QUOTE(Linaute @ 2006 03 10, 13:03)
Tai ir nenaudosiu, bo dar kitos sako, kad ir isberia, jei nepritaiko ginekologes.
Dar sako ir plaukuotuma issaukia....
Tada reikia susitaikyti su savo odos tipo ir dziaugtis, kai ateina mmm ir oda siek tiek pasitvarko...
O aš ir žiūriu, negi man rimtai plaukelių padaugėjo

galvojau, vaidenasi....
QUOTE(Violeta* @ 2006 03 15, 13:17)
Aš vartojau Cilest'ą kontraceptiniais tikslais apie kokius 3 metus iš viso..Iki tol buvo ir plaukai labai gražūs, ir oda nomali, žodžiu, kontraceptikai buvo naudojami pagal savo tiesioginę paskirtį..Nutraukus jų vartojimą po kelių mėnesių pastebėjau, kad veido oda darosi riebesnė, atsirado toks polinkis formuotis inkštirams, veido oda mišri patapo..Tiesiog net nežinau ką daryti - negi vėl gert kontraceptikus - bet noriu organizmą išsivalyt nuo chemijos..Maitinuosu tai lbai sveikai. Tiesiog kaip užburtas ratas - nutraukus kontraceptikus veido odą, kuria labai džiaugiausi, gerokai sugadinau.
Gėriau aš 3 rūšių tabletes, paskutines - Jeanine, teigiamo poveikio spuogams nepastebėjau - kaip tas pats, taip tas pats. Ir iš viso, nesulaukiau beveik jokio teigiamo poveikio - na mėnesinės susilpnėjo, bet vis tiek be vaistų neištverdavau. Užtat dabar, kai nustojau gerti, labai susibalansavo ciklas, tiesa, po 3 mėnesių žiauriai išbėrė spuogais - ir smulkučiais raudonais, ir baltais pūliniais, ir visaip, tai nuėjau pas gydytoją odos, pripažino tikrąją acnę, pasidariau kelis veido rūgštinius valymus pas medikus (ne pas kosmetologę), panaudojau antibiotikų (tepalą, spiritinį tirpalą ir geriamų), ir dabar turiu gal ir ne idealiai lygią odą, bet kažką panašaus, ką turėjau prieš KT ir net geriau
O kadangi nuo KT ne tik nesulaukiau norimo poveikio, bet dar ir 10+ kg priaugau, kurie laaaaabai nenoriai krenta, tai nebežadu jų vartot