kadangi as miegu su savo vyru, bet jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis?

QUOTE (Laselis @ 2004 10 15, 10:56) |
Jooo, pasiskaicius padariau isvada: kadangi as miegu su savo vyru, bet jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis? ![]() ![]() |
QUOTE |
3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas. |
QUOTE (nerile @ 2004 10 15, 10:36) |
Nu temele man patinka. 1) kai kurioms moterim pasiseka- meiluziai tampa vyrais. 2) kai kuriom moterim kartais sekasi- lieka grazus prisiminimai 3) kai kurios pasirenka ne tuos- nenori net prisiminti 4) kai kurios labai laimingos- net negalvoja apie meiluzius Isvada- ti labai maza dalis moteru yra tikrai nelaimingos: negana to, kad iesko meiluziu, tai dar kazkokius nekokius tesuranda. Isvada2- bandykite dar karta. |
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02) |
hm...idomu kur dingo uola is tokios rimtos temos, kur lauke tokiu svarbiu rezultatu, nulemsenciu jos tolesni gyvenima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:16) |
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. ![]() atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat ![]() |
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02) |
...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |