Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(LinguLingu @ 2007 03 28, 14:35)
Vandens simbolis rodo emocijas ir greiciausiai , kad neigiamas, sprendziant is bangos.Tai jog begi nuo jos - rodo, kad nenori apie jas galvoti ar kazka keisti, kad nurimtum.
Dabar gintaras - ir dar dideli gabalai - tai senos, atitarnave idejos, siekinacios uzsispyrima.Tai nepaslankumas, nenoras keistis.Arba kazkas tokio tavo praeityje, kas tau pades ateityje.O zuvis gaudyti simbolizuoja skupuma, goduma smile.gif

O siaubeli,toks jausmas kad čia visai ne apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na o šendien sapnavau,kad pas dukra penki dantukai dygo.Matau tokiu baltučius vos prasikalusius.kAI krenta dantys viskas aišku,o kai dygsta?įdomu g.gif
Atsakyti
O, paskutiniu metu daug kas vandeni, bangas sapnuoja...

As taip pat: be galo dideles audringas bangas, bet ju nebijojau, tik giliai ikvepdavau, kad nenuskesciau. Taip sekmingai ir pluduriavau. O svarbiausia rankomis buvau susikabinus i grandinele su visais savo artimaisiais ir ziurejau, kad tik jie neatsikabintu ir nenuskestu..

Uzrasiau ir lyg atsakyma gavau: man eilini karta menesines ir as rimtai mastau jau kreiptis i vaising.klinika. Imsiuos visu priemoniu. Va, tau ir bangos. Va, tau ir pluduriavimai be baimes..
Atsakyti
sveikos,

praktiskai sapnuoju labai retai.... o jei ir sapnuoju, tai demesi kreipiu tik i labai ryskius iki detaliu istringancius spanus... g.gif

kaip kad ir sis mano sapnas g.gif
suspanavau ji is sekmadienio i pirmadieni
sapnuoju, kad ruosiu vaises Velykoms... daug visokiu mesu kepu, zuvu... dziaugiuosi, kad viskas jau i pabaiga ir visko priruosiau, kad visiems uzteks...
staga is kazkur issoka ilga juoda gyvate.... ir pro mane labai greitai sliuogia iki mano vaiko... tas striksi nieko nematydamas... as jam sakau sok greiciau ant sofos... praktiskai su gyvate mano vaikas prasilenkia per milimetrus.. jis tik uzsoka, o ta nespeja jam ikasti...
as vaikui liepiu ramiai stoveti, o pati ziuriu i gyvate ir galvoju, kad reikia duris uzdaryti, kad ji kur i namus giliau neilistu...
tuo paciu momentu gyvate zaibiskai lekia i mane, soka ir kanda man i kaire ranka tarp nykscio ir smiliaus... atsimenu labai ryskiai skausma... net dabar, nors po sapno jau kelios dienos... ikandus gyvate dingsta nezinia kur, kaip ir atsirado nezinia is kur.... g.gif
mintyse plaukia suvokimas, kad reikia greiciau kviesti medikus, neuzmigti... ir abejone ar tures medikai priesnuodzio nuo sios gyvates ikandimo...
liepiu vaikui greiciau sukti 112, kviesti pagalba.... ir pabundu...

p.s. beja gyvaciu labai ir labai bijau, nes vaikysteje buvau labai issigandusi...
skaiciau spanininke, kad labai blogas sapnas yra sapnuoti gyvate... bet zinau, kad sapnai perspeja, tai noreciau iki galo issiaiskinti, kokia beda galiu aplenkti.... g.gif
beja, is kaires miega mano vyras....

surasau viska, nes manau visos detales svarbios...

