Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (rudaake @ 2004 11 30, 14:14)
nera kalti nei meiluzis nei meiluze.o kalti tie kurie nesugeba savo antruju pusiu islaikyti.kazkam reikia meiles, silumos,supratimo....bet beda ta,kad ne visi tai sugeba duoti.

Nemanau kad teisingas toks požiūris... tai gaunasi kad jei vyras na lievo, tai žmona kalta? Kalti rasti, problema išspręsta. Gyvenime taip nebūna, jaučiasi vyriškų "makaronų" įtaka.... dry.gif
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 14:13)
Žinai, apsijuokt negalima labiau nei apjuokia tave tie, kurie diena iš dienos savo elgesiu tyčiojasi iš tavęs...

o išdidumo taip nesižeminti "kerštaujant" neužtenka?
Atsakyti
Dee_Dee Paskelbta Šiandien 12:28 pm
QUOTE (rudaake @ 2004 11 30, 14:14)
nera kalti nei meiluzis nei meiluze.o kalti tie kurie nesugeba savo antruju pusiu islaikyti.kazkam reikia meiles, silumos,supratimo....bet beda ta,kad ne visi tai sugeba duoti.

Nemanau kad teisingas toks požiūris... tai gaunasi kad jei vyras na lievo, tai žmona kalta? Kalti rasti, problema išspręsta. Gyvenime taip nebūna, jaučiasi vyriškų "makaronų" įtaka....

Dazniausiai kalte yra abieju.
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 13:53)
Situos dalykus as ir taip uz tave geriau moku, taip kad neaiskink (...)

Nu ką tu ten per 2 savaites išmokai laugh.gif
O šiaip sveikinu susilaukus pirmgimio, teauga sveikas ir dorybingas kūdikėlis smile.gif
Atsakyti
Nežinau, jei sąžiningai, Aidar smile.gif Nu bet pasistūmėjau iki to, kad žliumbt nebereikia smile.gif Dabar juodo humoro stadija smile.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 12:18)
Mano voverė - pati nuostabiausia, jai ir skirti visi gražiausi žodžiai ir piniginė, o visoms kitoms - tik pimpalas laugh.gif

na jei tavo pimpalas skirtas kitoms, tai tikriausiai tavo vovere naudojasi kitu vyru pimpalais, tavo grazhiais zhodzhiais ir tavo pinigine.... laugh.gif laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 30, 14:45)
na jei tavo pimpalas skirtas kitoms, tai tikriausiai tavo vovere naudojasi kitu vyru pimpalais, tavo grazhiais zhodzhiais ir tavo pinigine.... laugh.gif laugh.gif wink.gif

cia tai gerai pasakyta.!!!!!

Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 30, 14:45)

Tylene, geriau tu iš viso patylėtum laugh.gif

Žinok, pasakysiu Jums paradoksą: man visiškai px kas mano voverę taršytų, svarbu tik kad jai gerai būtų ir ne koks būtų bomžas, o normalus bičas.
Atsakyti
Apie apsijuokimą ir juokinimą...

Matot, moteros, mes gyvenam skirtingus gyvenimus, džiaugiamės dėl skirtingų priežasčių, meilės ir ištikimybės jausmus skirtingai suprantam. Ir juokiamės iš skirtingų dalykų. wink.gif Kas begali būti didesnė takoskyra tarp žmonių, kaip supratimo apie meilę, šeimą absoliutus skirtumas.

Jūs čia gąsdinat, kad kažkas iš mūsų pasijuoks- kas - jūs? Che. Na, kieno kieno, bet jūsų kategorijos moterėlių nuomonė apie mane man kokioje tūkstantis aštuoni šimtai devyniasdešimt šeštoje vietoje. laugh.gif

Parašinėjau čia tik todėl, kad norėjau, jog sumautoje pigioje meladramatiškoje meilužių pasipergyvenimų istorijoje pasigirstų kitokia nuomonė- aiški, principinga, tvirta, neskuduriška. tongue.gif

Dar sudalyvauju šioje temoje todėl, kad labai mėgstu rašliavoje surasti kabliukų, kur prasilenkiama su logika- turiu tokią silpnybę, ką čia slėpti tongue.gif . Ne į visus tokius kabliukus reaguoju, dažnai tik tyliai sau pasišaipau.

Tik jaučiu, kad jau reikia iš čia sprukti. Nes jūs su savo lėkštais rašinėjimais sudarot tiesiog šiltnamines sąlygas neadekvačiai aukštam oponenčių savo vertės supratimui vystytis. laugh.gif

Kažkaip , su jumis save lyginant ir Liolikas su Boleku pasijustų lordu Kelvinu ir Andre Marie Amperu ... laugh.gif

Sorry, bet kai vėl ir vėl išgirstu "argumentų" a la - tu čia pasisakai, nes tu nelaiminga, tai sunku susilaikyti nesišaipius. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 30 lapkričio 2004 - 15:11
Nu nu, iš karto paleistų vidurius, voveriuk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Norge thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alvyda: 30 lapkričio 2004 - 15:00
QUOTE (Merida @ 2004 11 30, 10:19)
visad sakiau ir sakysiu :kai tarp dvieju zmoniu tarpusavio santykiai yra puikus, niekad i ju tarpa neisibraus trecias. bet labai daznai jie nebuna tokie saunus...

norechiau ir ash tuo tiketi..... smile.gif deja puikus tarpusavio santykiai ishtisus metus buna tik pasakose...o gyvenime buna ir juodu dienu.....taigi....
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 14:57)
Tylene, geriau tu iš viso patylėtum laugh.gif

Žinok, pasakysiu Jums paradoksą: man visiškai px kas mano voverę taršytų, svarbu tik kad jai gerai būtų ir ne koks būtų bomžas, o normalus bičas.

idomu kodel gi turechiau patyleti? Juk tu tai gali rashyti visokias blevyzgas. tongue.gif
..bet tai juokinga butu: vovere atveda bicha su kuriuo nori pasidulkinti ir klausia voverio ar shitas jai tinka.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti