Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

QUOTE(boruzzze @ 2007 01 13, 19:45)
geriu diane 35 beveik 3 metus... lyg ir padeda odai, bet dar prisideda ir kiti faktoriai... ax.gif

kokia jų kaina? pati geriu "Yasminelle", jau 3 pakuotę šiandien pirkau, bet kad jie man brangoki, prašysiu, kad keistų į pigesnius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2007 01 13, 20:45)
geriu diane 35 beveik 3 metus... lyg ir padeda odai, bet dar prisideda ir kiti faktoriai... noretusi kitus pabandyti, bet nedrasu... ax.gif

Man irgi padejo diane 35, geriau juos kokius 2 metus, paskui pakeiciau i Regulon. Veido oda labai isgrazejo...
Atsakyti
Eh merghinos.. tai net nzn ka man dabar daryti , ar naudoti ar nenaudoti.. nes siaip labai noriu , kad veido odele pagrazetu ir spuogai isnyktu, bet bijau tu salutiniu poveikiu... nezinau nezinau... O draugo nuomone , tai jis labai pries kontraceptikus... bet jo aisku maziausiai klausyciau, jei jau nuspresciau gerti... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2007 01 31, 22:36)
Eh merghinos.. tai net nzn ka man dabar daryti , ar naudoti ar nenaudoti.. nes siaip labai noriu , kad veido odele pagrazetu ir spuogai isnyktu, bet bijau tu salutiniu poveikiu... nezinau nezinau...  O draugo nuomone , tai jis labai pries kontraceptikus...  bet jo aisku maziausiai klausyciau, jei jau nuspresciau gerti...  blink.gif  doh.gif

negerk! .nes poto kai mesi,nespesi skaiciuot kiek prikils.
Atsakyti
nu ziurau tema jau metu senumo, bet padeeeeekit biggrin.gif

perskaicius susidare ispudis, kad kt spuogam padeda tik kol vartoji, o paskui - vel tas pats ar dar blogiau verysad.gif ar kam nors nustojus viskas ir liko tvarkoj ??? unsure.gif

ir siaip gal galit kas nors man isaiskint is kur tie hormoniniai pasikeitimai atsiranda, va pavyzdziui man, kuri niekad su spuogais problemu neturejo, o va staiga eme ir uzpuole, dar ir plaukai zeliai kaip pas dieda lyg spuogu butu negana doh.gif

kt niekad nevartojau ir is vis nieko y ta puse, nezinau nei ka cia daryt, ar jau ruostis y vaistine ar susitaikyt su sitom transformacijom unsure.gif

help verysad.gif
Atsakyti
as geriau MERCILON,man patare gydytojas del spuogu gausos,niekas nepadejo iki tol,vaiksciojau kaip frankensteinas,bet va pradejus gert MERCILONa man dingo visi spuogai.dabar jau nebegeriu,bet spuogu ptfu ptfu dar neatsirado sokiai.gif sokiai.gif
P.S.jei ka turiu ju parduot po 10lt,man ju nebereik.galiojimas iki 2007.11 ax.gif
Atsakyti
kokia nesamone nuo kontraceptiku tikrai spuogu ne padaugeja o yik sumazeja..visi kontraceptikai mazina spuogus tik tiek kad vieni maziau o kiti daugiau doh.gif As tai geriau mercilon jie man nuo spuogu kuo puikiausiai padejo thumbup.gif
Atsakyti
Geriu Femine 35. Ant veido dabar nė vieno spuogelio nebėra thumbup.gif (o seniau tai būdavo lengviau rasti vietą, kur nėra jokio spuogo lotuliukas.gif , kartais tekdavo dėl jų net pas chirurgą keliaut verysad.gif ). Oda pradėjo tvarkytis maždaug po 1-1,5 mėnesio. Po kokių trijų mėnesių gėrimo visi spuogeliai išnyko ir iki šiol nėra. Labai retai būna, kad koks vienas išlenda, bet greit ir dingsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESCADA_SPORT @ 2006 12 12, 12:32)
O gal kuri zinot,ar ziedas padeda odai?

Mano ginekologe man pasake,jog kontraceptinis ziedas poveikio odai neturi, pasiule vartoti Yasminelle.
Atsakyti
Skaiciau,kad isejo nauji kontracepyikai nuo spuogu butent,bet neatsimenu pavadinimo,gal kas zinot?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as. Geriu trecius metus Harmonet, is pradziu lyg pagerino oda, bet visokiu periodu buvo, o dabar sakes, kas daros doh.gif . Jau beria kuris laikas. Siaip ir girdejau kazkokio gydytojo komentara, kad KT gali padet nuo spuogu dazniausiai tik kuriam laikui, paskui pavargsta kepenys, ir viskas gali sugrizt, net dar bjauriau. Na man ant kaktos nekas eme detis.
Atsakyti
Femoden liuks thumbup.gif
Atsakyti