Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

QUOTE(honkute @ 2006 05 09, 09:21)
Na aciu, lacosta, paguodei:) lauksiu, kada tos mano kiausides pavargs:)
Nors siaip man menesines kokia savaite pailgejo po kontraceptiku, tas vercia abejoti kiausidziu pailsejimu ir geresniu darbu. Labiau jau artejima i menopauze primena.
Na nieko, kai dabar pilna visokiu pudru, tai ir su spuoguotu veidu galima gyventi, ne taip jau blogai smile.gif Be to, spuogas ant veido atkreipia demesi i pati veida ir nukreipia demesi nuo pvz. per didelio gelbejimosi rato biggrin.gif Taigi, cia dar is kurios puses paziuresi - gal spuogas, o gal veido akcentas biggrin.gif

kazkaip ne itin guodzianciai nuskambejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(honkute @ 2006 05 09, 08:21)
Na aciu, lacosta, paguodei:) lauksiu, kada tos mano kiausides pavargs:)
Nors siaip man menesines kokia savaite pailgejo po kontraceptiku, tas vercia abejoti kiausidziu pailsejimu ir geresniu darbu. Labiau jau artejima i menopauze primena.
Na nieko, kai dabar pilna visokiu pudru, tai ir su spuoguotu veidu galima gyventi, ne taip jau blogai smile.gif Be to, spuogas ant veido atkreipia demesi i pati veida ir nukreipia demesi nuo pvz. per didelio gelbejimosi rato biggrin.gif Taigi, cia dar is kurios puses paziuresi - gal spuogas, o gal veido akcentas biggrin.gif

Va čia tai pozityvus požiūris biggrin.gif ir aš jau dabar kažkaip galvoju, kad nu išdygo tai išdygo, negi dabar imti ir nusišauti, bet iki tokio pozityvaus mąstymo apie spuogus , kaip Tavo tai man dar laaaaabai toli smile.gif
Atsakyti
Jau puse metu naudoju Diane. Gal po triju menesiu nustojo berti thumbup.gif . Kartais atsiranda vienas kitas spuogelis, bet dabar jau jie nera problema. Man pasalinio poveikio nebuvo jokio. Pries menesi nuejau pas kosmetologe ir pasakiau, kad geriu kontraceptikus. Pradejo mane itikineti, kad negalesiu vaiku tureti, kad kontraceptikai skirti tik gimdziusioms ir t.t. Gal cia toks pasenes poziuris g.gif Neitikino manes jos itikinejimai ir geriu toliau.

Dar pridursiu, kad kontraceptikai padejo susidoroti su spuogais ne vienai mano draugei. Padeda ne tik tie, kurie skirti spuogams gyditi, bet ir visi kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 14 gegužės 2006 - 12:59
***** o man jau tragedija cray.gif tris metus geriau diane, oda buvo normali, kartais vienas kitas spuogas ir viskas... o dabar doh.gif pries du menesius meciau gerti, veida istiko katastrofa, nebegaliu i save ziuret cray.gif teks vel pradet gert verysad.gif
aj sh./... ishseko kantrybe, greiciau tos dienos ir pradet gert vel.
Atsakyti
QUOTE(honkute @ 2006 05 08, 22:37)

Mano isvada - gal kontraceptikai ir reguliuoja hormonu pusiausvyra, bet organizmas veliau be ju nebesugeba tos pusiausvyros palaikyti. Taip kad nesuprantu gydytoju, kurie paaugliams israso kontraceptikus kaip vaistus nuo spuogu.

duoda KT gert, ne spuogu gydymui, bet hormonu tvarkymui - cia prie kai kuriu sutrikimu 4u.gif ir tai visai normalu 4u.gif
QUOTE(Pandora @ 2006 05 14, 13:55)
Pries menesi nuejau pas kosmetologe ir pasakiau, kad geriu kontraceptikus. Pradejo mane itikineti, kad negalesiu vaiku tureti, kad kontraceptikai skirti tik gimdziusioms ir t.t.

nu va tokio poziurio neusprantu g.gif g.gif geriau KT labai daug metu, va pasigimdziau dukryte ir laukiu nesulaukiu tos dienos, kada vel galesiu gert blush2.gif nes jau vel spuogai pradeda imti virsu ir ne tik doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(honkute @ 2006 05 08, 22:37)

Mano isvada - gal kontraceptikai ir reguliuoja hormonu pusiausvyra, bet organizmas veliau be ju nebesugeba tos pusiausvyros palaikyti. Taip kad nesuprantu gydytoju, kurie paaugliams israso kontraceptikus kaip vaistus nuo spuogu.

duoda KT gert, ne spuogu gydymui, bet hormonu tvarkymui - cia prie kai kuriu sutrikimu 4u.gif ir tai visai normalu 4u.gif
QUOTE(Pandora @ 2006 05 14, 13:55)
Pries menesi nuejau pas kosmetologe ir pasakiau, kad geriu kontraceptikus. Pradejo mane itikineti, kad negalesiu vaiku tureti, kad kontraceptikai skirti tik gimdziusioms ir t.t.

nu va tokio poziurio neusprantu g.gif g.gif geriau KT labai daug metu, va pasigimdziau dukryte ir laukiu nesulaukiu tos dienos, kada vel galesiu gert blush2.gif nes jau vel spuogai pradeda imti virsu ir ne tik doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 03 10, 13:03)
Tai ir nenaudosiu, bo dar kitos sako, kad ir isberia, jei nepritaiko ginekologes.
Dar sako ir plaukuotuma issaukia.... g.gif
Tada reikia susitaikyti su savo odos tipo ir dziaugtis, kai ateina mmm ir oda siek tiek pasitvarko...

