QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 09:09) |
mergaites, kaip su jumis sunku bendrauti. ![]() ![]() Uola, prie ko ten tie mano du postai? Neaishkiai apibrezhiau meiluzhio savoka mano supratimu? ![]() ![]() Saga, apie gyvenimo buda sakiau tau..ir tik tau. ![]() |
nu va......... dar viena nuomone to pacio zmogaus

O del paskutinio sakinio patylesiu..... kazkaip primena turgu..... tu tokia anokia, tavo morkos supuvusios, o tavo vyras paleistuvis.....

As norejau paklausti tu moteru kurios turi vyrus ir meiluzius.Ar jum negrauzia sazine del to?juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta.nemanau kad visu moteru vyrai turi meiluzes.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?nejau del tos aistros verta tiek aukoti?Tikiu kad laikui begant tarp vyro ir zmonos dingsta ta aistra kuria jautet draugystes pradzioj.bet as manau,toks gyvenimas.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro.
nemanykit kad moralizuoju!jokiu budu,man tik labai smalsu.
aciu uz atsakymus.
nemanykit kad moralizuoju!jokiu budu,man tik labai smalsu.
aciu uz atsakymus.
QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 08:09) |
Todel vienoj situacijoj galiu suprasti zhmogu taip besielgianti, kitoj ash ji kaltinu. Ir tai nera joks metymasis. papraschiausiai kur yra jausmai- tokius zhmones ash puikiai suprantu. Jau 100 kartu sakiau, kad nepalaikau tu moteru, kurios meiluzhius susiranda tam, kad "butu idomiau", kad "geriau galetu suprasti savo vyra" ar dar del kokiu tai neaishkiu priezhaschiu. O jei du zhmones, kad ir vede isimyli vienas kita taip, kad pasiruoshe isishkirti su savo sutuoktiniais, nors jiems tai labai skausminga- chia kitas reikalas..ir tokiu zhmoniu niekada nesmerkiu. ![]() |
Gerai pradedam is naujo. Ar nesutiktum su manim, Tylene, kad situacijos turi savybe kisti. Stai kokia moteriska istekejo uz vyro visa is meiles ir t.t. einant metams kito visokiu situaciju ir ji sutiko kita vyra. aistra ir t.t. meile... Jie taip viens kita apsimyleje, kad jau noretu seima sukurt. Kadangi daug laiko eina, o jie vis dar mano, jog kurs seima... laikas eina o jie dar meiluziai... dar eina laikas. Paskui pagalvoja jie sau(nes situacija pakito), ai nepavyks tos seimos kurti, nes esamos visai nieko sau. Cia dabar kuriuo metu zmogenus smerkti, kuriuo dziugauti karti su jais, kuriuo suprasti

QUOTE (vanilla_ice @ 2004 10 20, 11:43) |
As norejau paklausti tu moteru kurios turi vyrus ir meiluzius.Ar jum negrauzia sazine del to?juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta.nemanau kad visu moteru vyrai turi meiluzes.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?nejau del tos aistros verta tiek aukoti?Tikiu kad laikui begant tarp vyro ir zmonos dingsta ta aistra kuria jautet draugystes pradzioj.bet as manau,toks gyvenimas.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro. nemanykit kad moralizuoju!jokiu budu,man tik labai smalsu. aciu uz atsakymus. |
Nu ka tu cia pamoralizuosi, kai paciai, anot voveriuko, vestuviniai tortai dar nesuvirskinti

Gyvenimas kartais pateikia ziauriu siurprizu ir tai, ka vakar sventai prisiekinejai niekada nedarysianti, siandien emei ir padarei. Ir kas baisiausia, visiems poelgiams galima rasti pateisinima.
QUOTE (vanilla_ice @ 2004 10 20, 11:43) |
.1.Ar jum negrauzia sazine del to? 2.juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta. 3.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?4.nejau del tos aistros verta tiek aukoti? 5.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro. |
1.Del geru dalyku sazine neturetu grauzt. Noa kazkurioj temoj irode, kad meiluzis yra gerai.
2. Kodel butuoju laiku? juk su juo dar tiek bus gyvenama ir patiriama.
3.Na, o koks gi cia isdavimas. Jokiu vyro paslapciu meiluziui dazniausia, manau, nieks nepasakoja. negi sakysi meiluziui kur vyras pinigine laiko, ar koks jo korteles kodas

