Dar įdomiau, kad meilužės atbėga pasiguosti į... mamų forumą! Siurrealizmas kažkoks biggrin.gif . Tai jūs bent jau guoskitės kokiam pažinčių ar svingerių forume. wink.gif

Tiesiog sio forumo statistika rolleyes.gif

ar zinote , kad.... http://www.supermama...opic=13271&st=0

wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 29 lapkričio 2004 - 19:36
Nu vat toks drabstymas ir man nesuprantamas.. Nors bendrai suprantamas - aš lygiai taip pat drabsčiau savo EX meilužę, vėliau tapusia jo žmona. Vsio, dabar jau molčiat schmoll.gif , nes ji yra šauni moteriškė, pažiba, ji gyvena katalikiškai. thumbup.gif Tai vat dabar net susimislyjau g.gif - ko gero Norgės vyrioką kažkas yra kairėn patampęs, kad ji šitaip pila ant visų ir dar stebisi, kai mes ją sudrausminti bandom biggrin.gif NORGE - ir aš nevirškinu BOBŲ, kurios su mano vyru gulėsi. Bet visos kitos man giliai dzin. Tegul daro ką nori.
Ir toks čia pasiguodimas buvo - moteraitė paklausė nuomonės, dauguma jai liepė mikliai viską baigti. Nu tingiu nuo pradžios skaityti, kažką ir aš patarinėjau, bet ko gero nieko gero biggrin.gif Nugis niekas čia per daug jos neužjautė, tai ko dar pyksti? Bet jei kokia stervytė sugalvos su tavo vyru ką nors padaryti tokio, tu mums pasakyk - mes tikrai ją pasmerksim, o jei išrišim, kad ji čia drįsta guostis - morališkai uždaužysim bash.gif
Gink die, čia tikrai ne pasišaipymas, nes kai pradėjau rašyti, buvau labai pikta, o dabar net juokas ima biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (milabra @ 2004 11 29, 22:18)
Tai vat dabar net susimislyjau  g.gif  - ko gero Norgės vyrioką kažkas yra kairėn patampęs, kad ji šitaip pila ant visų ir dar stebisi, kai mes ją sudrausminti bandom  biggrin.gif

biggrin.gif

O tu turbūt labai myli pedofilus, nes tau mažytei jų sutikt neteko. Po to dar labai toleruoji žudikus recidyvistus, nes jie tau irgi nieko blogo nepadarė. Dar gerbi visokius kitokius iškrypėlius, kurie su tavim jokio tiesioginio kontakto neturėjo. Ir didelis raudonas spuogas ant nosies galo tau atrodo žavingai, nes niekada pati tokio neturėjai.

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 30 lapkričio 2004 - 08:49
QUOTE (uola @ 2004 11 29, 19:34)
QUOTE (norge @ 2004 11 29, 09:19)
Dar įdomiau, kad meilužės atbėga pasiguosti į... mamų forumą! Siurrealizmas kažkoks biggrin.gif . Tai jūs bent jau guoskitės kokiam pažinčių ar svingerių forume. wink.gif

Tiesiog sio forumo statistika rolleyes.gif

ar zinote , kad.... http://www.supermama...opic=13271&st=0

wink.gif

blink.gif

Na, dabar viskas aišku... blink.gif

Nors tai neatspindi tikrosios statistikos. Tiesiog gal formuose daugiau dalyvauja nelaimingos moteros, nes ne tik meilužių statistika tokia. Paskaitai kokias temas apie nervukus ir psichologų pagalbą ohmy.gif - tai irgi neįtikėtinai daug moteriškių ir vaistukus saujom rija, ir šiaip- pačios su savo problemom nesusitvarko... sad.gif

Jei ne kelios blaivios galvos šiame forume ir nekurios mano simpatijos, tai ir manęs čia nebūtų. wink.gif

Nors vat tokiose temose tai man tikrai geriau nesiterlioti- tą tai supratau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 08:44)

Nors tai neatspindi tikrosios statistikos. Tiesiog gal formuose daugiau dalyvauja nelaimingos moteros, nes ne tik meilužių statistika tokia.

