Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:33)
QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:29)

Kaput tau, uola laugh.gif Krapstyk grasius alui wink.gif

Pradedu taupyt... bet pala, privalai pasakyt, kad as ne kokia uzsipuldinetoja... Jei ne... verke tavo alus rolleyes.gif

UOLA, TU ESI VISISKA UZSIPULDINETOJA laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Bet ne ant manes.

A gerai pasakiau?

Duok alaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma.... wink.gif Nu, mamkos, paselusios jus wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1097765055[/mergetime]
ir - dauguma ju- 47 procentu- yra patenkintos vienu ar kitu budu:))))) Tik 6 procentai net prisiminti nenori..... PUSE MAMKU PAENKINTOS TUREJUSIOS AR TURRINCIOs MEILUZIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O , Dieve, brangus..... Noa, tu buvai teisi!Meiluzis yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 10 14, 16:42)
nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma.... wink.gif Nu, mamkos, paselusios jus wink.gif

rolleyes.gif Argi as jums seses nesakiau rolleyes.gif

smartass.gif smartass.gif smartass.gif Dziugauju savo izvalga

p.s. smurka, alus tavo. tik laikus suderinsim
Atsakyti
atsiprasau, ne 6 , o 10. bet esmes tai nekeicia smile.gif
Atsakyti
o čia dar nėra vieno punktelio tongue.gif
buvau meilužė,o paskui tapau žmona laugh.gif
Atsakyti
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 14, 16:48)

Kak tak nera. o pirmas punktas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 14, 16:48)

yra. meiluzis tapo mano vyru:)))
Statistika ziauri. smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE (nikvik @ 2004 10 14, 17:51)

Statistika ziauri. smile.gif))))

ką jūs,čia dar ne žiauri biggrin.gif juk tik 5 prabalsavo,o numeskit šią apklausą į skyrelį vestuvės laugh.gif laugh.gif va tada tai bus žiauri biggrin.gif
oi oi kad tik aš čia neprisišnekėčiau unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru? laugh.gif laugh.gif laugh.gif tai skaitosi meiluzis ar ne? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 14, 17:07)
o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru? laugh.gif laugh.gif laugh.gif tai skaitosi meiluzis ar ne? laugh.gif

Nu tu cia ir suraitei blink.gif

Meiluzio savoka buvo isaiskinta temos pradzioje.

1,Meiluzis yra tas, su kuriuo susitikineja istekejusi moteris. Ir nesvarbu, ar tas meiluzis vedes, ar nevedes.

2. Meiluzis irgi yra tas, su kuriuo susitikineja neistekejusi moteris. Skirtumas tik tas, kad siuo atveju meiluzis turi buti vedes.

3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas.

Ar aiskiai paaiskinau?
Atsakyti
Niu tai kap te man daba balsuot g.gif Vieno meilužio net prisimint nenoriu, su kitu liko gražūs prisiminimai, o trečias vyru patapo. Tai kaip čia dabar viską subalsuot? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Raganiūkštė @ 2004 10 15, 09:23)
Niu tai kap te man daba balsuot g.gif Vieno meilužio net prisimint nenoriu, su kitu liko gražūs prisiminimai, o trečias vyru patapo. Tai kaip čia dabar viską subalsuot? g.gif g.gif

trumpai tariant ziuriu cia kai kam meiluzis jeigu miega kartu ir viskas......taip kad jusu rezultatai neoblektyvus wink.gif
Atsakyti