Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 15:57)

man visiškai px kas mano voverę taršytų, svarbu tik kad jai gerai būtų

Netikiu. Bullshit totalus.
Atsakyti
Panasu, kad visam pasaullyje yra vienintele protinga ir teisinga persona NORGE. Jai cia zema diskutuoti ir skaityti pigiu motereliu paistalus. Tik va pasiziurejus, kazkaip pati tuo pigumu dvelkia, juk komentaru beveik kiekvienam puslapyje po kelis wink.gif Teko sutikti "tokiu protingu".....................
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 11 30, 15:19)
Panasu, kad visam pasaullyje yra vienintele protinga ir teisinga persona NORGE. Jai cia zema diskutuoti ir skaityti pigiu motereliu paistalus. Tik va pasiziurejus, kazkaip pati tuo pigumu dvelkia, juk komentaru beveik kiekvienam puslapyje po kelis wink.gif Teko sutikti "tokiu protingu".....................

nu nemanau... laugh.gif juk jei jau butu zhema-tai ir nerashytu chia. laugh.gif o be to, Aidar, sutik kad idomu ivairius komentarus skaityti..ir protingus..ir prasilenkianchius su logika kaip norge sako. wink.gif

Atsakyti
Tai as ir sakau, kad nerasinetu jeigu butu zema. Man is esmes yra keista, kai zmones apie save taip raso: kokia as protinga ir kokie cia visi zemo lygio...
Nuomones visokios yra geros ir ne tik jas idomu paskaityti, bet ir verta. Su tuo visiskai sutinku.
Atsakyti
BUtu nuostabu, jei kiekvienas surastu savo antraja pusele. Laimingai su ja gyventu. Ir po 10 ir po 20 metu abiems linktu kojos nuo buciniu. Aplink nebutu ne vieno vieniso zmogaus. Niekas aplinkui net nezinotu, kas per daiktas yra ta neistikimybe. Apskritai, tokio zodzio net nebutu zodyne! Visi butu laimingi ir ilgai ilgai gyventu..... Ale taip nera. Kai nera komunizmo, idealiu zmoniu, kaledu senelio ir visu kitu briedu.

Uztat yra meiluzes, tos kurios tai daro del sporto. Ir tos kurios tai daro is meiles (tas nesusipratelis Amuras!). Yra vyrai, kurie ir myledami zmonas eina na lievo tiesiog del sporto. Yra vyrai, kurie isimyli kita moteri, ta vadinama meiluze. Buna nelaimingos zmonos, kurios verkia naktimis, nes ju vyras nakvoja svetimoje lovoje. Buna nelaimingos vienisos moterys, kuriu mylimas zmogus grizta pas zmona. ir t.t.

Ar jus galit ilisti i kiekvieno is ju kaili, atspeti ju motyvus ir priezastis, kodel jie tai daro? Lengviausia yra smerkti, ir rekti, kad visi kiti yra visokios tai zemos morales, TOS meiluzes, tipo vargses moterytes, su ribotu smegenu kiekiu....

Kodel man tokie pareiskejai ir tokios pareiskejos atrodo patys verti uzuojautos? Ne del nesusiklosciusio asmeninio gyvenimo (net neabejoju, kad Norge yra labai laiminga seimoje, kitaip nedarytu tokiu pareiskimu su zodziu "niekada"), o del elementarios tolerancijos trukumo.

Tiesiog pasisakiau wink.gif Neiskeldama sau tikslo buti labai kazkieno buti isgirsta wink.gif

Atsakyti
Perskaičius voveriaus postus belieka viltis, kad jo voverė internetu nesinaudoja ir į Supermamą neužsuka. Neįsivaizduoju kaip jaustis moteriai, kurios vyras ne tik bet kuria proga na lievo eina, bet ir visam internetiniui bobinčiui apie tai giriasi. Plius dar jam ir visai dzin, kas jo voverę taršo...Nu pabandžiau įsijausti į tos vargšės moterėlės vaidmenį... Ne tas žodis, kad vargšė...
Atsakyti
Moterie, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 08:59)

Statistika statistikai nelygu... Svarbu, kas dalyvavo apklausoje? Mat jei apklausa vykdoma analogiškuose forumuose, tai natūralu, kad čia daugiau tokių žmonių, nei realioje visuomenėje.

