Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 17:58)
na pasitaisau 50% , bet esme tame ,kad pirmauja biggrin.gif

Nepirmauja. Pirmautu, jei butu 51 proc tongue.gif
Atsakyti
na kaip matom nevisos mamytes jau tokios ir geros tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 16:32)
Ale ot, matai, kokia tema praziurejau blink.gif Kur buvo mano akys? blink.gif Dirbt pradejau ir diskusijas apie meiluzius apleidau. Vach vach laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Dekui die, palaikymo komanda atkako. Maniau, Noa, kad tau jau kazkas irode, jog meiluzis blogai unsure.gif . Pasirodo, musu politinformacijos padejo. Ziu kokie dziuginantys rezultatai. Dar paagituosim- gal 80% pasieksime. Iki penkmecio pabaigos gal net...
Atsakyti
Bet dar yra vilties laugh.gif na negi musu tiek mazai - baltu varnu tongue.gif viltis juk mirsta paskutine...na gal istemps iki 51% laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 10 19, 18:03)
na kaip matom nevisos mamytes jau tokios ir geros tongue.gif

Nu zdresti... Kaip mamytes tai net ir labai geros, tik kaip zmonos gal kiek slubuoja. Ale ir tai - kodel meiluze negali but gera zmona savo vyrui? Ypac jei jis nieko nezino... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 18:05)

Dekui die, palaikymo komanda atkako. Maniau, Noa, kad tau jau kazkas irode, jog meiluzis blogai unsure.gif

Tu ka, juokauji??????????? Tylene per kruva puslapiu anoj temoj bande, ale kazkaip neistempe iki rimtu argumentu, o daugiau niekas ir nesigincijo biggrin.gif Juk akivaizdu, kad meiluzis gerai. Tik tingiu anos temos ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 17:10)
. Ale ir tai - kodel meiluze negali but gera zmona savo vyrui?

Sakyciau netgi geresne(cia keletas gerumo, atsirandanciu del meiluzystes, momentu):
Nesikabineja del niekniekiu
Duoda "laisvadieniu"
Neseka
Nepavydi
Visada "zydi"
Sutaupo pinigu
Geros nuotaikos
Paslaptinga
Nebamba...

Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 18:09)
Bet dar yra vilties laugh.gif na negi musu tiek mazai - baltu varnu tongue.gif viltis juk mirsta paskutine...na gal istemps iki 51% laugh.gif

Istemps, paskui vel partemps - o faktas juodu ant balto, kad kas antra mamyte yra toliaregiska, praktiska, mokanti suktis, meili, grazi ir seksuali... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kaip kitaip jos ta meiluzi susirastu? rolleyes.gif
Atsakyti
hah.gif mirsiu is juoko , nes realiai vyrai susiranda baisias meiluzes lyginant su zmona laugh.gif Kad jau labai daug baisiu teko matyt , bet apsukriu nes vyrams galvas sugeba apsukt (isduosiu paslapti - dirbu toki darba kur vyrai su meiluzem ateina ) tongue.gif todel daznai ir blink.gif nesuprantu ka rado toje baidykleje , o ziuri ne uz ilgo ir jo zmona su kitu ganosi - buna kai susitinka ,tuomet be policijos pagalbos nekaip laugh.gif tik juoko daug sukelia moteru box.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 17:51)
hah.gif mirsiu is juoko , nes realiai vyrai susiranda baisias meiluzes lyginant su zmona laugh.gif Kad jau labai daug baisiu teko matyt , bet apsukriu nes vyrams galvas sugeba apsukt (isduosiu paslapti - dirbu toki darba kur vyrai su meiluzem ateina ) tongue.gif todel daznai ir blink.gif nesuprantu ka rado toje baidykleje

A cia jau tyrima reik atlikt panasu i si. Kai siaip sneket meiluziu tema, tai visos atrodo angelines, o kai anonimine apklausa, tai ziu, kad ir protingu esama laugh.gif laugh.gif .
Mano patirtis kitokia . As pavyzdziui labai grazi ir fisnulka, o mano meiluzio zmona-baisi rolleyes.gif . Tak, prasom cia neapibendrint is oro, o skelbti apklausa ir pateikti mokslinius duomenis kas grazesne...be to, gal tu kokiam negraziu meiluziu rajone dirbi. O va kitoj tokioj pacioj vietoj vyrai tik grazias atsivedineja laugh.gif laugh.gif laugh.gif dar vienas varijantas yra... (tik neisizeik), gal tu skonio neturi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
na tu cia riebiai pavarei rolleyes.gif del skonio nesigincysim , nes kiekvienas ji kitaip supranta wink.gif man tai dzin tegu smileysex.gif i sveikata , nes man nuo to tik kisene pilneja tongue.gif
Kai tu 5 metus kiekviena diena matytum tokius vaizdus doh.gif tikrai fantazija turet meiluzi gesta , ir tikrai daugiau tu negraziu ir ne mano vienos nuomone , o viso dirbancio kolektyvo , bet buna ir thumbup.gif vertu grieko...palauk gal tu ten ir buvai laugh.gif
Sutinku , kad grazia knyga visi skaito biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 18:14)
man tai dzin tegu smileysex.gif i sveikata , nes man nuo to tik kisene pilneja tongue.gif

Na va. Neturetu tau but dzin. Galetum prie svietejisku mano minciu prisidet., jei jau tau dar nuo meiluzysciu pinigai kisenen krenta rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti