sveikos,
praktiskai sapnuoju labai retai.... o jei ir sapnuoju, tai demesi kreipiu tik i labai ryskius iki detaliu istringancius spanus...
kaip kad ir sis mano sapnas
suspanavau ji is sekmadienio i pirmadieni
sapnuoju, kad ruosiu vaises Velykoms... daug visokiu mesu kepu, zuvu... dziaugiuosi, kad viskas jau i pabaiga ir visko priruosiau, kad visiems uzteks...
staga is kazkur issoka ilga juoda gyvate.... ir pro mane labai greitai sliuogia iki mano vaiko... tas striksi nieko nematydamas... as jam sakau sok greiciau ant sofos... praktiskai su gyvate mano vaikas prasilenkia per milimetrus.. jis tik uzsoka, o ta nespeja jam ikasti...
as vaikui liepiu ramiai stoveti, o pati ziuriu i gyvate ir galvoju, kad reikia duris uzdaryti, kad ji kur i namus giliau neilistu...
tuo paciu momentu gyvate zaibiskai lekia i mane, soka ir kanda man i kaire ranka tarp nykscio ir smiliaus... atsimenu labai ryskiai skausma... net dabar, nors po sapno jau kelios dienos... ikandus gyvate dingsta nezinia kur, kaip ir atsirado nezinia is kur....
mintyse plaukia suvokimas, kad reikia greiciau kviesti medikus, neuzmigti... ir abejone ar tures medikai priesnuodzio nuo sios gyvates ikandimo...
liepiu vaikui greiciau sukti 112, kviesti pagalba.... ir pabundu...
p.s. beja gyvaciu labai ir labai bijau, nes vaikysteje buvau labai issigandusi...
skaiciau spanininke, kad labai blogas sapnas yra sapnuoti gyvate... bet zinau, kad sapnai perspeja, tai noreciau iki galo issiaiskinti, kokia beda galiu aplenkti....
beja, is kaires miega mano vyras....
surasau viska, nes manau visos detales svarbios...
aciu uz pagalba...