Dalyvavo zmones "is gatves", ne forume unsure.gif Apie puse JAV gyventoju apgaudineja savo antraja puse ar bent mano, kad tai yra leistina...

Bet tai kodel taip iseina, kad jei nepritari tokiam reiskiniui, tai esi moralistas g.gif O kaip kitaip pasisakyti?
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 30, 16:32)

Bet tai kodel taip iseina, kad jei nepritari tokiam reiskiniui, tai esi moralistas g.gif O kaip kitaip pasisakyti?

deja shiame forume taip yra. Ne karta pati esu uzh tai gavusi "gardzhiu" zhodeliu.... g.gif chia galima eiti tik viena kryptim: jei vyras isgdave moteri- garsiai shaukiam koks jis niekshas, lauk toki..ir pan. o jei moteris ishdave vyra, arba jei moteris mylisi su vedusiu- tai kokia ji shaunuole....bla bla bla..... o jei taip nemanai ir garsiai sakysi savo nuomone- palaikys tave kazhkokia visuomenes mazhuma.

bet vis tiek nepalaikau meiluzhiu.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif ir pulkit mane jei norit...ir voverius man nepatinka.... tongue.gif pislys kazhkoks ir mano kad verta tuo didzhiuotis.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 30, 16:56)
o jei taip nemanai ir garsiai sakysi savo nuomone- palaikys tave kazhkokia visuomenes mazhuma.

Tikrai kad, ir dar jei pasidziaugi, kad pas tave kitaip - pavadins jauna ir be patirties, ir dar palinkes to pacio likimo (kad vyras nueitu i sona ar pan.) g.gif Geriausiu atveju paburs 'to paties' su laiku.

As manau, kad daugeliu atveju zmones nesikeicia, keiciasi tik situacijos. Ir sudare seimas meiluziai kadanors susikloscius panasioms aplinkybems gali pakartoti save... Ir dar manau, kad zmones, neissprende vienu nutrauktu santykiu, kitus kuria panasiu pagrindu. Todel yra moteru, kurioms tiesiog "sekasi" buti apgaudinejamoms - manau, pasamoneje jos visad issirenka to pacio tipo vyrus. Prasau nieko nepriimti asmeniskai, pati pazistu ne viena isduotaja ir man rupi sis fenomenas, kuriam visgi nepritariu wink.gif Visiems mylintiems meiluziams linkiu ryzto apsispresti ir kurti nepridengtus santykius su mylima puse wink.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 30, 14:59)
(...) su jumis save lyginant ir Liolikas su Boleku pasijustų lordu Kelvinu ir Andre Marie Amperu (...)

Nu taip, kur čia mums iki Tavęs smile.gif
Geriau jaustumeisi kaip Fransua Lavuazje prancūzų revoliucijos dienomis smile.gif
O šiaip visa tai ką mes čia rašinėjam, convinci non nisi scriptura aut testibus potest laugh.gif nepriimk rimtai to.

Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 11 30, 16:56)
(...)...ir voverius man nepatinka.... (...) pislys kazhkoks ir mano kad verta tuo didzhiuotis (...)

Didžiuotis ? blink.gif Kur perskaitei, kad didžiuojamasi tuo? blink.gif
Jei aš būčiau tas, kuo mane paminėjai, praprasčiausiai tylėčiau, nes ir forume galima susirasti įdomių dalykų wink.gif Esu statistinis vyras, negalvokite, kad jūsiškiai šventesni. Jei nėra - gal bus tokiais ir dar blogesniais.

Aš nė vienos šeimos neišardžiau. Vaikų našlaičiais nepalikau. Ašarų upelių dėl manęs niekas neliejo. Neatleisčiau sau to. Ir apskritai, atskirkime musę nuo kotleto, t.y. pasimylėjimą su jausmais ir įsipareigojimais nuo pysiuko be jokių įsipareigojimų.
Atsakyti