Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Jooo, pasiskaicius padariau isvada:
kadangi as miegu su savo vyru, bet jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis? g.gif g.gif Tai kaip tureciau balsuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laselis: 15 spalio 2004 - 09:55
Kadangi meiluzio niekad nesu turejusi, tai taip ir prabalsavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Laselis @ 2004 10 15, 10:56)
Jooo, pasiskaicius padariau isvada:
kadangi as miegu su savo vyru, bet  jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis? g.gif  g.gif Tai kaip tureciau balsuoti?

thumbup.gif Nu tu cia gerai suvartei!! thumbup.gif

Tai taip ir balsuok, meiluzis tapo mano vyru! thumbup.gif Nors turetu buti atvirksciai- vyras tapo mano meiluziu. laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 15 spalio 2004 - 10:16
Na tureciau balsuoti uz du, tad viosai nebalsuosiu, net nezinau kaip cia pasielgti... g.gif
Atsakyti
Nu temele man patinka.
1) kai kurioms moterim pasiseka- meiluziai tampa vyrais.
2) kai kuriom moterim kartais sekasi- lieka grazus prisiminimai
3) kai kurios pasirenka ne tuos- nenori net prisiminti
4) kai kurios labai laimingos- net negalvoja apie meiluzius
Isvada- ti labai maza dalis moteru yra tikrai nelaimingos: negana to, kad iesko meiluziu, tai dar kazkokius nekokius tesuranda. Isvada2- bandykite dar karta.
Atsakyti
3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas.

Smurka, jau su treciu postu tai isvis susukai laugh.gif gal susimaisei? g.gif argi meiluziai buna isipareigoje vienas kitam? rolleyes.gif
tai vadinasi turejau meiluzi clap.gif , nes teisiskai vyras dar mano buvo laugh.gif laugh.gif laugh.gif (taip ir nespejo nepabuti ne vyru, ir aciu dievui wub.gif )
Atsakyti
hm...idomu kur dingo uola is tokios rimtos temos, kur lauke tokiu svarbiu rezultatu, nulemsenciu jos tolesni gyvenima wink.gif ...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 10 15, 10:36)
Nu temele man patinka.
1) kai kurioms moterim pasiseka- meiluziai tampa vyrais.
2) kai kuriom moterim kartais sekasi- lieka grazus prisiminimai
3) kai kurios pasirenka ne tuos- nenori net prisiminti
4) kai kurios labai laimingos- net negalvoja apie meiluzius
Isvada- ti labai maza dalis moteru yra tikrai nelaimingos: negana to, kad iesko meiluziu, tai dar kazkokius nekokius tesuranda. Isvada2- bandykite dar karta.

Viena punkta praleidai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 15 spalio 2004 - 11:02
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02)
hm...idomu kur dingo uola is tokios rimtos temos, kur lauke tokiu svarbiu rezultatu, nulemsenciu jos tolesni gyvenima wink.gif ...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu kad pagal statistika dauguma neturejo meiluziu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 15, 12:09)
nu kad pagal statistika dauguma neturejo meiluziu g.gif

biggrin.gif siaim momentui taip..bet gal ji paskutini karta ziurejo tada ,kai turejusios lenke neturejusias g.gif g.gif ..... einu ir as prabalsuosiu prie turejusiu, kad rezultatus islyginti biggrin.gif .......
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:16)
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. biggrin.gif
atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat wink.gif

matyt keistas tas tavo humoras, kad labai jau dazhnai mes jo "nepagaunam"..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif geriausia kai juokauji skliaustuose parashyk zhodi "juokauju". wink.gif

O shiaip apklausa visai idomi. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02)
...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dievuliau, negi as tokia permatoma, ar tu tokia izvalgi rolleyes.gif biggrin.gif .
Labai patogu sekti paskui minia. pvz, jei nenoriu gresyti, galiu sudeti nusivylusiu ir nebandziusiu rezultatus.Jei nenoriu, galiu sudeti bandziuisiu sekmingai ir nebandziusiu(nes jos dar nezino gerai tai ar blogai) rezultatus. Zodziu bet kokiu atveju statistika palanki mano apsisprendimams. Vakar griesinau, tai siandie busiu labai dorovinga ir sydysiuos tu, kurios nedorovingos wink.gif
Atsakyti