QUOTE (Smurka @ 2004 10 19, 07:57) |
![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Brazile @ 2004 10 19, 12:43) |
Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo ![]() ![]() |

butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis). O vedusiam vyrui dazhnai tinka bet kokia, kad tik sutiktu su juo myletis.
Save gerbianti moteris nesidalins tuo pachiu vyru su kita moterim.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 14:43) |
![]() ![]() butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis). O vedusiam vyrui dazhnai tinka bet kokia, kad tik sutiktu su juo myletis. |

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:08) |
o kaip tau atrodo? ![]() |
man???/ .........kad labai idomi tavo nuomone...temoje kur rudaake nezino ka daryti, nes jai patinka vedes patari, kad gal tikrai jis su zmona nesutaria,liepi laukti, kad tavo drauge labai laiminga dabar buvusi panasioje situacijoje....temoje apie meiluzes aiskini tik niekam tikusios su vedusiais prasideda.....

O as manau, kad kiekvienas zmogus yra savitas su savo poreikiais, pomegiais, savo charakteriu.... ir tokia kategoriska nuomne....nu kaip cia pasakius

QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:22) |
man???/ .........kad labai idomi tavo nuomone...temoje kur rudaake nezino ka daryti, nes jai patinka vedes patari, kad gal tikrai jis su zmona nesutaria,liepi laukti, kad tavo drauge labai laiminga dabar buvusi panasioje situacijoje....temoje apie meiluzes aiskini tik niekam tikusios su vedusiais prasideda..... ![]() ![]() ![]() |
as esu nekokios nuomones apie tas, kurios prasideda su vedusiais nesukdamos del to galvos. Papraschiausiai turi meiluzhi vedusi vyra ir tenkina savo seksualinius ar kitus poreikius.
O rudaakei ash juk nepatariu dabar myletis su tuo vedusiu vyru. Ji juk pati sako, kad nehzino ka daryti. Kad nelinkusi skubinti ivykiu. Norejau jai pasakyti, kad galbut tikrai tas vyras yra jei skirtas, ir jei ji ishlauks ta reikiama laika- jie, visai imanomas dalykas, bus abu laimingi.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:32) | ||
as esu nekokios nuomones apie tas, kurios prasideda su vedusiais nesukdamos del to galvos. Papraschiausiai turi meiluzhi vedusi vyra ir tenkina savo seksualinius ar kitus poreikius. O rudaakei ash juk nepatariu dabar myletis su tuo vedusiu vyru. Ji juk pati sako, kad nehzino ka daryti. Kad nelinkusi skubinti ivykiu. Norejau jai pasakyti, kad galbut tikrai tas vyras yra jei skirtas, ir jei ji ishlauks ta reikiama laika- jie, visai imanomas dalykas, bus abu laimingi. ![]() |
trumpai tariant mylintis su vedusiu turi labai kamuoti sazine, tada viska ok

"butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis).".
..... taigi.... uztai ir pasirode keistas tavo patarimas.....siaip turint tokia nuomone manau patarimas turejo buti pvz gryzti pas ta nevedusi, ar pasiieskoti laisvo.....
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:51) |
trumpai tariant mylintis su vedusiu turi labai kamuoti sazine, tada viska ok ![]() "butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis).". ..... taigi.... uztai ir pasirode keistas tavo patarimas.....siaip turint tokia nuomone manau patarimas turejo buti pvz gryzti pas ta nevedusi, ar pasiieskoti laisvo..... |
Oi, saga....nu kaip sunku tau ka nors paaishkinti. Kaip zhirniai i siena.

nezhinau ka tu laikai meiluzhiais. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to.
Na ar dabar ka nors supratai? (itariu kad ne...)

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:06) | ||
Oi, saga....nu kaip sunku tau ka nors paaishkinti. Kaip zhirniai i siena. ![]() nezhinau ka tu laikai meiluzhiais. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to. Na ar dabar ka nors supratai? (itariu kad ne...) ![]() |
tikrai ne...... jeigu vedes tai mires....tai koks gali buti sielos artumas
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 15:10) |
tikrai ne...... jeigu vedes tai mires....tai koks gali buti sielos artumas |
as nesakiau, kad vedes tai mires.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:24) | ||
as nesakiau, kad vedes tai mires. ![]() |
nea.......bet i braziles postus apie vedusius ir mirusius vyrus sureagavai

QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 15:28) | ||||
nea.......bet i braziles postus apie vedusius ir mirusius vyrus sureagavai ![]() ![]() ![]() |
jei pritariu postui-tai nereishkia kad pritariu kiekvienam posto zhodzhiui. Pritariau ishsakytai esmei. supratai?