Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

Rudaake, aš netaikau konkrečiai tau, nes, prisipažinsiu, nelabai ir gilinausi į tavo situaciją. Vat, dabar pati rašai, kad nesi meilužė- supaisysi čia. huh.gif Vienžo, meilužės ir meilužiai man yra antrarūšiai žmogeliai. tongue.gif Jo, tokia tat aš netolerantiška. smartass.gif

Kažikokstai fenomenas- šiame forume paguodą randa visi. Parašo žmona, netikėtai aptikus vyro nuklydimus - tuoj prasideda apgautos žmonos guodimas ir jos vyro barimas. Atsiranda nelaiminga meilužė- tuo subėga ramintojos- laikykis, mes su tavim, ui ta žmona ragana, ui tas užguitas vyrelis, kurį reikia iššvaduoti. huh.gif Ir nebandyk parašyti- aš meilužių negerbiu, meilužės yra fe, o tos, kurios prasideda su nėščių moterų vyrais apskritai žemiau kritikos. Tuoj prasideda aiškinimai apie spjaudymus į šulinį (tarp kitko, kiek šiame forume esu, tiek aš į meilužių šulinį spjaudau. Ir sėkmingai toliau geriu iš savo švaraus biggrin.gif ), nununu, kokia nesupratinga, kokia nejautri, NESUGEABANTI ĮSIJAUSTI Į TOKIĄ SITUACIJĄ ( laugh.gif, na lygis- nėr ko pridurt prie tokių argumentų), kokia grubi ir netolerantiška.

Dar įdomiau, kad meilužės atbėga pasiguosti į... mamų forumą! Siurrealizmas kažkoks biggrin.gif . Tai jūs bent jau guoskitės kokiam pažinčių ar svingerių forume. wink.gif

Nors kai perverti tokias temas, tai matai, kad bendraminčių ir guodėjų netrūksta ir čia. Apskritai, jau nebenustebčiau, jei čia užtarimą rastų kokis dūsaujantis prievartautojas ar pedofilas huh.gif.

Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 11 28, 23:01)
As tai pasakyciau, jog jos teigiama darba daro, nes zmonos, jausdamos konkurencija, yra priverstos pasitemti ir neapsileisti. (Ta pacia role ir meiluziai atlieka).

Jau kas kas, bet moteriškės, nusivažiavusios iki vedusių vyrų meilužių, tai man ne konkurentės. biggrin.gif

Ir iš vis, aš pasitempiu, kai sutinku stiprių, charizmatinių asmenybių, kai sutinku geros dušios žmonių, kai sutinku geresnių už mane. O vat kai sutinku pijokų prie gastronomų, prostitučių prie stoties ar meilužių, tai man visai "iki jų" pasitempti nesinori.

Ale įdomiai čia tau su autoritetų pasirinkimu. g.gif

Atsakyti
As gyvenime stengiuosi susilaikyti nuo kategoriskumo rolleyes.gif Nors siaip esu labai karsto budo, greit uzsiplieskiu, greit ivertinu zmones, bet savo gyvenime ne karta suklydau suskirstydama zmones i gerus ir blogus pagal kategorijas. Is tiesu taip butu labai gerai ir patogu - kaip uogienes sandeliuke surikiuoji, dar uzrasus prilipdai ir viskas aisku, zinai kas kokiam zmoniu tipui priklauso ir nesuki del nieko galvos tongue.gif Labai noreciau kad taip paprasta butu. Gyvenime teko pazinoti labai ivairiu zmoniu ir visus priimti. Buvo net atvejis, kaip pazinojau vieno vyro ir meiluze ir zmona blink.gif . Ir su abiem normaliai sutariau, nei vienos nesmerkiau ir vienai apie kita nieko nepasakojau ( nelabai ir galejau, nes tas vyras buvo mano direktorius), kazkuria prasme visu ju triju motyvus pateisinau. Kaista, ar ne? blink.gif Ir tas vyras buvo visai normalus, gerietis toks, nors ir generalinis direktorius, bet galima budavo ir siaip pagalbos kreipts kaip i zmogu. Zmona buvo is tu grieztu moteriskiu, kuri ji kontroliavo, siaip nieko moteriske, kaip moteris man visai patiko, tik mano nuomone kazkaip bendraudama su vyru kaip piranija buvo, nors tikiu kad ir graziu akimirku jie patirdavo. Labiausiai pazinojau meiluze, vienu metu net kaip ir drauge skaitesi mano, nu ir ka: grazi, issiskyrusi moteris, turinti sunu, grazu dideli buta ir padariusi karjera. Kas siejo ja su mano direktorium? Pradzioje verslas, jis zavejosi jos sugebejimu priimti sprendimus, vadovauti, dirbti ir t.t., veliau atsirado jausmai, man atrode net labai stiprus. Zodziu, kad ir kaip sioje situacijoje norejosi kazka pasmerkti, kaltu nemaciau. Tiosiog toks gyvenimas. Ir as nezinau kodel taip vyksta sad.gif Tokie mes jau zmones esame, vienus nustojame myleti kitus pradedame. Liudna sad.gif bet ka padarysi. Bet skirstymas ir keikimasis, prasivardziavimas ant kitu moteru nieko nepades, kad ir kaip ja bevadintum (siuo atveju meiluze) ji nuo to nei pageres, nei pabloges. Dar galvoju, kad tikriausiai esme yra ne situacijoje, o poziuryje i ja.

