Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

na mum tai labai reikalingas daiktas,dar ir dabar ta vystymo lenta,nors dukrytei jau 1met.2men.bet visdar ant jos paguldyta sluostau ismaudyta ir pampersus keiciames tik ant jos,pas mus ji stovi vonioje,labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Turint namie daug vietos galima pirkti, bet siaip ir be jos issiverciam. As nupirkau vaikiska klijuote uz kelis litus - kompaktiska, patogu ir i kelione isidet ir visai man tos lentos nereikia. ( o ypac dabar kai jau vaikas didesnis). Dziaugiuosi kad ir nepirkau.
Atsakyti
Aš vietoj vystymo lentos naudojau komodą, kur dedam vaiko drabužiukus, paklojau minkštesnį pledą ir gražią paklodėlę, buvo tikrai thumbup.gif , ir nereikėjo papildomai užgriozdinti kambario mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums tai nereikalinga, l. mazai guldydavom ir perengdavom, turim neperslampama palute ir ant lovos patogiausiai. Nupirkau nauja pervystymo lenta bet kaip nauja ir liko. Dabar nepirkciau.
Atsakyti
man tai ji labai reikalinga ir maziukui patinka, atsigauna kai ant jos paguldau, zino kad pampersa keisim biggrin.gif
Atsakyti
Mums buvo reikalinga kol vaikas buvo mažas ir nesivartė. Vėliau tapo per daug pavojinga dėti ant lovytės... Taip ir nebenaudojom, o ir pamperius keičiam vonioje, prausiant užpakalį, o ne valant su servetėlėmis smile.gif
Atsakyti
Na as tai metausi del lentos... pradzioje maniau kad visai nereikalingas daiktas , bet drauge sake, kad jai labai gerai ji naudojasi. Poto anyta lyg atkalbejo, nes tipo ant lovos tas pats yra pervystyti... O dabar pabuvus pas draugus kuriu suneliui jau 7 menesiai, vel sugalvojau kad labai patogu, tik privaro lelius, ji op ant tos lentos, pervysto ir viskas nereikia ant lovos jokiu paluciu tiesti ir t.t. Zodziu kol kas vel planuoju pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2008 06 04, 19:31)
Na as tai metausi del lentos... pradzioje maniau kad visai nereikalingas daiktas , bet drauge sake, kad jai labai gerai ji naudojasi. Poto anyta lyg atkalbejo, nes tipo ant lovos tas pats yra pervystyti... O dabar pabuvus pas draugus kuriu suneliui jau 7 menesiai, vel sugalvojau kad labai patogu, tik privaro lelius, ji op ant tos lentos, pervysto ir viskas nereikia ant lovos jokiu paluciu tiesti ir t.t. Zodziu kol kas vel planuoju pirkti  lotuliukas.gif

jeigu lenta bus tam paciam kambaryje tai gal ir pravers, kaip pas mus kitam tai mums visai jos nereikia.nes jau baisiai nepatogu su leliuku lakstyti.
Atsakyti
mes kuo puikiausiai panaudojom stalą biggrin.gif dabar ant lovos pakeičiu pamperą ir viskas thumbup.gif
siūlė draugė vystymo lentą, bet atsisakėm, kaip papildomo ir nereikalingo baldo... smile.gif

Atsakyti
as tai neisivaizduoju kaip be jos. pirma diena kai grizom is gimdymo namu, tai dar nebuvo nei lovyte surinkta, nei lenta padeta, tai teko vaika ant lovos pervystyti, tai galvojau, kad numirsiu kaip susilenkus nugara skaudejo, nors atrodo, kad tik kelias min tai uztrunka. o ir dabar geriausias nuraminimo budas buna, kai mazaja paguldau ant jos. jai kazkodel ten labai patinka guleti. gal tik dabar pirkciau visa vystymo stala, nors jis ir daugiau vietos uzima.
Atsakyti
Kažkaip iš karto nenusipirkom, o po to... nebereikėjo smile.gif Man labai gerai ir ant lovos keisti. Vaikas vartosi pusnuogis, kojas gaudo, o aš šalia sėdžiu ir sėdint nugara neskauda ax.gif Be to, tas mūsų keitimas, jei niekur neskubam, užima apie 20-30 min., tai kažkaip nenorėčiau stovėti tiek laiko.

Kai turėsiu antrą vaiką, reiks pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2008 06 07, 17:48)
Kažkaip iš karto nenusipirkom, o po to... nebereikėjo  smile.gif Man labai gerai ir ant lovos keisti. Vaikas vartosi pusnuogis, kojas gaudo, o aš šalia sėdžiu ir sėdint nugara neskauda  ax.gif Be to, tas mūsų keitimas, jei niekur neskubam, užima apie 20-30 min., tai kažkaip nenorėčiau stovėti tiek laiko.

Kai turėsiu antrą vaiką, reiks pabandyti biggrin.gif

pritariu, mums taip pat
Atsakyti