Norge, deja, panasia statistika maciau ir tarp JAV vedusiu zmoniu unsure.gif Dziaugiuosi nors tuo, kad antros puses moralines vertybes sutampa clap_1.gif O kad visu moralines vertybes skirtingos - akivaizdu...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 30, 08:51)
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 08:44)

Nors tai neatspindi tikrosios statistikos. Tiesiog gal formuose daugiau dalyvauja nelaimingos moteros, nes ne tik meilužių statistika tokia.

Norge, deja, panasia statistika maciau ir tarp JAV vedusiu zmoniu unsure.gif Dziaugiuosi nors tuo, kad antros puses moralines vertybes sutampa clap_1.gif O kad visu moralines vertybes skirtingos - akivaizdu...

Statistika statistikai nelygu... Svarbu, kas dalyvavo apklausoje? Mat jei apklausa vykdoma analogiškuose forumuose, tai natūralu, kad čia daugiau tokių žmonių, nei realioje visuomenėje. Kaip ir daugiau nervininkų, kompiuteristų, namų šeimininkių ir t.t. Tiesiog tokis kontingentas čia lankosi.

wink.gif
Atsakyti
kad statistika nekokius skaiciukus rodo.tai kad kas 2 meiluzius turi.
ka jus darot!!!!!?????na jeigu dar mokat tai nusliept tai gerai,bet kai kitos raso kad dar labai gerai su tom meiluzem sutaria....cia jau paprasciausiai saves negerbimas.kaip galima ranka tai spausti,kuri bande jusu vyra suvilioti???? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 29, 14:39)
Ir nors is principo nemanau, kad meiluzes (-iai) kaip reiskinys yra geras, bet man vistiek atrodo, kad kalta yra ta puse, kuri turi seima.

va butent.
kaltas yra tas, kuris savo priesaika lauzo. meiluze (is) yra zmogus, kuris irgi turi teise but laimingas su mylimu zmogumi. gal jai (jam) maziau pasiseke, kad Amuro strele pataike i vedusi (e).
visad sakiau ir sakysiu :kai tarp dvieju zmoniu tarpusavio santykiai yra puikus, niekad i ju tarpa neisibraus trecias. bet labai daznai jie nebuna tokie saunus...

o norge turi teise i savo nuomone. ta nuomone pakankamai gerai zino ne viena sio forumo dalyve...
kiekvienam savo. kam meiluze- antrarusis zmogus, nevertas pagarbos, o kam kategoriska ir isteriska savo nuomones gyneja neturi autoriteto.
Atsakyti
QUOTE (Merida @ 2004 11 30, 10:19)
kam meiluze- antrarusis zmogus, nevertas pagarbos, o kam kategoriska ir isteriska savo nuomones gyneja neturi autoriteto.

Smagu žinoti, kad žmogus, besididžiuojantis savo niekšybėmis, bent jau nelaiko manęs autoritetu. tongue.gif O dėl isteriško tono- tai internetiniai pokalbiai - tokis jau daiktas- visi skaitalai praeina paties skaitytojo emocijų prizmę, kas lemia įsivaizduojamą toną. tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 30 lapkričio 2004 - 11:10
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 08:39)
biggrin.gif

O tu turbūt labai myli pedofilus, nes tau mažytei jų sutikt neteko. Po to dar labai toleruoji žudikus recidyvistus, nes jie tau irgi nieko blogo nepadarė. Dar gerbi visokius kitokius iškrypėlius, kurie su tavim jokio tiesioginio kontakto neturėjo. Ir didelis raudonas spuogas ant nosies galo tau atrodo žavingai, nes niekada pati tokio neturėjai.

biggrin.gif

Vat isitaisysiu as vedusi meiluzi ir idomu, kos man BK straipsnis bus pripaisytas g.gif O gal vaistai kokie bus israsyti g.gif
Atsakyti
Uzuojauta tau, Norge. Tikrai gaila taves....... Nuosirdziai.....
Atsakyti