Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

laba diena busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif gal kas parduoda vystimo lenta su ratukais vonele ir lentynelem ant ratuku?buciau labai dekinga nestuke.gif
Atsakyti
Aš irgi nenaudojau vystymo lentos. patogiau ant lovos pervystyti
Atsakyti
Mano kleckui jau virš metukų, bet vystau vis dar ant vystymo lentos smile.gif Man ji nepakeičiama ax.gif Ant lovos būdavo nepatogu, nes nugarą ir taip skauda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinikė: 28 balandžio 2008 - 15:34
Aš tai ir pripratau prie vystymo lentos, tai jei kur išvažiavę būnam, taip nepatogu man be jos :-) Geras daiktas, iš tikro, ta vystymo lenta. Ne šiaip sau sugalvota.
Atsakyti
nereikalingas daiktas vystymo lenta(nebent namuose daug vietos viskam krauti) schmoll.gif . nupirkau specialų paklotėlį, kuris neperšlampa, patiesiau ant storo rankšluoščio ir gavosi superinė, mobili vystymo lenta. thumbup.gif thumbup.gif ir į svečius nusivežu ir namuose noriu ant stalo, noriu ant lovos tiesiu. kai pradėjo ritinėtis dedu ant grindų, nors nebijau, kad nukris.kai nesinaudoju susuku į ritinėlį ir vonioj ant skalbenkės padedu(kol tilpo tai ir vysčiau ant jos paklotėlį patiesus). vietos neužima. patogu nuplauti jei ką nors ant jos padaro - po dušu pakiši ir viskas. pirkau norfoj. kainavo iki penkių lt.
ir pigu ir naudinga. va tongue.gif ir išmest negaila. cool.gif
Atsakyti
As tai gimus vaikui kazkaip nekreipiau demesio i tokius dalykus kaip vystymo lenta, keisdavau pampersus ant lovos pasitiesus neperslampama patiesaliuka, o ant virsaus palute, kad netycia pasisiojus nuimi ir vsio. Siaip tokia lenta kuri dedasi ant lovytes neuzima daug vietos, tad jei jau nusipirkot, tuomet pravers.
Atsakyti
Tikrai geras dalykas. Mums labai praverte. Tkrai nepatogu budavo ant lovos vystyti. schmoll.gif:
Atsakyti
Man nepamainomas daiktas. Ant lovos vaikas ramiai neguli, spurda... o vonioje pasidejau ant skalbimo masinos ir viskas po ranka...
Nemazai kas atkalbinejo - nereikalingas daiktas... bet nuspresti reikia PACIAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums vystymo lenta thumbup.gif , naudojom iki šiol ant jos ir vystau, ir mankštinu, su pirmaja dukra neturejau, o dabar su antru lelium nusipirkau, tikrai džiaugiuosiu savo pirkiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, abu mano vaikiukai voliojosi ant vystymo lentų.

Išrengdavau juos ir paklojusi tik palutę leisdavau skeryčiotis nuogiems kiek tik širdis geidžia. Juk palutę išskalbti daug paprasčiau, nei keisti visą patalynę wink.gif

Mano nuomone, vystymo lenta labai praktiškas daiktas.

Aišku, pabrėšiu - nebūtinas... Mano mama mane be vystymo lentos užaugino unsure.gif
Atsakyti
mes turim vystymo stala tai neisivaizduoju kaip reiketu vystyti ant lovos, labai dziaugiuosi ji nusipirkus man atrodo, kad jis nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
Mums vystymo lenta superinis dalykas, tiesiog nepamainoma thumbup.gif Is pradziu vystydavau ant lovos, bet daug kartu benesant is vonios buvau "pasventinta", tad isigijau vystymo lenta ir pasidejau vonioje - labai patogu thumbup.gif
Atsakyti