4. O kas per aukos. Nieko neaukoji. Seima vietoj, meiluzis vietoj...
5. tak del vyro tos aistros ir nelaikai. jei pavyzdziui ilgai laikai kokia emocija viduje, tai paskui imi nemegti to, del kurio ja turi valdyti. Negi mes linkime sau pradeti nemegti savo brangaus vyro

na neturiu, neturiu as meiluzio

QUOTE (Smurka @ 2004 10 20, 14:46) |
Gyvenimas kartais pateikia ziauriu siurprizu ir tai, ka vakar sventai prisiekinejai niekada nedarysianti, siandien emei ir padarei. Ir kas baisiausia, visiems poelgiams galima rasti pateisinima. |
Paprastai tos , kurios dievagojasi to niekada nedarys - padaro

Tad gyvenimas mazytis - nera ko varzytis

QUOTE (Arvira @ 2004 10 20, 15:05) | ||
Paprastai tos , kurios dievagojasi to niekada nedarys - padaro ![]() ![]() |
Save pateikiu kaip pavyzdi

QUOTE (uola @ 2004 10 20, 14:35) |
Gerai pradedam is naujo. Ar nesutiktum su manim, Tylene, kad situacijos turi savybe kisti. Stai kokia moteriska istekejo uz vyro visa is meiles ir t.t. einant metams kito visokiu situaciju ir ji sutiko kita vyra. aistra ir t.t. meile... Jie taip viens kita apsimyleje, kad jau noretu seima sukurt. Kadangi daug laiko eina, o jie vis dar mano, jog kurs seima... laikas eina o jie dar meiluziai... dar eina laikas. Paskui pagalvoja jie sau(nes situacija pakito), ai nepavyks tos seimos kurti, nes esamos visai nieko sau. Cia dabar kuriuo metu zmogenus smerkti, kuriuo dziugauti karti su jais, kuriuo suprasti ![]() ![]() |
aishku, kad sutikchiau su tavim. Kaip drischiau nesutikti.

situacija be abejo gali kisti. Bet forume kalbam apie konkrechias situacijas, del to ir nuomone sakau apie esama situacija.

o ta pasak "ishtekejo..isimylejo..galvojo..persigalvojo"-man juokinga

QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 15:59) |
1.aishku, kad sutikchiau su tavim. Kaip drischiau nesutikti. ![]() ![]() 2.situacija be abejo gali kisti. Bet forume kalbam apie konkrechias situacijas, del to ir nuomone sakau apie esama situacija. ![]() 3. o ta pasak "ishtekejo..isimylejo..galvojo..persigalvojo"-man juokinga ![]() 4.gal geriau savo sheimos zhiurek ir nereikes galvoti kuriuo atveju zhmogenus smerkti ar palaikyti..... ![]() ![]() |
1.Progresas nerealus

2.Tak netoleregiska stebeilitis tik i momentine situacija

3. O nejuokinga bus, jei pasakysiu, jog kartais ir taip ivyksta

4.Cia sakant pasiuntei visas... seimos ziureti.

QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 00:29) |
![]() ![]() |

QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 01:26) |
![]() ![]() ![]() |
O iš kur žinai kad ne toks?O gal geresnis?
kol nepabandysi-nežinosi.

O kad laukti nereikėtu imi į ranką morką ar vibratorių (čia nuo finansinės padėties priklauso),užmerki akeles,įjungi lakią vaizduotę ir pirmyn

Gali turėti bele kurį pasaulio vyrą ,ir darys jis viską taip, kaip tu norėsi

P.s.Prieš tai buvusiam poste praleidau pirmos frazės pabaigą.Po