Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Tai kaip ta lenta pritvirtinti prie skalbimo masinos, jei masina atsidaro per virsu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2008 03 09, 12:12)
Tai kaip ta lenta pritvirtinti prie skalbimo masinos, jei masina atsidaro per virsu g.gif

kojeles sugrezkit is sonu, kad i sona nenuslystu, kad apgaubtu masina. nuimt visad galesit - juk kasdien po keleta kartu neskalbiat. pas mus ir per virsu atsidaro.
po siai dienai vaika (1m3men) perrengiam ant lentos vonioj smile.gif ciuzinuka turim kelionems.
Atsakyti
[labai reikalingas daiktas, ir kad maziau vietos uzimtu, vyras padare pakabinama ant lovytes, o kai pradejom vartytis jos jau ir nebereikejo, perrengdavau ant lovos. mirksiukas.gif
Atsakyti
as apie toki ciuzinuka nieko negirdejus ax.gif cia gal tas pats, tik lenta su kietu pagrindu, o ciuzinukas minkstas?

mes turim toki minksta, labai gerai buvo, kol mazylis nesivarte, tai net ir palikt jame galejom, ten soniukai pakelti, o kai judrus pasidare nebenaudojam, pervystau ant lovos tiesiog.
Atsakyti
Mum tai thumbup.gif daikciukas.
Ir tiko ir patiko ir pritiko. biggrin.gif
Atsakyti
Mums vystymo lenta thumbup.gif , naudojom iki metų. Ant jos ir vysčiau, ir masažavau, ir mankštinau (kol buvo maža).
Atsakyti
Vystymo lenta thumbup.gif
Atsakyti
Vystymo lentą naudoju iki šiol. Iš pradžių buvau užsidėjusi ant lovytės, o po kelių mėnesių persikraustėme į vonią. thumbup.gif dalykėlis.
Atsakyti
Mums vystymo lenta irgi labai reikalinga, kol pupa visai maza buvo, tai ant lovytes krastu uzsidejus buvau, labai patogu kai nereikia susilenkus pamperio keisti, o jei dar po gimdymo nugara skauda doh.gif
Dabar laikom vonioje ant skalbiankes, labai pravercia.
Pirkom paprasta is Maximos, nemanau, kad yra koks skirtumas ar pirkti uz 100lt ar uz 40lt
Atsakyti
Man irgi liuks, pasidedu ant lovytes krasto ir ramuma, bet planuojam vis dar komoda pirkti tai ant jos pasidesiu, nors ir lovyte tam reikalui puikiai tarnauja thumbup.gif O is pradziu vargdavau su vienkartinem paklodelem ant lovos tiesdavausi, tai nugara jau buvo gerokai issiskaudeje.

As tai tik UZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi turejau vystymo lenta, kol mazas buvo, thumbup.gif .Pas mane su vonele buvo vienam balde sumontuota, tik nusileisdavo i sona.Buvo reikalinga labai, nereikedavo kuprintis
Atsakyti
QUOTE(linusia5 @ 2008 03 28, 00:20)
As irgi turejau vystymo lenta, kol mazas buvo, thumbup.gif .Pas mane su vonele buvo vienam balde sumontuota, tik nusileisdavo i sona.Buvo reikalinga labai, nereikedavo kuprintis

labas rytas mamytes smile.gif atsitiktinai uzklydau isi puslapiuka,bet visai mane sudomino si temuke bigsmile.gif o kaip ta lenta jus dedat ant lovytes,ji ten kaip nors prisitvirtina? nenukrenta,man kazkaip skamba nepatikimai g.gif nestuke.gif
Atsakyti