QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:33) | ||
Pradedu taupyt... bet pala, privalai pasakyt, kad as ne kokia uzsipuldinetoja... Jei ne... verke tavo alus ![]() |
UOLA, TU ESI VISISKA UZSIPULDINETOJA

Bet ne ant manes.
A gerai pasakiau?
Duok alaus

nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma....
Nu, mamkos, paselusios jus
Papildyta @ [mergetime]1097765055[/mergetime]
ir - dauguma ju- 47 procentu- yra patenkintos vienu ar kitu budu:))))) Tik 6 procentai net prisiminti nenori..... PUSE MAMKU PAENKINTOS TUREJUSIOS AR TURRINCIOs MEILUZIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O , Dieve, brangus..... Noa, tu buvai teisi!Meiluzis yra gerai

Papildyta @ [mergetime]1097765055[/mergetime]
ir - dauguma ju- 47 procentu- yra patenkintos vienu ar kitu budu:))))) Tik 6 procentai net prisiminti nenori..... PUSE MAMKU PAENKINTOS TUREJUSIOS AR TURRINCIOs MEILUZIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O , Dieve, brangus..... Noa, tu buvai teisi!Meiluzis yra gerai

atsiprasau, ne 6 , o 10. bet esmes tai nekeicia

QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 14, 16:48) |
o čia dar nėra vieno punktelio ![]() buvau meilužė,o paskui tapau žmona ![]() |
yra. meiluzis tapo mano vyru:)))
Statistika ziauri.

o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru?
tai skaitosi meiluzis ar ne?

QUOTE (Zhiema @ 2004 10 14, 17:07) |
o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu tu cia ir suraitei

Meiluzio savoka buvo isaiskinta temos pradzioje.
1,Meiluzis yra tas, su kuriuo susitikineja istekejusi moteris. Ir nesvarbu, ar tas meiluzis vedes, ar nevedes.
2. Meiluzis irgi yra tas, su kuriuo susitikineja neistekejusi moteris. Skirtumas tik tas, kad siuo atveju meiluzis turi buti vedes.
3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas.
Ar aiskiai paaiskinau?
Niu tai kap te man daba balsuot
Vieno meilužio net prisimint nenoriu, su kitu liko gražūs prisiminimai, o trečias vyru patapo. Tai kaip čia dabar viską subalsuot?

QUOTE (Raganiūkštė @ 2004 10 15, 09:23) |
Niu tai kap te man daba balsuot ![]() ![]() ![]() |
trumpai tariant ziuriu cia kai kam meiluzis jeigu miega kartu ir viskas......taip kad jusu rezultatai neoblektyvus