Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:02)
Vega, mazas patarimas , o negeli paskaiciuot kurio "punkto"  buvo daugiausia ir uz ta prablsuot  wink.gif .

Ot doh.gif , atsirink dabar, zhmogau, ko buvo daugiausiai, o ko mazhiausiai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 15 spalio 2004 - 12:05
QUOTE (Daiva @ 2004 10 15, 12:00)
A joooooo, aš irgi susigriebiau, kad man daugiau kaip vienas punktas tinka laugh.gif

Paskutini karta ne i tema rolleyes.gif :

Asmeniska: Didis prielankumas, tau Daiva (cia po matytos "nomedos" laidos)
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:06)
Ot doh.gif , atsirink dabar, zhmogau, ko buvo daugiausiai, o ko mazhiausiai... unsure.gif

smartass.gif Imk lapa ir braukyk pliusiukus minusiukus... Darbo turesi, bet si ta suzinosi apie savo gyvenima laugh.gif
Atsakyti
nu vo.......sugriesinusiu jau vel daugiau negu dorovingu...hm.... o tau uola turiningas savaitgalis nusimato tada wink.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:09)
smartass.gif Imk lapa ir braukyk pliusiukus minusiukus... Darbo turesi, bet si ta suzinosi apie savo gyvenima laugh.gif

Nu gerai. Ainu skaiciuot. Sekmadieni tikiuosi prabalsuoti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 15 spalio 2004 - 12:13
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 11:48)
Ui, Tylene, o tu cia prie ko? mes su tavim apie jumora jau, berods , seniau kalbejom ir bendru salycio tasku neradom laugh.gif laugh.gif laugh.gif

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
na kaip matai ne vien su manim nerandi tu salychio tashku.. tongue.gif smile.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 13:10)

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif
Atsakyti
[/QUOTE]
Bijau, kad po tokio apsvietimo mane tiesiog pasalins is sio garbaus forumo laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif [/QUOTE]

Yra miegamasis , is kur nesalinama , ir ten nemazai garbaus forumo garbingu ir dorovingu dalyviu renkasi rolleyes.gif paatvirauk wink.gif tongue.gif , nemanau , kad ka isgasdinsi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laselis: 15 spalio 2004 - 14:08
QUOTE (Laselis @ 2004 10 15, 14:07)
paatvirauk wink.gif tongue.gif , nemanau , kad ka isgasdinsi tongue.gif

smartass.gif Tiesa sakant , manau, kiekvienas turi savus issikalbejimo limitus rolleyes.gif rolleyes.gif , todel ir apklausa anonimine(cia prie temos tempiu rolleyes.gif )
Atsakyti
o kažkada "už miegamojo durų" buvo visiems atviras, ar aš klystu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Paloma @ 2004 10 15, 14:27)
o kažkada "už miegamojo durų" buvo visiems atviras, ar aš klystu ? biggrin.gif

Neklysti , forumo sauletekio laikais buvo tongue.gif tongue.gif bet dorove paeme virsu! Nera ko visiem ten landzioti tongue.gif Ir dorovingom ramu, apeini ta tema sonu , kad gink dieve nesusigundyti laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Na, ir "pravalas", o aš kaip tyčia ten ir neužeidavau, - kitos temos man buvo įdomesnės. unsure.gif
Atsakyti