QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 11:29) |
matyt keistas tas tavo humoras, kad labai jau dazhnai mes jo "nepagaunam"..... ![]() ![]() ![]() ![]() O shiaip apklausa visai idomi. ![]() |
Ui, Tylene, o tu cia prie ko? mes su tavim apie jumora jau, berods , seniau kalbejom ir bendru salycio tasku neradom

Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju' . Jos tada galvos, kad as galvoju, kad jos jumoro jausmo neturi

Uz temos ivertinima didziai dekinga

QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:44) |
Dievuliau, negi as tokia permatoma, ar tu tokia izvalgi ![]() ![]() |
nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? .....

QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:48) |
Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju' |

Šiaip ir tema įdomi, ir statistika - aš labai mėgstu balsuoti ir pasižiūrėti kaip kitos balsuoja...Net nesupratau, ko čia kilo pasipiktinimas

Šiaip man irgi "pasileidusios" labiau patinka

QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53) |
![]() ![]() ![]() |
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju

Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji)

QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53) |
] nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei....

Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei

(jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau

QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:56) |
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju ![]() |
nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu.....

Niekaip nesuprantu, kas per fruktas, ta Uola
Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine
Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom

Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine

Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom

QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:59) |
nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu..... ![]() ![]() |
Galetum gi ir paneigt...

QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 11:56) |
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju ![]() Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji) ![]() ![]() |

Vega, mazas patarimas , o negeli paskaiciuot kurio "punkto" buvo daugiausia ir uz ta prablsuot

QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:59) |
Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei.... ![]() Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei ![]() ![]() (jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau ![]() |
del paaiskinimo tai aciu..... o tai visi, dieve, viespatie, zinau, kad gera esu, bet kad tiek....

o del teisinimosi, tai biski susigedau......