Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
tikrai sunku tada, nes to posto esme tokia ir buvo

"Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo )Ir dar tie vyrai, kurie draugauja su mano draugemis ir net siaip bet kokiomis merginomis, jeigu as tai zinau, aisku. Man sazine neleidzia kitaip elgtis, tuo labiau, kai aplink tiek geru laisvu ir nevedusiu "

viskas...... gali nebeaiskinti...nelabai ir idomu..... tik kita karta pati sau nepriestarauk ir viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:06)

. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to.

smartass.gif Pamastymams-apmastymams. Ar tik sukritusius i lova reikalams atlikti zmogenus vadiname meiluziais? Kiek guodzia tave vyro postringavimas" mes nieko nedareme, tik jauciau jai begaline aistra, jauciau, kad esam artimos sielos ir gyvenimo pakeleiviai...."

p.s. nezinau, bet bandau speti, kad reta moteris ciuos i meiluzio lova vien pasibirbinimui. As tokiu vienadieniu, net meiluziais nevadinciau rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 15:45)
[smartass.gif Pamastymams-apmastymams. Ar tik sukritusius i lova reikalams atlikti zmogenus vadiname meiluziais? Kiek guodzia tave vyro postringavimas" mes nieko nedareme, tik jauciau jai begaline aistra, jauciau, kad esam artimos sielos ir gyvenimo pakeleiviai...."

p.s. nezinau, bet bandau speti, kad reta moteris ciuos i meiluzio lova vien pasibirbinimui. As tokiu vienadieniu, net meiluziais nevadinciau rolleyes.gif .

yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj. nebutinai tai tik pasibirbinimas ar kaip tu ten vadini...aishku, gali buti ir daugiau, aistra, susizhavejimas..bet visa tai be sekso- manau negalima vadinti meiluzhiais. tongue.gif Tai mano meiluzhiu savoka! todel ja ir parashiau, kad suprastumet teisingai mano postus. Jus meiluzhiais galit laikyti ir visai ka kita. wink.gif

o jei mano vyras man pasakytu tai ka parashei- pasakychiau, kad gali eiti pas ta kuriai tai jauchia. Nenorechiau saves shalia tureti zhmogu, kuris artima siela surado kitoje. wink.gif

Saga, ash ir neprieshtarauju sau. Bet jau tikrai ne primas kartas, kad tu nepagauni esmes...ir chia itariu kalta ne tavo plauku spalva, o gyvenimo budas. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:54)
1.yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui.
2. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj.
3.susizhavejimas..bet visa tai be sekso- manau negalima vadinti meiluzhiais. tongue.gif
  o jei mano vyras man pasakytu tai ka parashei- pasakychiau, kad gali eiti pas ta kuriai tai jauchia. Nenorechiau saves shalia tureti zhmogu, kuris artima siela surado kitoje. wink.gif

1.Visokiu yra, visokiu reikia rolleyes.gif
2. O tie, kurie kavinej susikibe uz ranku ziuri viens kitam i akis? Tarkim uzmacius ziurinti savo vyrioka i akis simpatiskai moteriskai ir girdedama ju juoka, jautrius pokalbius ku pamislytum? Jie nesibirbina, taigi nera meiluziai. (labai patogi nuostata, reiks ir man jos laikytis)
3. Bucinys seksas ar ne? laugh.gif

a kom tu ta vyra isvarytum, jis gi neturi meiluzes ir visus metus buvo su tavimi saziningas-nieko nedare meiluzisko smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 19 spalio 2004 - 16:13
Ale ot, matai, kokia tema praziurejau blink.gif Kur buvo mano akys? blink.gif Dirbt pradejau ir diskusijas apie meiluzius apleidau. Vach vach laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O Tylene, kaip matau, neapleido. Jinai vis dar saugo savo vyra nuo potencialios meiluzes. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal nedirba? rolleyes.gif
Ir velnias zino, ar issaugos ji ta savo vyra... Jau mane apeme abejones. Kai paziuri, gi kas antra is moteru su vaikais jau yra bande laugh.gif Praktiskai - kas antra boba yra potenciali. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir is viso, kokio velnio cia pusej temos dorovingos mamytes Uola puole? Gi paleistuvyste, kaip matyti is apklausos rezultato, klestete klesti, vesa ir bujoja biggrin.gif Vach vach laugh.gif O kodel klesti? Todel, kad tatai gerai, naudinga ir malonu, kaip jau irodyta ankstesnese temose smartass.gif Taigis... laugh.gif
Atsakyti
NOA, laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi taigi ...ne tik "visi jie tokie..." wink.gif
Atsakyti
Tai , kad remintis apklausa dorove ima virsu laugh.gif 91%neturejo meiluziu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 16:44)
Tai , kad remintis apklausa dorove ima virsu laugh.gif 91%neturejo meiluziu laugh.gif laugh.gif

matyt tau matematika sunkiai sekesi:)91 zmogus - tai ne 91%.is viso balsavo 180.is ju 91 neturejo meiluziu.tai reiskia tik 50%smile.gif
Atsakyti
meiluziai lieka meiluziais:))..o vede vyrai -tikrai mire, tegu gyvena savo seimose ir neiesko pramogu, nes nieko gero nebus:)
Atsakyti
QUOTE (vaidile @ 2004 10 19, 16:48)
meiluziai lieka meiluziais:))..o vede vyrai -tikrai mire, tegu gyvena savo seimose ir neiesko pramogu, nes nieko gero nebus:)

vedes vyras irgi zmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 10 19, 16:48)
matyt tau matematika sunkiai sekesi:)91 zmogus - tai ne 91%.is viso balsavo 180.is ju 91 neturejo meiluziu.tai reiskia tik 50%smile.gif

na suklydau tai ko akis badai blink.gif na pasitaisau 50% , bet esme tame ,kad pirmauja biggrin.gif na mano akys zydros kitaip maciau skaicius - suklydau ,o tavo tikriausiai izvalgesnes laugh.gif Issiblaskymas nieko bendro neturi su matematika , nes siaip visa diena sedziu prie kompo -pavargau...
Atsakyti
QUOTE (vaidile @ 2004 10 19, 17:48)
vede vyrai -tikrai mire

Velnias - 8 metus gyvenu su lavonu blink.gif O atrodo visai i gyva panasus. Viens prie vieno kaip gyvas!!!!! Ruko, vairuoja, siuksles isnesa, kartais net savo iniciatyva, kvepuoja, net paburba truputuka, o visgi - mires g.gif

Vaiduoklis?! blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti