bet staliukai brangus. o vystymo lenta irgi maciau minkshta buna, tai ir ten nei buteliuku pasidesi, nei ka...
Vystymo lenta tikriausiai tokia pat reikalinga kaip ir lova
Be jos neįsivaizduoju, ar būtų taip paprasta vaikutį pervystyt. Visoms būsimoms mamytėms patarimas vienas: jei neturite vietos vonioje pastatyti vystymo stalą, tai bent vystymo lentą įsigykit - tikrai nebrangu, o labai naudinga. Aš ją padėjusi ant skalbimo mašinos vonioje ir viskas vietoje - vanduo vaikučiui apiprausti, pampersai, rankšluostukas. Nesupratau kažkas čia temoje minėjo, kad ant jos buteliuko nepastatysi... O tai kokiu tikslu ant vystymo lentos statyti buteliuką? Juk ji skirta vaikui pervystyt per 3 minutes...
Sveiki visi
Norejau paklausti kokios firmos geriausios vystim. lentos - stalai ???
Ir ar geriau pirkti medine ar plasmasine ???
P.S Vystim. lenta - stala planuojam '' deti '' ne i vonia, o i vaiko kambari...
mes neturejom jos, bet ir nepasigedom
isitaisydavau ant lovos
kad galima padetiti buteliukus pas mane ant lowytes lenta uzdeta ir nakti kai pamaitinu buteliuka padedu ant wystmo lentos o ryte nunesu in wirtuwe ji tik paminkstinta
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 15, 21:47)
Man tai vienas iš naudingesnių dalykų
QUOTE(Mama_Augustė @ 2008 07 16, 20:31)
Aš tai laikau vonioje (padėta ant pačios vonios), nes vonioje plaunamas užpakaliukas ir keičiami pampersai, o nuplovus užpakaliuką, nešti vaikutį į kitą vietą nelabai patogu, be to dažnai įvyksta nelaimės (pvz. nuplovus, ar nuėmus pampersą lelius sugavoja pasysioti ar pakakoti, o kakoja kartais tokia srove, kad net sienos būna aptaškytos, taigi kambarys nėra pati ta geriausia vystymui vieta
Be to kol mažytė dukrytė buvo, tai aš galėdavau ramiai nusiprausti, o ji plikinėdavo ant lentos- abiems gerai
Mes irgi nepasigedome jos. Dar pradžioje svarsčiau pirkti ar ne, bet neprireikė
pirmam nepirkom ir nereikejo, antram irgi nepirksim
QUOTE(Mama_Augustė @ 2008 07 16, 21:31)
Sveiki visi
Na, žiūrint mūsų patirties, pasirinkimas nėra labai didelis. Ypač jei norisi ko nors išties geresnio.
Minėjai, kad nori į kambarį, o ne į vonią
http://www.trollonli.../products/?id=4
Sėkmės paieškose
Mes nenaudojom ir nepasigedom
Mes irgi nenaudojom, bet jei būtume turėję pinigų ir vietos, būtinai įsigytume. O tai mano "vystymo lenta" iš pradžių buvo minkštai apklotas skalbimo mašinos viršus, kur vietos mažoka ir į šoną nei pusės sekundės nenusisuksi - labai nesaugu
Kai vaikutis paūgėjo, pervystydavau ant mūsų sofos-lovos, bet, nors ir patiesdavau neperšlampamą paklotėlį, "avarijų" išvengti nepavyko - vaikutis vis kažkaip įsigudrindavo taip ... , kad ne kartą nutekėjo toliau, nei buvo apsaugota mūsų lova
... Gal del to, kad paviršius nelygus, o gal del to, kad berniukas
Kai vaikutis paūgėjo, pervystydavau ant mūsų sofos-lovos, bet, nors ir patiesdavau neperšlampamą paklotėlį, "avarijų" išvengti nepavyko - vaikutis vis kažkaip įsigudrindavo taip ... , kad ne kartą nutekėjo toliau, nei buvo apsaugota mūsų lova