Nu, zodziu, uztektinai cia prifilosafavau tongue.gif kazkoks ikvepimas pagavo, susimastymas apie gyvenimo prasmes. wink.gif
Atsakyti
Nesižeisk labai, jei gali, bet tokios būsenos ir tokie "filosofavimai" vadinasi ištižimu. Lot.- bestuburizmus ordinaris.

laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 29 lapkričio 2004 - 14:47
QUOTE (norge @ 2004 11 29, 14:44)
Nesižeisk labai, jei gali, bet tokios būsenos ir tokie "filosofavimai" vadinasi ištižimu. Lot.- bestuburizmus ordinaris.

laugh.gif

Oi tu norge norge laugh.gif laugh.gif laugh.gif Iki sil nesuprantu, tu man labiau patinki ar uzknisi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 29, 14:44)

laugh.gif

O kodel tu tokia pikta? sad.gif As ne del to, kad siandien melancholiska nuotaika taip sakau, tiesiog nemegstu nekesti zmoniu (nors kartais ir darau tai).Tada pati del to blogai jauciuosi. Zinau, kad yra labai blogu zmoniu, net pazistu, bet stengiuosi nuo ju atsiriboti. Jei bus konkreti situacija, kai jie, nepaisant mano atsiribojimo, isivers i mano gyvenima, tada pyksiu ant ju. Bet ne anksciau. Kol jie toli,as net nezinau ar jie blogi, kvaila del to dabar ant ju varyti. smile.gif
Atsakyti
Nu kad nėra pasaulyje žmogaus, kurio aš nekęsčiau. g.gif Tiesiog vienas žmonių savybes vertinu teigiamai, kitas neigiamai, trečioms esu indiferentiška. Pvz. : jei meilužė dirba kasininke Maximoj ir gerai skaičiuoja, nežulikauja, aš mielai stosiu prie jos kasos biggrin.gif . Bet jei ji ims kalbėti apie savo "jautrią sielą" ir dusinti visus aplikui, reikalaudama užuojautos, supratimo ir įvertinimo (vienžo- spausti vašką iš to-ano...), tai reaguoju neigiamai.

tongue.gif
Atsakyti
Ai tiek to smile.gif As tai kalbejau daugiau abstrakciai - kad nebuna, kaip amerikietiskuose filmuose, "gerieciu" ir "blogieciu". Ir, priešingai, nei visose graziose paskose, ne visada "gerieciai" nugali "blogiecius" smile.gif
Atsakyti
Olialia, kokia Norge griezta.... Is tiesu, meiluzes reikia saudyti, apmetyti akmenimis, ir isvis.... Jos gi tik tersia nuostabiu teigiamu be trukumu moteru varda! Ir vargsai vyrai, tokie niekuo deti, verselio akimis padarai, silpnuciai.... Negi jiems atsilaikyti pries piktuju raganu (t.y. meiluziu) kerus! Ir vargses gerosios fejos zmonos, naktimis sapnuojancios blogasias moteris-meiluzes....

