Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 14:18)
(...) kurios greit perkanda ju norus ir tuos pacius makaronus, dar nespetus uzkabint , jiems ant ragu uzmauna (...)

Matai, Arvira, Dievo taip sutverta, kad išmintis ateina praeinant jaunystei. Pačios protingiausios yra senos bubutės, bet jos tokios, kad ir šernas ir už gilių maiša nepa smileysex.gif

Tai pirma. Antra, vyras, jei protingas, jis labai aiškiai vertina savo galimybes, kam stačia galva pulti prie tokios, kuri gali ragus pakabinti, reikia techniškai taktiškai išvaryti iš proto (internetas tam - idealus dalykas) ir tada, kai jau produktas pasiekia kondiciją griebti už kudliuko. Pasimatymus pirmą vakarą (pirmą savaitę) skiria tik vaikai ir ligoniai, reikia varyti vienu metu su 2-3-4-5, nes visuomet išlieka ablomo tikimybė ir jei kur nors vykstant komandiruotėn reikia skirti pasimatymus ne vienai, bet iš karto trims. Ne mano charakteriui lakstyt paskui nepasiekiamas gražuoles, geriau jau eilinės merginos, į kurių duris gali pasibelsti nors ir 23:30 val.

Su vedusiomis - prasidėt neverta. Nebent su labai išryškintu tikslu ("pasidulkinam ir einam savo keliais"), tai ir laiko reikia ir dėmesį išlaikyti (na kur ten dėmesį išlaikysi, kai vienu metu 2-3-4-5).
... o dėl jausmų, viso kitko.... Mano voverė - pati nuostabiausia, jai ir skirti visi gražiausi žodžiai ir piniginė, o visoms kitoms - tik pimpalas laugh.gif
Atsakyti
Skaitant pasisakymus apie "antrarūšius", "elitinius" ir "dvasines pigienas", išsyk paaiškėja, kas čia visažinis viešpats teisėjas biggrin.gif O aš visados maniau, kad tik Vienas vienintelis išties gali permatyti žmogaus sielą ir spręsti, ko ji verta... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 28, 20:38)
(...) dvasinės pigienos susiporuoja ir nebesiblaško aplink normalius žmones kaip kokia maškara, horizontą temdydami (...)

Norge, nebadyk pirštu į dangų - Dievui akį išdursi mad.gif
nepamiršk, kad gyvenimas dažnai gerokai sudėtingesnis, nei kad iš šalies atrodo.
Kai su savuoju švęsi auksines vestuves, tuomet galėsi džiaugtis ir spjaudyti į visus kurie kada nors ir su kuo nors nuėjo į kairę.

Dėl susiporavimo: maždaug įsivaizduoju kaip normalūs žmonės smileysex.gif, o vat kaip "poruojasi" pigienos, aaaaaaa ? Arba kaip Norge poruojasi kitaip kažkaip, na išminties bokšte smartass.gif paporink mums esminius fiziologinius pigienų ir elito poravimosi skirtumus......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 30 lapkričio 2004 - 12:25
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 10:18)
o visoms kitoms - tik pimpalas laugh.gif

spėju, kad tavo Voverei kaip tik jo ir pritrūksta laugh.gif

Atsakyti
Pritariu Norge. Šaudyt tas stervas, kad paspringtų jos svetimomis ašaromis. O kartu ir tie, kurie su jomis prasideda. Ir nereikia čia man pradėt lialia. Tai ypač liečia voveriuką. Bučiau aš jo žmona, tai jo jau seniai gyvo nebūtų...
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 12:23)
paporink mums esminius fiziologinius pigienų ir elito poravimosi skirtumus......

Nepigienos poruojasi iš meilės- didelės, atviros, nuoširdžios, tyros, o ne jos surogatų. O tai ir yra jų laimės, tvirtų šeimų, ir pagaliau -voveriuk tu voveriuk- gero sekso garantas smile.gif . Kai praėjus dešimčiai bendro gyvenimo metų, porai besibučiuojant vis dar svaigsta galvos ir linksta keliai, tai ir yra geriausias tikro jausmo įrodymas.

smile.gif

P.S. Laukiu nesulaukiu visų mano oponentų užuojautos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 12:59)

Anokia cia gali but uzuojauta itaigiai kabinamiems makaronams tongue.gif Sveikinimai tiktai thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 12:57)
Pritariu Norge. Šaudyt tas stervas, kad paspringtų jos svetimomis ašaromis. O kartu ir tie, kurie su jomis prasideda. Ir nereikia čia man pradėt lialia. Tai ypač liečia voveriuką. Bučiau aš jo žmona, tai jo jau seniai gyvo nebūtų...

Jei teisingai supratau, dvi sarvojimo sales jau kaip ir turetu but paruostos, ane?
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 12:59)
Nepigienos poruojasi iš meilės- didelės, atviros, nuoširdžios, tyros, o ne jos surogatų. O tai ir yra jų laimės, tvirtų šeimų, ir pagaliau -voveriuk tu voveriuk- gero sekso garantas smile.gif . Kai praėjus dešimčiai bendro gyvenimo metų, porai besibučiuojant vis dar svaigsta galvos ir linksta keliai, tai ir yra geriausias tikro jausmo įrodymas.

smile.gif

Aš pritariu,pridurt nieko ir nesinori clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 30, 13:05)
Jei teisingai supratau, dvi sarvojimo sales jau kaip ir turetu but paruostos, ane?

Kol kas nei vienos. Galandu peilius ir laukiu tinkamo momento.
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 13:08)
Kol kas nei vienos. Galandu peilius ir laukiu tinkamo momento.

Nu sekmes wink.gif Tik linkiu, kad tavo gyvenimas nepavirstu nuolatiniu peiliu galandinimu ir tinkamu progu ieskojimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 12:57)
(...) tai ypač liečia voveriuką. Bučiau aš jo žmona, tai jo jau seniai gyvo nebūtų (...)

Su tokiomis pažiūromis blogiau tik tau. Pavydas - blogiausias bruožas.
Kas link Voveriuko, tai pirmiausia jis isterikės į žmonas neimtų, arba paliktų pačią pirmą dieną po pirmo isterijos priepuolio. Plavali - znajem, matėm tokių laugh.gif

O šiaip... Norgei pritariu kažkuria prasme, yra pasimylėjimas ir pasidulkinimas - skirtingi dalykai. Su jausmu yra nelyginamai geriau. Bet kai jausmų nebėra, tai ką tada daryt? Iš viso nesi smileysex.gif ?

Aišku, po nakties nakties su kekše kartais ilgam "sotus palieki", nebesinori, bet tokia ta fiziologija. Tai tarsi alpinizmas: žmonės lipa į kalnus vien dėl adrenalino, nors į viršų užlipę žino kad ten nieko gero neras smartass.gif
Atsakyti