kai saviškį auginau buvau nusistačiusi, kad tai visisškai nereikalingas daiktas, bet apsilankius pas draugę ir išbandžius supratau, kad tai super
Antrąjam tikrų tikriausiai pirksiu.

Mes tai labai dziaugemes vystymo lenta ,mazui jau virs 10 menesiu ir ji dar pravercia.Isitaisem lizdeli vonioje ant skalbimo masinos,ten visada vystom,plaunam sikiuka ir po ranka buna pamperai ir kremai.O rubuku visada atsinesu koiu reik.Labai super kai maudom,viskas patogiai ir nsiltai vyksta vonioje
musiske tai pirkta :Kotrynoje: bet ju kainos tikrai visur ten +- 10 lt skiriasi...zinau kad ju buna mazesniu ir didesniu,bet kam pirkti maza jei ilgesniam laikui uztektu didesnio.
Dar ju buna kietu pagrindu ,gali deti ant lovytes,komodos ir pan...ir tokiu minkstu,kur gali belen kur padeti,patogiai i krepsi isimesti ir pan...tik jie jau ne tokie stabilus kai tei kietieji
ant minkstu patogu vaikui masazus daryti...
Na mnaciau devetus perpraduoda mamos,tai reiktu ziureti kad nenaudotas aar mazia naudotas butu,bo musu tai suplyso jau po poros men,kampai prairo,gal aisku dle to kad pro kampa vis i dusa liptavom

Dar ju buna kietu pagrindu ,gali deti ant lovytes,komodos ir pan...ir tokiu minkstu,kur gali belen kur padeti,patogiai i krepsi isimesti ir pan...tik jie jau ne tokie stabilus kai tei kietieji

Na mnaciau devetus perpraduoda mamos,tai reiktu ziureti kad nenaudotas aar mazia naudotas butu,bo musu tai suplyso jau po poros men,kampai prairo,gal aisku dle to kad pro kampa vis i dusa liptavom

Aš naudoju ir esu labai patenkinta. Pirmai neturėjau, kažkaip nereikėjo, baldai gal patogesni buvo. O dabar labai praverčia:)
Oj, savaitę gal tik pratempiau be lentos ir bėgau nusipirkti - nes taip nugarą skaudėt pradėjo ant lovos vystant
O paskui lentą šast ant komodos ir komfortiškai sau rengiamės

mes taip pat turime, bet mums ji nelabai ir reikalinga kazkaip apsieinu ir be jos.

mes taip pat dar naudojam pervystimo lenta.super!vaika gali pervystiti ar perrengti nebijodama ar neapslapins pataliuku ar sofos.

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 06 16, 12:33)
as maciau forume pardavneja lenta kuri ant lovyte dedasi. Noreciau butent tokios, bet kaip suprantu jos ne visos tvirtinasi ant lovytes? Tikriausiai tik tos ilgesnes ar kaip? Jau ruosiuos pirkti tai tikriausiai parduotuvej reiks paklausinet.. 

kur ant lovytes dedasi, tai kitoje puseje yra tokios "kojytes", jos prilaiko, kad nejudetu nuo lovytes. man tai

Mums jo kaip ir nereikėjo, labai gerai ir ant staliuko

Pirmąjam vaikiukui neturėjo tokio dalyko ir kažkaip nepasigedau,
o vat kitam vaikiukui nusipirkau ir labai džiaugiuosi,nes nuplovus dubcę nereikia bėkti per visus kambarius susitvarkyti iki galo,viską dabar susitvarkom vonioje.

kazkaip nereikejo, ant lovos irgi gerai:)
Be vystymo lentos man turbūt nugara būtų perlūžus pusiau. Mes lentą dedam ant lovytės, tai labai patogu. Ir visiškai neįsivaizduoju kaip reikėtų vystyti ant lovos...