Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (Smurka @ 2004 11 30, 13:33)
Siaip tai cia tuscias rekavimas gaunasis tongue.gif Meiluziai ir meiluzes egzistavo, kaip mes net uzprogramuoti nebuvom, jie liks ir tada, kai musu ir dulkes bus isnykusios. Neapsimoka net priezasciu nagrineti ir burnoti pries reiskini, kuris yra neisnaikinamas

Pritariu, reiškinio neišnaikinsi... Bet vienam kitam atstovui ar atstovei (pagal skonį ir poreikius) gyvenimą pakartint reiktų... O tai kai tyli visos ir graudžias ašaras lieja, tai ir galvoja chebrytė, kad galima elgtis kaip nori. Čia aš išimtinai apie chroniškus atvejus.
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 13:32)
Tai yra irodymas, kad tokiems, kaip tu - to neimanoma suprasti ir telieka tik pavydeti tongue.gif

Bėk geriau kūdikėlį panešiok arba danų kalbos pasimokyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:39)
Pritariu, reiškinio neišnaikinsi... Bet vienam kitam atstovui ar atstovei (pagal skonį ir poreikius) gyvenimą pakartint reiktų... O tai kai tyli visos ir graudžias ašaras lieja, tai ir galvoja chebrytė, kad galima elgtis kaip nori. Čia aš išimtinai apie chroniškus atvejus.

Isties gili gyvenimo prasme laugh.gif
Kol nepradejai kartinti, issyk tave ispesiu, kad ir cia veikla bus bevaise. Is tiesu niekam tu nieko neapkartinsi, o tik apsijuoksi biggrin.gif Matem tokiu "kartintoju", labai smagus buvo rytmetelis
Atsakyti
va taip ir susikalbam, kai vieni apie Jamaika, o kiti apie rugpieniu kaima:)

matyt kazkokie meiluziai ar meiluzes labai apkartino tavaji gyvenima, Alvyda...smile.gif
idomu, tik kaip zadi ,,kartint"cia forume ta gyvenima kitiems..smile.gif

kad nuo voveriuko, tai kaip nuo zasies, visokios pamazgos..smile.gif

gyvenkit savo gyvenimus, o ne rupinkites, kaip pamokyt ,,nemoraliuosius".
nors...kai zmogus neturi savyje Dievo, tai ir kyla noras uzsiimt jo darbu kiekviena teist.
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 13:41)
Bėk geriau kūdikėlį panešiok arba danų kalbos pasimokyk smile.gif

Situos dalykus as ir taip uz tave geriau moku, taip kad neaiskink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 30, 13:46)
Kol nepradejai kartinti, issyk tave ispesiu, kad ir cia veikla bus bevaise. Is tiesu niekam tu nieko neapkartinsi, o tik apsijuoksi biggrin.gif Matem tokiu "kartintoju", labai smagus buvo rytmetelis

Tokių nematėt... Oi dar ir kaip galima per sąžinę su buldozeriu pavažinėt... Tik reikia pasirinkt silpnesnę pusę. O va tada viskas eis grandinėle... Beje, čia tik vienas iš galimų būdų smile.gif
Beje, čia ne gyvenimo prasmė smile.gif O tik vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų, kai kiti pabosta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 30 lapkričio 2004 - 13:54
QUOTE (Merida @ 2004 11 30, 13:53)
va taip ir susikalbam, kai vieni apie Jamaika, o kiti apie rugpieniu kaima:)

matyt kazkokie meiluziai ar meiluzes labai apkartino tavaji gyvenima, Alvyda...smile.gif
idomu, tik kaip zadi ,,kartint"cia forume ta gyvenima kitiems..smile.gif

kad nuo voveriuko, tai kaip nuo zasies, visokios  pamazgos..smile.gif

gyvenkit savo gyvenimus, o ne rupinkites, kaip pamokyt ,,nemoraliuosius".
nors...kai zmogus neturi savyje Dievo, tai ir kyla noras uzsiimt jo darbu kiekviena teist.

o kam man forume kartint, jei galiu ir natūroj pakartint? O dėl voveriuko, tai man čia reikalas įtartinas dry.gif Labai jau panašu į kuklų vyruką, taikiai sugyvenantį su savo žmonike ir tik čia, forume, bandantį bent mintimis padaryti tai, ko tikrovėje nedrįstų... g.gif

P.S. Nu devynios rupuzeles, prie ko čia dievas? Bitute pilkoji, pasakysiu tau Merida dievo nėra kaip ir kalėdų senelio.... Oi, kažin, ar aš nesužlugdžiau moralės savo žiauria tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 30 lapkričio 2004 - 14:00
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:54)
QUOTE (Smurka @ 2004 11 30, 13:46)

Tokių nematėt... Oi dar ir kaip galima per sąžinę su buldozeriu pavažinėt... Tik reikia pasirinkt silpnesnę pusę. O va tada viskas eis grandinėle... Beje, čia tik vienas iš galimų būdų smile.gif
Beje, čia ne gyvenimo prasmė smile.gif O tik vienas iš laisvalaikio praleidimo būdų, kai kiti pabosta smile.gif

Ziurek, tik neapsirik wink.gif Kad paciai kartu nuo teisesaugos nebutu tongue.gif Nes man viena moterele nesekmingai bande kartinti gyvenima, nors as jos vyra maciau tik syki gyvenime ir persimeciau keliom nekaltom frazem prie alaus bokalo

O tos, kurios, tarkim, turejo salygine teise kartinti gyvenima tiesiog negavo progos, nes tie pigus dalykai (anot norges) viesai neatliekami tongue.gif
Atsakyti
Nu ką tu, Smurka, aš ne recydivistė smile.gif Nu tu čia pralinksminai mane ... Dabar ataskaita šleiva gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:54)

A kokia tokio kartinimo prasmė? Laiką galima praleisti gerokai prasmingiau nei gadinantis nervus dėl kažko kas to nė nevertas. Kokio bieso pačiai savo noru pasiversti pagiežos pritvinkusia nervinga butybe?
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 14:03)
Nu ką tu, Smurka, aš ne recydivistė smile.gif Nu tu čia pralinksminai mane ... Dabar ataskaita šleiva gausis smile.gif

Ta boba irgi nebuvo recidyviste, tik labai gera kakarine turejo. Tai kai paspygavo i redakcija atejus, mygom su AT kazkuriuo straipsniu buvo supazindinta
Atsakyti
O kodėl gi nervinga? Gi galima labai šauniai pasiliksmint thumbup.gif
Atsakyti