As gyvenime stengiuosi susilaikyti nuo kategoriskumo

Nors siaip esu labai karsto budo, greit uzsiplieskiu, greit ivertinu zmones, bet savo gyvenime ne karta suklydau suskirstydama zmones i gerus ir blogus pagal kategorijas. Is tiesu taip butu labai gerai ir patogu - kaip uogienes sandeliuke surikiuoji, dar uzrasus prilipdai ir viskas aisku, zinai kas kokiam zmoniu tipui priklauso ir nesuki del nieko galvos

Labai noreciau kad taip paprasta butu. Gyvenime teko pazinoti labai ivairiu zmoniu ir visus priimti. Buvo net atvejis, kaip pazinojau vieno vyro ir meiluze ir zmona

. Ir su abiem normaliai sutariau, nei vienos nesmerkiau ir vienai apie kita nieko nepasakojau ( nelabai ir galejau, nes tas vyras buvo mano direktorius), kazkuria prasme visu ju triju motyvus pateisinau. Kaista, ar ne?

Ir tas vyras buvo visai normalus, gerietis toks, nors ir generalinis direktorius, bet galima budavo ir siaip pagalbos kreipts kaip i zmogu. Zmona buvo is tu grieztu moteriskiu, kuri ji kontroliavo, siaip nieko moteriske, kaip moteris man visai patiko, tik mano nuomone kazkaip bendraudama su vyru kaip piranija buvo, nors tikiu kad ir graziu akimirku jie patirdavo. Labiausiai pazinojau meiluze, vienu metu net kaip ir drauge skaitesi mano, nu ir ka: grazi, issiskyrusi moteris, turinti sunu, grazu dideli buta ir padariusi karjera. Kas siejo ja su mano direktorium? Pradzioje verslas, jis zavejosi jos sugebejimu priimti sprendimus, vadovauti, dirbti ir t.t., veliau atsirado jausmai, man atrode net labai stiprus. Zodziu, kad ir kaip sioje situacijoje norejosi kazka pasmerkti, kaltu nemaciau. Tiosiog toks gyvenimas. Ir as nezinau kodel taip vyksta

Tokie mes jau zmones esame, vienus nustojame myleti kitus pradedame. Liudna

bet ka padarysi. Bet skirstymas ir keikimasis, prasivardziavimas ant kitu moteru nieko nepades, kad ir kaip ja bevadintum (siuo atveju meiluze) ji nuo to nei pageres, nei pabloges. Dar galvoju, kad tikriausiai esme yra ne situacijoje, o poziuryje i ja.
Nu, zodziu, uztektinai cia prifilosafavau

kazkoks ikvepimas pagavo, susimastymas apie gyvenimo prasmes.