As turejau meiluzi, kol dar buvau neistekejus. Jis buvo vedes. Bet tai buvo galima sakyt labai jau trumpas romaniukstis, siaip dabar jau nebenoriu nei jo prisimint, nei to kas ivyko prisimint. Supratau tik viena kad tikrai nei sau nei kitom nelinkeciau tokio vyro. Siaip del neistikimybes linkciau daugiau kaltinti pacius vyrus, o ne moteris Nu bet tik ko gyvenime nebuna
Dėl meilužių mano nuomonė tokia - kaip gali tie žmonės sugrįžti ramia sąžine į savo šeimas.Mane pavyzdžiui užgraužtų tai.Mes su vyru esam šia tema pakalbėję ir nutarę,kad mes vienas kitam esam geriausi meilužiai .
Tai ka sazine griauzia tas ir neturi Siaip pazistamos visos turi meiluziu ir mane vadina balta varna ir nesveika , kad as vyrui ragu nestatau budama verta grieko , tik as galvoju kitaip ir joms savo nuomones nepersu , o is tiesu jos issikalba isgere, ir pasirodo , kad pavydi geru santykiu seimoje ir taip elgiasi , kadangi kazko truksta ir neranda savo antrose pusese...
Ish kur tas shustrumas?! nusileisk ant zhemes, uola.
o temos rezultatai visgi dzhiugina.
Jei buciau tokia doruole kaip tu, mane tokie balsavimo rezultatai sokiruotu. tarp turejusiu ir neturejusiu skirtumas tik toks, kad ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti Jabitute, kas per ku*vynas
Pala pala, kaip tai rezultatai neobjektyvus? Tai kas tada tas meilužis, jeigu ne tas, kuris kartu miega? Nu, nemiega, o , ir ne vieną kartą .
as galvojau kad temos autore turejo omenyje kas svetimvyriauja...... ar kaip ten vadinasi..... ......
nes jeigu jau mylisi jau ir meiluzis.....tai daugiau puse nekaltu mergeliu ..... paskutinis punktas taigi niekada neturejau meiluzio ...trupmai tariant..... as irgi galiu rinktis ne viena punkta, meiluzis tapo mano vyru.... nesvarbu kad mudu tada nevede buvome, bet mes tai dareme
as irgi galiu rinktis ne viena punkta, meiluzis tapo mano vyru.... nesvarbu kad mudu tada nevede buvome, bet mes tai dareme
jau buvo mineta, kad meiluzis vadinamas dviem atvejais - kai moteris istekejusi ir turi dar kita vyra arba kai moteris netekejusi bet turi vyra kuris vedes
Po skirybu su pirmuoju, kuri beje, islydejau pas meiluze, pradejau vadovautis posakiu - vedes vyras -mires vyras. Nors aplinkui kaip tik tokie ir zujo, ypatingai tokie, kuriu zmonos laukesi, man plaukai piestu stojosi is siaubo, kad kazkas panasaus gali atsitikti man ar mano draugems...dievazi, tokie vyrai neverti jokios pagarbos. Patikekite, kuri laika bendravau su vedusiu (nezinodama, kad jis vedes ir turi besilaukiancia zmona) dekoju dievui, kad musu santykiai neissirituliojo iki lovos. Vazinedavom su jo draugais taipogi vedusiais ir ju draugu meiluzemis, as baisejausi kaip taip galima, kol is aplinkiniu nesuzinojau, kad jis pats vedes. Tuojau pat nutraukiau su juo visus rysius ir dar ilgai mintyse atsiprasinejau jo zmonos. Grauziau save dar ilgai. Iki siol tas vyras man britkus. Beje, kai tik atsisveikinau su juo, neuzilgo pradejau sutikti nevedusius vyrus (uzuomina toms, kurios mano, kad visi normalus vyra tik vede), tarp kuriu radau savo pusele ir siemet uz jo istekejau. Nezinau kodel, bet labai bijau antra karta pastoti, kankina nerimas, kad man gali atsitikti taip, kaip to vyro (beveik tapusiu mano meiluziu) zmonai. Juk visi musu darbai grizta bumerangu. Todel jau 5 metai kaip vedes vyras -mires vyras, noreciau, kad tokiu moteru butu daugiau. Vis delto kaip rusai sako jesli suka nechocet, kabel neskocet...tame yra dalis tiesos.
Po skirybu su pirmuoju, kuri beje, islydejau pas meiluze, pradejau vadovautis posakiu - vedes vyras -mires vyras. Nors aplinkui kaip tik tokie ir zujo, ypatingai tokie, kuriu zmonos laukesi, man plaukai piestu stojosi is siaubo, kad kazkas panasaus gali atsitikti man ar mano draugems...dievazi, tokie vyrai neverti jokios pagarbos. Todel jau 5 metai kaip vedes vyras -mires vyras, noreciau, kad tokiu moteru butu daugiau. Vis delto kaip rusai sako jesli suka nechocet, kabel neskocet...tame yra dalis tiesos.
Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo )Ir dar tie vyrai, kurie draugauja su mano draugemis ir net siaip bet kokiomis merginomis, jeigu as tai zinau, aisku. Man sazine neleidzia kitaip elgtis, tuo labiau, kai aplink tiek geru laisvu ir nevedusiu
jau buvo mineta, kad meiluzis vadinamas dviem atvejais - kai moteris istekejusi ir turi dar kita vyra arba kai moteris netekejusi bet turi vyra kuris vedes
zinau .........uztai ir rasiau kad temos autore turejo aglvoje svetimvyriauja, bet kadangi ji to neisdeste pirmame poste....va ir rezultatai nebus tikslus