Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

jei yra spuogai jau praejus brendimo laikotarpiui -reik bedu ieskoti endokrininej sistemoj ax.gif , kepenyse, virskinimo sistemoj, tvarkyti ir savo nervine sistema blush2.gif o KT kaltint -nereiketu..galbut, ne tas pasirinkot, jei pries geriant spuogu nebuvo 4u.gif
o jie yra endokrinines sistemos bedu -tai geriant problemu mazes, bet nustojus -bus tas pats blogumas doh.gif
Atsakyti
zinau ka tai reiskia spuogotas veidas doh.gif nors senai tai buvo bet prisimenu kai kuri laika geriau kontraceptines tabletes ir po isiskirimo su vaikinu nutraukiau ir po keliu men pastebejau kad labai beria veida tik tada dar nezinojau nuo ko tai neiskentus nuejau pas odos gyd o ji manes taip iskart ir paklause ar geriau kadanors kontraceptines tabletes ir pasiule vel pradeti ir pasiule diane35 taip ir padariau biggrin.gif niu ir po neilgo men pastebejau kad veidas vel lygus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
mane taip pat labai bėre nuo ankstyvos paauglystės, veidą gal kiek mažiau, bet nugarą ir krutinę tai doh.gif kaip smarkiai blink.gif tada man gydytoja paskyrė Diane-35. Vartojau apie 4 metus, išpradžių buvo visi anotacijoje minimi teigiami poveikiai, o po poros metų veidą ir krūtinę vėl pardėjo berti, atsirado celiulitas (nors esu normalaus kūno sudėjimo), labai skaudėdavo galvą, o jau apie norą mylėtis - tai buvo lygus 0 blink.gif Tada pagalvojau, kad reikia pabandyti pagerti Cilest'ą (daugiau hormonų), bet nuo jo po 3mėn vartojimo sutirštėjo kraujas, tai vėl pakeičiau į Diane-35, nes visai nutraukus kontraceptikus, tai dar veidą kraupiai berti pradėjo, nekalbant apie tai, kad krutinė ir nugara vėl atrodė baisiai (bet noras buvo grįžes).
Po pusmečio tokios pertraukos, neapsikentusi su spuogais, vėl ėmiau vartoti KT - Rgulon'ą, spuogelių kiek apmažėjo, bet va dabar jau, po 1,5 metų vėl krūtinė ir veidas atrodo nekaip, taigi dabar keisiu į Yarine, nes nuo Rgulon'o dar ir tinti baisiai pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2006 04 21, 21:40)
Sveikutės 4u.gif
mane taip pat labai bėre nuo ankstyvos paauglystės, veidą gal kiek mažiau, bet nugarą ir krutinę tai  doh.gif  kaip smarkiai blink.gif  tada man gydytoja paskyrė Diane-35. Vartojau apie 4 metus, išpradžių buvo visi anotacijoje minimi teigiami poveikiai, o po poros metų veidą ir krūtinę vėl pardėjo berti, atsirado celiulitas (nors esu normalaus kūno sudėjimo), labai skaudėdavo galvą, o jau apie norą mylėtis - tai buvo lygus 0  blink.gif  Tada pagalvojau, kad reikia pabandyti pagerti Cilest'ą (daugiau hormonų), bet nuo jo po 3mėn vartojimo sutirštėjo kraujas, tai vėl pakeičiau į Diane-35, nes visai nutraukus kontraceptikus, tai dar veidą kraupiai berti pradėjo, nekalbant apie tai, kad krutinė ir nugara vėl atrodė baisiai (bet noras buvo grįžes).
Po pusmečio tokios pertraukos, neapsikentusi su spuogais, vėl ėmiau vartoti KT - Rgulon'ą, spuogelių kiek apmažėjo, bet va dabar jau, po 1,5 metų vėl krūtinė ir veidas atrodo nekaip, taigi dabar keisiu į Yarine, nes nuo Rgulon'o dar ir tinti baisiai pradėjau.

man atrodo tavo atveju reik ieskot spuogu priezasties ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Norejau paklausti, kiek kainuoja "Diane 35"..?
Nusprendziau isbandyti... [ del spuogu... sad.gif ]
Atsakyti
Jau suzinojau kaina, o kaip savo zinute istrinti nesuprantu... doh.gif
Dar norejau paklausti vartojanciu/vartojusiu "Diane 35", ar pastebejo koki nors salutini poveiki..?
Ar nepadidejo svoris..?
Atsakyti
man yarina sutvarke visiskai berimus nugaros ir iskirptes srityse,veidas ir taip nebuvo spuoguotas bet oda vistiek pagerejo smile.gif dar plaukai maziau riebaluojasi...o svoris isvis nepadidejo,esu patenkinta vienu zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 04, 08:26)
man atrodo tavo atveju reik ieskot spuogu priezasties ax.gif

Tai va, kad mes su gydytoja suradom tą priežastį - organizmas jautrus vyriškiems hormonams (moters organizme jų taip pat šiek tiek yra), kurių bėja nėra per daug. Taip yra dėl kiaušidžių hiperfunkcijos, kurią sutvarko kontraceptikai arba gimdymas (nors gimdymas ne šimtu procentų padeda).

