Diane 35 uz Femine brangesnis apie 6lt,o sudetis ta pati.Dermatologe patare Diane,sugeriau 2pakuotes,o paskui perejau prie Femine.Spuogu zymiai sumazejo,bet bijau pasalinio poveikio,tai nutraukiau.Dabar varysiu pas ginekologe -ziuresiu ka ji pasiulys

Neturejau dideliu bedu del spauguotos veido odos.Dazniausia paberdavo kakta.Geriu Mercilona ketvirta men ir tikrai oda labai pagrazejusi

Apie Diana 35 labai daug informacijos ir labai daug moteru jas vartojo ir vartoja iki dabar, bet as pasijutau truputeli atsilikusi, nes nieko nezinau apie Mercilon
o kas nors jau patyrete salutini poveiki?
siaip del Diana 35, tai juos vartojant spuogeliu sumazejo, bet atsirado celiulitas zaibisku greiciu, nors mano kunas buvo visada sportiskas- viena diena baccccccc
net issigandau ir svoris pirmais menesiais nesveikai padidejo...
dabar bandau kovoti, nors sunkiai sekasi...
ziurint kokio pobudzio spuogeliai kankina, bet mano drauge tepe toki tepaliuka Skinoren, sake jai padejo....

siaip del Diana 35, tai juos vartojant spuogeliu sumazejo, bet atsirado celiulitas zaibisku greiciu, nors mano kunas buvo visada sportiskas- viena diena baccccccc

ziurint kokio pobudzio spuogeliai kankina, bet mano drauge tepe toki tepaliuka Skinoren, sake jai padejo....
QUOTE(Zivileee @ 2007 07 04, 02:09)
Apie Diana 35 labai daug informacijos ir labai daug moteru jas vartojo ir vartoja iki dabar, bet as pasijutau truputeli atsilikusi, nes nieko nezinau apie Mercilon
o kas nors jau patyrete salutini poveiki?
net issigandau ir svoris pirmais menesiais nesveikai padidejo...
dabar bandau kovoti, nors sunkiai sekasi...

Nezinau,bet Mercilona esu vartojusi ne viena men ir anksciau.Nepriaugau nei vieno gramo svorio.Vienintelis dalykas ka jauciu-tai jautresne krutine ir siek tiek padidejusi.Bet del to as nesijaudinu.Netgi patenkinta esu

Sveikos. As vartojau KT kokius 5 metus ir maniau, kad mano probleminei odai jos poveikio neturi. Taciau, kad poveikis buvo, isitikinau, tik metus gerti KT. Turbut per tuos metus poveikis nebuvo staigus ir is karto pastebimas, bet oda KT visgi buvo aptvarke. Dabar, kai nebegeriu KT, nezinau kur detis - toks ispudis, kad grizau i paauglyste - meto didziuliais spuogais, ypac smakra, nugara irgi ... Jau buvau pamirsus tuos nemalonumus
Bet juk del to vel gerti tu KT nepradesiu... Gal kam irgi taip buvo, kaip kovojote su sia problemele?

QUOTE(braune @ 2007 07 09, 15:19)
Sveikos. As vartojau KT kokius 5 metus ir maniau, kad mano probleminei odai jos poveikio neturi. Taciau, kad poveikis buvo, isitikinau, tik metus gerti KT. Turbut per tuos metus poveikis nebuvo staigus ir is karto pastebimas, bet oda KT visgi buvo aptvarke. Dabar, kai nebegeriu KT, nezinau kur detis - toks ispudis, kad grizau i paauglyste - meto didziuliais spuogais, ypac smakra, nugara irgi ... Jau buvau pamirsus tuos nemalonumus
Bet juk del to vel gerti tu KT nepradesiu... Gal kam irgi taip buvo, kaip kovojote su sia problemele?

braune, atsakymų ieškok temose "beria nutraukus KT - kuo toliau, tuo labiau" ir "pašalinis KT poveikis". Apibendrintai galiu pasakyt, kad labai nakvišų aliejus padeda - apie jį netgi atskira temelė yra.
va tos logikos ir aš nesuprantu - na vartojant viskas puiku, bet nutraukus beria dar baisiau, tai koks čia teigiamas poveikis?

QUOTE(braune @ 2007 07 09, 15:19)

As vartojau KT 3 metus, ir metus irgi labai pradejo metyt spuogais tais skausmingais

Aš niekad nevartojau kontrac. tablečių, bet dabar vis susimąstau apie jas vien dėl to, kad atsibodo spuogai. Gal rimtai man jos padėtų kovoti su jais?
Tik kažin kurios geriau, nenorėčiau, kad būtų dar koks šalutinis poveikis...Turbūt reiks eit pas ginekologę klaust jos patarimo.

Perskaiciau visa foruma - semiuosi patirties ir ideju: Kazkur 1 ar 2 metus (dabar jau nebeprisimenu) geriau Logesta, o tada pradejau gerti Harmoneta, taigi mano bendras KT stazas buvo apie 5 metai. Sugalvojom su vyru, kad gal kada jau vaikelio visai nopretumem
, tai nustojau vartoti ir siuo metu nebegeriu jau apie5 menesiai. Kazkokia tragedija
: niekeda gyvenime tiek spuogu neturejau (ant kartos, smakro, nugaros ir ypac ant krutines). Jei man kas tada butu pasakes kad taip bus, niekada nebuciau ju pradejaus vartoti (tik tiek kad cikla sureguliavo). Nutraukus taip pat pagerejo lytinis potraukis. Jei manes kas klaustu, tie niekada niekam nebepatarciau vartoti KT, nors vartodama kitaip maniau, jau geriau prezervatyvai. Jauciu greit reikes eit pas ginekologe ir dermatologa

Diane 35 tinka merginoms ir moterims,kurios vargsta su spuoguota veido ir nugaros oda.Mazina plaukuotuma.Taciau jas vartojancios patiria daug nepageidaujamu reiskiniu.
QUOTE(lincikas5 @ 2007 07 28, 21:19)
Diane 35 tinka merginoms ir moterims,kurios vargsta su spuoguota veido ir nugaros oda.Mazina plaukuotuma.Taciau jas vartojancios patiria daug nepageidaujamu reiskiniu.
va butent Diane baisus brudas, patyriau ir as ta "malonuma"