Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

mes neturim nei staliuko nei lentos... vystysiu ant siuvimo mashinos. verysad.gif

bet staliukai brangus. o vystymo lenta irgi maciau minkshta buna, tai ir ten nei buteliuku pasidesi, nei ka...
Atsakyti
Vystymo lenta tikriausiai tokia pat reikalinga kaip ir lova smile.gif Be jos neįsivaizduoju, ar būtų taip paprasta vaikutį pervystyt. Visoms būsimoms mamytėms patarimas vienas: jei neturite vietos vonioje pastatyti vystymo stalą, tai bent vystymo lentą įsigykit - tikrai nebrangu, o labai naudinga. Aš ją padėjusi ant skalbimo mašinos vonioje ir viskas vietoje - vanduo vaikučiui apiprausti, pampersai, rankšluostukas. Nesupratau kažkas čia temoje minėjo, kad ant jos buteliuko nepastatysi... O tai kokiu tikslu ant vystymo lentos statyti buteliuką? Juk ji skirta vaikui pervystyt per 3 minutes...
Atsakyti
net minciu nebuvo pirkti schmoll.gif nera ji tokia jau butina g.gif
Atsakyti
Sveiki visi mirksiukas.gif
Norejau paklausti kokios firmos geriausios vystim. lentos - stalai ???
Ir ar geriau pirkti medine ar plasmasine ??? g.gif

P.S Vystim. lenta - stala planuojam '' deti '' ne i vonia, o i vaiko kambari... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Augustė: 16 liepos 2008 - 20:32
mes neturejom jos, bet ir nepasigedom blush2.gif isitaisydavau ant lovos 4u.gif
Atsakyti
kad galima padetiti buteliukus pas mane ant lowytes lenta uzdeta ir nakti kai pamaitinu buteliuka padedu ant wystmo lentos o ryte nunesu in wirtuwe ji tik paminkstinta
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 07 15, 21:47)
net minciu nebuvo pirkti  schmoll.gif nera ji tokia jau butina g.gif

Man tai vienas iš naudingesnių dalykų smile.gif

QUOTE(Mama_Augustė @ 2008 07 16, 20:31)
P.S Vystim. lenta - stala  planuojam '' deti '' ne i vonia, o i vaiko kambari...  ax.gif

Aš tai laikau vonioje (padėta ant pačios vonios), nes vonioje plaunamas užpakaliukas ir keičiami pampersai, o nuplovus užpakaliuką, nešti vaikutį į kitą vietą nelabai patogu, be to dažnai įvyksta nelaimės (pvz. nuplovus, ar nuėmus pampersą lelius sugavoja pasysioti ar pakakoti, o kakoja kartais tokia srove, kad net sienos būna aptaškytos, taigi kambarys nėra pati ta geriausia vystymui vieta smile.gif
Be to kol mažytė dukrytė buvo, tai aš galėdavau ramiai nusiprausti, o ji plikinėdavo ant lentos- abiems gerai thumbup.gif Dabar tai jau verčias nuo tos lentos ir palikti vienos nei sekundės negalima smile.gif
Atsakyti
Mes irgi nepasigedome jos. Dar pradžioje svarsčiau pirkti ar ne, bet neprireikė ax.gif
Atsakyti
pirmam nepirkom ir nereikejo, antram irgi nepirksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Augustė @ 2008 07 16, 21:31)
Sveiki visi  mirksiukas.gif
Norejau paklausti kokios firmos geriausios vystim. lentos - stalai ???
Ir ar geriau pirkti medine ar plasmasine ???  g.gif

P.S Vystim. lenta - stala  planuojam '' deti '' ne i vonia, o i vaiko kambari...  ax.gif

Na, žiūrint mūsų patirties, pasirinkimas nėra labai didelis. Ypač jei norisi ko nors išties geresnio.
Minėjai, kad nori į kambarį, o ne į vonią g.gif Faktas, kad į kambarį prie vaiko lovelės plastmasė niekaip netiks, o medis - idealiai. Kaip tau Troll, ar teko matyt? Mums jų kokybė labai patiko. Ir spalvų pasirinkimas šioks toks yra. Super atrodo vystymo komodos - labai estetiškai ir vaiko kambariui tokio "cinkelio" suteikia ir gerai, kad yra du paviršiai, kai vystyt nebereiks - vieną pakeisi kitu ir tarnaus tiesiog kaip komoda. Mums tai labai patiko. thumbup.gif Nors, kaip sakoma, skoniai retai kada atitinka, bet gali čia pažiūrėt blush2.gif

http://www.trollonli.../products/?id=4

Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
Mes nenaudojom ir nepasigedom schmoll.gif
Atsakyti
Mes irgi nenaudojom, bet jei būtume turėję pinigų ir vietos, būtinai įsigytume. O tai mano "vystymo lenta" iš pradžių buvo minkštai apklotas skalbimo mašinos viršus, kur vietos mažoka ir į šoną nei pusės sekundės nenusisuksi - labai nesaugu schmoll.gif
Kai vaikutis paūgėjo, pervystydavau ant mūsų sofos-lovos, bet, nors ir patiesdavau neperšlampamą paklotėlį, "avarijų" išvengti nepavyko - vaikutis vis kažkaip įsigudrindavo taip ... , kad ne kartą nutekėjo toliau, nei buvo apsaugota mūsų lova doh.gif ... Gal del to, kad paviršius nelygus, o gal del to, kad berniukas blush2.gif
Atsakyti