QUOTE(_Iewa_ @ 2006 05 07, 00:53)
Dar norejau paklausti vartojanciu/vartojusiu "Diane 35", ar pastebejo koki nors salutini poveiki..?
Ar nepadidejo svoris..?

Aš naudojau Diane-35 ilgai, man jokio ten labai šalutinio poveikio nebuvo, tik gal kiek dažniau būdavo migrenos priepuoliai nei su kitom kontraceptinėm. Svorio nepriaugau (nors aš svorio nuo jokių kontraceptinių nepriaugu daugiau nei šiaip valgydama ir tingianiaudama biggrin.gif ) Bet dar va gydytojų pastebėjimas, kad Diane-35, kiek labiau muša libido nei kitos KT.
Atsakyti
as naudoju Diane-35 ir kol kas jokio salutinio poveikio. tik geri poveikiai. kuno plaukeliai pamazu ploneja, o svarbiausia - veidas ne taip riebaluojasi. o kai needu kas minute saldumynu, tai ir oda pagrazeja, raudonu spuogeliu beveik nebuna. biggrin.gif

o libido man dar kol kas nereikalingas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 08 gegužės 2006 - 21:26
As niekada, net ir paauglysteje neturejau spuogu. Na viena-kita karta i pusmeti. Vartojau kontraceptikus pagal tiesiogine paskirti. Viskas buvo gerai. O va dabar, kai nebevartoju (pusmetis jau), tai pradejau pirkti kosmetika paaugliams. Nors tuoj pradesiu trecia desimti, bet veidas pastoviai spuoguotas. Spuogai skaudus, raudoni, giluminiai.
Mano isvada - gal kontraceptikai ir reguliuoja hormonu pusiausvyra, bet organizmas veliau be ju nebesugeba tos pusiausvyros palaikyti. Taip kad nesuprantu gydytoju, kurie paaugliams israso kontraceptikus kaip vaistus nuo spuogu.
Atsakyti
QUOTE(honkute @ 2006 05 08, 22:37)
As niekada, net ir paauglysteje neturejau spuogu. Na viena-kita karta i pusmeti. Vartojau kontraceptikus pagal tiesiogine paskirti. Viskas buvo gerai. O va dabar, kai nebevartoju (pusmetis jau), tai pradejau pirkti kosmetika paaugliams. Nors tuoj pradesiu trecia desimti, bet veidas pastoviai spuoguotas. Spuogai skaudus, raudoni, giluminiai.
Mano isvada - gal kontraceptikai ir reguliuoja hormonu pusiausvyra, bet organizmas veliau be ju nebesugeba tos pusiausvyros palaikyti. Taip kad nesuprantu gydytoju, kurie paaugliams israso kontraceptikus kaip vaistus nuo spuogu.

Spuogus po KT galima būtų paaiškinti, kaip kiaušidžių veiklos rezultatą, kadangi vartojant KT jos ilsisi, o nustojus vartoti būna pailsėjusios ir "geriau" fnkcionuoja, tai ir atsiranda hormonų pokyčiai kurie lemia spuogus, bet jie ilgainiui turėtų susitvarkyti. Na bent jau taip kažkaip man gydytoja aiškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2006 05 08, 21:57)
Spuogus po KT galima būtų paaiškinti, kaip kiaušidžių veiklos rezultatą, kadangi vartojant KT jos ilsisi, o nustojus vartoti būna pailsėjusios ir "geriau" fnkcionuoja, tai ir atsiranda hormonų pokyčiai kurie lemia spuogus, bet jie ilgainiui turėtų susitvarkyti.  Na bent jau taip kažkaip man gydytoja aiškino  smile.gif

Na aciu, lacosta, paguodei:) lauksiu, kada tos mano kiausides pavargs:)
Nors siaip man menesines kokia savaite pailgejo po kontraceptiku, tas vercia abejoti kiausidziu pailsejimu ir geresniu darbu. Labiau jau artejima i menopauze primena.
Na nieko, kai dabar pilna visokiu pudru, tai ir su spuoguotu veidu galima gyventi, ne taip jau blogai smile.gif Be to, spuogas ant veido atkreipia demesi i pati veida ir nukreipia demesi nuo pvz. per didelio gelbejimosi rato biggrin.gif Taigi, cia dar is kurios puses paziuresi - gal spuogas, o gal veido akcentas biggrin.gif
Atsakyti