aciu uz pagalba... 4u.gif
Atsakyti
Sapnavau keista sapna..... lyg ir bjaurokas, bet sapne jauciausi visai gerai, o sapnavau kad is po antklodes istraukiau mesos gabala... gal kas zino ka tai galetu reiksti? g.gif
Atsakyti
Kokią gerą temą atradau thumbup.gif .
Aš tai sapnuoju dažnai, daug, sapnai visada būna spalvoti ir intensyvūs, todėl kartais, o net ir labai dažnai, labai varginantys.
Jau buvo minčių kreiptis į ekstrasensus, gal mano energetinis laukas labai silpnas ar pan., kad tiek visko sapnuoju.
Dažniausi mano sapnai - tai mirę giminės, ypatingai močiutė (po mirties ją sapnavau kiekvieną naktį iki pusės metų, kol uždegiau bažnyčioje žvakutę. Nežinau, ar tai padėjo, bet po to sapnai buvo ne tokie dažni), o kai mirė senelis, tai pradėjau abu kartu sapnuoti doh.gif . Dažnai sapnuose, ypatingai močiutė, nori mane paliesti arba tiesiog vaikšto pikta ir nekreipia į mane dėmesio. Sapnuose aš žinau, kad jie mirę ir būna labai baisu. Kartais iš išgąsčio atsibundu.
Na, pas močiutę leisdavau vasaras, ją mylėjau, bet kad būtų kažkoks ypatingas ryšys, tai nepasakyčiau. Su seneliu juo labiau, kažkaip retai ir pabendraudavom.
Keisčiausia ir neįtikėčiausia tai, kad prieš pastodama sapnavau degantį senelių namą, įėjau į jį ir pamačiau klupantį senelį, ant rankų laikantį mažą kūdykį berniuką. Aš jam sakau: "Duok man šitą berniuką". Po kurio laiko pastojau. Net echoskopijų nereikėjo, nes žinojau, kad gims berniukas. wub.gif
Nežinau nei kaip paaiškinti, kad jie taip dažnai į mano sapnus ateina. Sako, sapnuoti mirusį - tai orų pasikeitimas, bet tuomet orai turėtų labai dažnai keistis biggrin.gif .
Na, šiam kartui tiek. Turiu dar ir kitą ištisai sapnuojamą epizodą, bet nenoriu varginti su savo sapnais blush2.gif . Gal vėliau ax.gif .
Atsakyti
nekokie sapnai lanko mane paskutiniu metu verysad.gif gal nuovargis tai itkoja, bet pavargstu nuo kosmarisku sapnu verysad.gif
Atsakyti
As sianakt sapnavau,kad vaikstau po miska,o aplinkui visi medziai zydi baltai,rusvai,gelsvai (kaip sodose) - labai grazu.Vaikstau ir pamatau nutupusi ant kelmo spalvota drugeli ir noriu ji paliesti,tik girdziu,kad snypscia kazkas.....isiziuriu ir pamatau kobra.Nepalieciau kobros ir ji manes nepuole,tik snypste.....Paskui vyras man rodo i dangu ir sako: stebek si lektuva.Na as ziuriu ir matau,kaip sprogsta lektuvas,jo dalys nukrenta i jura ir atsitrenkia i kruizini laiva.Laivas dega o jame kazkodel plaukia mano sese.Na o toliau prasideda bajevikas,kaip as panikuoju ir plaukiu gelbeti sesers doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as sianakt sapnavau , kad man bando iduot gyvate i rankas toks vyras, ir kaip itk jis shiadnien turi mane su pazindint su darbdaviu. Galvoju, gal kas negerai? Bet sapne, as ant jo supyjstu ir jam atiduodu ta gyvate.... ai vat ir nebezinau, ka begalvot, o savo sapninyka kazkur nukishau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 12 balandžio 2007 - 09:26
QUOTE(Manta @ 2007 04 12, 09:24)
O as sianakt sapnavau , kad man bando iduot gyvate i rankas toks vyras, ir kaip itk jis shiadnien turi mane su pazindint su darbdaviu. Galvoju, gal kas negerai? Bet sapne, as ant jo supyjstu ir jam atiduodu ta gyvate.... ai vat ir nebezinau, ka begalvot, o savo sapninyka kazkur nukishau sad.gif

Šiaip gyvatės turi daug reikšmių. Tai ir pasleptos baimės, seksualumas, žmogus, kuris yra nepatikimas, beširdis; taip pat išmintis, pasikeitimas.

Aš neseniai atradau online anglišką sapnininką, kurio reikšmės man taip atitinka, kad kartais net patikėti sunku.
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 04 12, 13:03)
Šiaip gyvatės turi daug reikšmių. Tai ir pasleptos baimės, seksualumas, žmogus, kuris yra nepatikimas, beširdis; taip pat išmintis, pasikeitimas.

Aš neseniai atradau online anglišką sapnininką, kurio reikšmės man taip atitinka, kad kartais net patikėti sunku.

idek nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 04 12, 19:37)
idek nuoroda  ax.gif

Tikiuos, nebus palaikyta reklama. http://dreammoods.com/
Kas man patiko, tai plačiai gana viskas aprašyta, o be to, netgi sapno nuotaikų reikšmės. Ir bent jau man tai labai tiksliai. Be to, visada po ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 04 12, 20:25)
Tikiuos, nebus palaikyta reklama. http://dreammoods.com/
Kas man patiko, tai plačiai gana viskas aprašyta, o be to, netgi sapno nuotaikų reikšmės. Ir bent jau man tai labai tiksliai. Be to,  visada po ranka smile.gif

Aciu uz nuoroda thumbup.gif man patiko,kad viskas aisku ir paprasta
Atsakyti