Kaip teisingai kazkuri cia parase, kaip lengva butu sudelioti zmones kaip uogienes i lentynele ir priklijuoti etikete... Ale kad taip nera. Ir gera zmona gali transformuotis i blogaja meiluze. Kai ji kada nors lieka viena, o jos sirdi tarkim, aplanko meile. Tada ji tampa meiluze. Ne is ispindejimo, o del to, kad su tuo zmogum ja sieja dideli jausmai (jau isivaizduoju tavo reakcija: Kokia cia dar meile! Meiluzes nemyli! Ir negali buti mylimos! Tai apgavyste, sventvagyste ir t.t.... ) Ech....

Sakai, keista, kodel meiluzes paguodos iesko paguodos mamu forume? O kaip tu isivaizduoji meiluze? Fataliska moteri, juodom prisegamom kojinem, su ilgais raudonais nagais ir dar raudonesniom lupom? O nemanai, kad ji gali buti tokia pat moteris kaip ir tu? Turinti vaika/u, dirbanti ir galbut ieskanti meiles.

Ai, ka as cia kalbu. Kai zmogus yra nusiteikes TIK smerkti, gali jam per galva su kuolu dauzyti, nieks nepasikeis. O kaip ten pasakyta? Neteisk ir nebusi teisiamas? Sakyciau paskyta protingai.....
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 29, 16:08)
Is tiesu, meiluzes reikia saudyti, apmetyti akmenimis, ir isvis.... Jos gi tik tersia nuostabiu teigiamu be trukumu moteru varda! Ir vargsai vyrai, tokie niekuo deti, verselio akimis padarai, silpnuciai.... Negi jiems atsilaikyti pries piktuju raganu (t.y. meiluziu) kerus! Ir vargses gerosios fejos zmonos, naktimis sapnuojancios blogasias moteris-meiluzes....

Įdomi nuomonė g.gif . Na, ji neattinka mano, aukščiau išdėstytos, ale tu gal geriau žinai, gaudaisi situacijoj, skant wink.gif .

P.S. Kiek mačiau meilužių "gyvai", tai nei viena jų nebuvo net iš tolo panaši į fatališką moterį blink.gif . Manau, tos fatališkos sugeba susirasti ne second hand'ą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 29, 16:14)

P.S. Kiek mačiau meilužių "gyvai", tai nei viena jų nebuvo net iš tolo panaši į fatališką moterį blink.gif . Manau, tos fatališkos sugeba susirasti ne second hand'ą. biggrin.gif

g.gif Sakai, viena karta vedes zmogus toks ir turi islikti iki gyvenimo pabaigos? Nesvarbu, kad nelaimingas, kad jam blogai, kad su tuo zmogum jo niekas nesieja? Nes kitu atveju umiai tampoi second hand'u? doh.gif Siaubas koks tai... Ir kodel as aplinkui matau ne viena pora, savo laime radusiu butent antroje santuokoje. Ir su viltim galvodavau, kad ir man gal pasiseks... Ale ne. Pasirodo, visi mes second hand'ai. Ajajai..... Kaip cia dabar isgyventi suzinojus tokia liudna zinia ohmy.gif

P.S. O beje, tos Femme Fatale (sorry, jei ne taip parasiau) is tikruju labai megsta vedusiu vyru draugija, nes tokioms moterims dazniausia reikia laisvalaikio praleidimo be jokiu isipareigojimu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 29, 16:25)
[
g.gif  Sakai, viena karta vedes zmogus toks ir turi islikti iki gyvenimo pabaigos?

P.S. O beje, tos Femme Fatale (sorry, jei ne taip parasiau) is tikruju labai megsta vedusiu vyru draugija, nes tokioms moterims dazniausia reikia laisvalaikio praleidimo be jokiu isipareigojimu.  wink.gif

Nea, vat šito tai nesakiau wink.gif . O jei žmogus išsiskyręs ir kuria savo gyvenimą iš naujo- tai jis joks second handas, o tiesiog sąžiningas prieš save ir prieš kitus žmogus, pradedantis naują gyvenimo etapą. Second handu aš vadinčiau tą, kuris visą naktį meiliai "šaukšteliu" pragulinėjo šalia žmonikės, o rytą skuba paglamžyti meilužę.

O dėl meilužės kaip fatališkos moters įvaizdžio, tai deja, kaip mano stebėjimai parodė, tai tik klaidingas įvaizdis- realybė žiauri. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 29 lapkričio 2004 - 16:32