O aš ir žiūriu, negi man rimtai plaukelių padaugėjo blink.gif galvojau, vaidenasi.... g.gif
QUOTE(Violeta* @ 2006 03 15, 13:17)
Aš vartojau Cilest'ą kontraceptiniais tikslais apie kokius 3 metus iš viso..Iki tol buvo ir plaukai labai gražūs, ir oda nomali, žodžiu, kontraceptikai buvo naudojami pagal savo tiesioginę paskirtį..Nutraukus jų vartojimą po kelių mėnesių pastebėjau, kad veido oda darosi riebesnė, atsirado toks polinkis formuotis inkštirams, veido oda mišri patapo..Tiesiog net nežinau ką daryti - negi vėl gert kontraceptikus - bet noriu organizmą išsivalyt nuo chemijos..Maitinuosu tai lbai sveikai. Tiesiog kaip užburtas ratas - nutraukus kontraceptikus veido odą, kuria labai džiaugiausi,  gerokai sugadinau.

Gėriau aš 3 rūšių tabletes, paskutines - Jeanine, teigiamo poveikio spuogams nepastebėjau - kaip tas pats, taip tas pats. Ir iš viso, nesulaukiau beveik jokio teigiamo poveikio - na mėnesinės susilpnėjo, bet vis tiek be vaistų neištverdavau. Užtat dabar, kai nustojau gerti, labai susibalansavo ciklas, tiesa, po 3 mėnesių žiauriai išbėrė spuogais - ir smulkučiais raudonais, ir baltais pūliniais, ir visaip, tai nuėjau pas gydytoją odos, pripažino tikrąją acnę, pasidariau kelis veido rūgštinius valymus pas medikus (ne pas kosmetologę), panaudojau antibiotikų (tepalą, spiritinį tirpalą ir geriamų), ir dabar turiu gal ir ne idealiai lygią odą, bet kažką panašaus, ką turėjau prieš KT ir net geriau thumbup.gif
O kadangi nuo KT ne tik nesulaukiau norimo poveikio, bet dar ir 10+ kg priaugau, kurie laaaaabai nenoriai krenta, tai nebežadu jų vartot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 23 gegužės 2006 - 00:37
QUOTE(Mildukas @ 2006 05 23, 02:34)
Gėriau aš 3 rūšių tabletes, paskutines - Jeanine, teigiamo poveikio spuogams nepastebėjau - kaip tas pats, taip tas pats. Ir iš viso, nesulaukiau beveik jokio teigiamo poveikio - na mėnesinės susilpnėjo, bet vis tiek be vaistų neištverdavau. Užtat dabar, kai nustojau gerti, labai susibalansavo ciklas, tiesa, po 3 mėnesių žiauriai išbėrė spuogais - ir smulkučiais raudonais, ir baltais pūliniais, ir visaip, tai nuėjau pas gydytoją odos, pripažino tikrąją acnę, pasidariau kelis veido rūgštinius valymus pas medikus (ne pas kosmetologę), panaudojau antibiotikų (tepalą, spiritinį tirpalą ir geriamų), ir dabar turiu gal ir ne idealiai lygią odą, bet kažką panašaus, ką turėjau prieš KT ir net geriau  thumbup.gif
O kadangi nuo KT ne tik nesulaukiau norimo poveikio, bet dar ir 10+ kg priaugau, kurie laaaaabai nenoriai krenta, tai nebežadu jų vartot  schmoll.gif

Kokius geriamus vartojai? Dar labai gerai būtų, jeigu parašytum tepalų pavadinimus...
Atsakyti
O gal kuri zinot,ar ziedas padeda odai?
Atsakyti
Man padejo Femine35 thumbup.gif (tfu tfu tfu biggrin.gif) nors vyras liepia mest jas gert, bet as nenoriu vien del to kad tai patogi apsisaugojimo priemone, bei svari oda... rolleyes.gif
Atsakyti
As jas vartoju tik menesy, bet man toks vaizdas, kad mane dar labiau nuo ju beria blink.gif
Atsakyti
geriu diane 35 beveik 3 metus... lyg ir padeda odai, bet dar prisideda ir kiti faktoriai... noretusi kitus pabandyti, bet nedrasu... ax.gif
Atsakyti