Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos apie vaikų priežiūrą ir auklėjimą

Man tai auginant ikimokyklinuka nepaimainoma knyga yra "Padekime augti"
http://www.patogupir...N=9955-9899-0-4
Atsakyti
ir as turiu sita drinks_cheers.gif idomi, bet as su kai kuo tikrai nesutinku,manau jog yra ir vertingesniu knygu. nors, kaip sakoma,:cia skonio reikalas, o del skonio nesigincijama smile.gif
Atsakyti
Man vyras iskarto po gimdymo padovanojo A.Vingro "Pirmie trys kudikio metai". Super knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatrix @ 2008 05 22, 21:05)
: Kaip is tikruju myleti savo vaika. Autorius Ross Cambell. Si knyga skirta tevams, kuriu vaikas dar nepasieke paauglio amziaus. Ji parodo mamoms ir tetems kaip isspresti sunku, bet nuostabu uzdavini-tai isaukleti savo vaika.
Skaiciusi buvau kai vaikai mazi buvo, o dabar is ranku nepaleidziu...

Taip, ši knyga tikrai verta dėmesio thumbup.gif . Gaila, kad aš jos neturiu, tik kaimynė paskolino, kad perskaityčiau. Ir knygynuose jos nebėra pirkti verysad.gif Dabar nusipirkau "Penkios vaikų meilės kalbos" - tai ten taip pat yra parašyta remiantis Cambell knyga. Man ji patiko wub.gif Kai netenku kantrybės vis paskaitinėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2008 11 17, 17:19)
Taip, ši knyga tikrai verta dėmesio thumbup.gif . Gaila, kad aš jos neturiu, tik kaimynė paskolino, kad perskaityčiau. Ir knygynuose jos nebėra pirkti verysad.gif  Dabar nusipirkau "Penkios vaikų meilės kalbos" - tai ten taip pat yra parašyta remiantis Cambell knyga. Man ji patiko wub.gif  Kai netenku kantrybės vis paskaitinėju blush2.gif

O aš gelbėjuosi J.Green'o "Mažylio tramdymas". Gaila, kad pas mus nėra išversta kita jo knyga, skirta nuo 4 iki 12 metų vaikų auklėjimo vargeliams.
Atsakyti
Aš dabar skaitau "Liaukitės vaikus auklėti - padėkite jiems augti" Zariana ir Nina Nekrasovos. Kol kas patinka ir įkvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2008 11 19, 16:02)
Aš dabar skaitau "Liaukitės vaikus auklėti - padėkite jiems augti" Zariana ir Nina Nekrasovos. Kol kas patinka ir įkvepia  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi dabar šitą skaitau-tikrai gera ir naudinga knyga thumbup.gif Ir atrodo,ji kol kas viena iš naujesnių apie vaikų auklėjimą...
Atsakyti
as auginau vaikus pagal Vingro knyga"pirmieji gyvenimo metai"(jei gerai prisimenu pavadinima) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfukas @ 2008 09 01, 19:08)
Man tai auginant ikimokyklinuka nepaimainoma knyga yra "Padekime augti"
http://www.patogupir...N=9955-9899-0-4

as irgi sita turiu cia daug patarimu, jei vaikutis negaluoja, ir siaip paremta holistika, homeopatija, jei kam aktualu mirksiukas.gif
Be to ysigijau ir pradejau skaityt psichologiniu patarimu knygle "mazylio tramdymas" maziesiems, patarimai kaip auginti vaikus nuo 1-4 m 4u.gif
Atsakyti
Turiu nusipirkus dzonsons baby, bet man ji nelabai...labiau patiko padobanuota "pirmieji treji gyvenimo metai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesenai skaiciau gera rusų autoriu knyga kurios pavadinimas mazdaug toks "Liaukimes aukleti vaikus, pasistenkime juos suprasti" Gera knyga, tikrai patariu ax.gif
Atsakyti
Turėjau mintyje ta pacia knyga, kuria ir Kristiniux paminėjo - Z. Nekrasovos. Super knyga, ji man vietoje darbo kalendriaus ar priminimų knygelės smile.gif
Atsakyti