Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 11:29)
matyt keistas tas tavo humoras, kad labai jau dazhnai mes jo "nepagaunam"..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif geriausia kai juokauji skliaustuose parashyk zhodi "juokauju". wink.gif

O shiaip apklausa visai idomi. wink.gif

Ui, Tylene, o tu cia prie ko? mes su tavim apie jumora jau, berods , seniau kalbejom ir bendru salycio tasku neradom laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju' . Jos tada galvos, kad as galvoju, kad jos jumoro jausmo neturi g.gif laugh.gif laugh.gif

Uz temos ivertinima didziai dekinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:44)
Dievuliau, negi as tokia permatoma, ar tu tokia izvalgi rolleyes.gif biggrin.gif .

nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? ..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... g.gif g.gif g.gif kazkodel manau, kad as izvalgi...... o ir izvalgumo didelio nereikia, zinom temos pavadinima, zinom kokiu tikslu ji uzvesta..... g.gif g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:48)
Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju'

thumbup.gif

Šiaip ir tema įdomi, ir statistika - aš labai mėgstu balsuoti ir pasižiūrėti kaip kitos balsuoja...Net nesupratau, ko čia kilo pasipiktinimas wink.gif
Šiaip man irgi "pasileidusios" labiau patinka tongue.gif arba bent jau tos, kurios nepuola auklėti ir smerkti...
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53)
g.gif  g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif , nes nezhinau, kuri varianta man pasirinkt.
Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji) unsure.gif ? O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 15 spalio 2004 - 11:56
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53)
]
nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? ..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... g.gif g.gif g.gif kazkodel manau, kad as izvalgi...... o ir izvalgumo didelio nereikia, zinom temos pavadinima, zinom kokiu tikslu ji uzvesta..... g.gif g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei.... laugh.gif
Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei rolleyes.gif wink.gif

(jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau wink.gif )
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:56)
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif

nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu..... wub.gif wub.gif ....... bet siaip cia buvo kalba apie mano izvalguma, o ne apie balsavimus wink.gif ........
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kas per fruktas, ta Uola g.gif
Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine laugh.gif

Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:56)
O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif

A joooooo, aš irgi susigriebiau, kad man daugiau kaip vienas punktas tinka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:59)
nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu.....  wub.gif  wub.gif .......

Galetum gi ir paneigt... wink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 15 spalio 2004 - 12:00
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 11:56)
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif , nes nezhinau, kuri varianta man pasirinkt.
Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji) unsure.gif ? O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif

doh.gif Krentu ant keliu, Vega, ir atsiprasineju uz toki liapsusa doh.gif . Cia dar truktu poros punktu, bet ar galiu juos idet? sad.gif
Vega, mazas patarimas , o negeli paskaiciuot kurio "punkto" buvo daugiausia ir uz ta prablsuot wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:59)
Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei.... laugh.gif
Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei rolleyes.gif wink.gif

(jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau wink.gif )

del paaiskinimo tai aciu..... o tai visi, dieve, viespatie, zinau, kad gera esu, bet kad tiek.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o del teisinimosi, tai biski susigedau...... wub.gif wub.gif ...tokis komplimenta ne kasdien isgirstu vo ir pasimeciau biggrin.gif biggrin.gif .....
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 10 15, 12:00)
Niekaip nesuprantu, kas per fruktas, ta Uola g.gif
Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine laugh.gif

Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom rolleyes.gif

Bijau, kad po tokio apsvietimo mane tiesiog pasalins is sio garbaus forumo laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif
Atsakyti