Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(Do_do_do @ 2007 04 19, 21:59)
Norėtųsi, kad sapnus temos užvedėja pakomentuotų, nes sapnininkus visi galim pasiskaityti, juose rasim to paties sapno kelias visiškai skirtingas reikšmes lotuliukas.gif , o norisi kažkokio gilesnio, profesionalesnio sapnų paaiškinimo. Tam juk tema ir sukurta, ar ne g.gif ?

Na gerai, aprasysiu viena sapna ir ne todel , kad spyriojuosi ar didziuojuosi, bet todel, kad jis man patiko, beto turiu uztektinai darbelio svetaineje, tad laiko mazai belieka, o be viso to as neuzvedziau temos, as ja tik pratesiau...as net nepamenu kas sios temos autoriai... soriukas., -tai JURENOS sapnas -

Šianakt sapnavau, kad buvau balkone.
Balkonas simbolizuoja ypac jei stovim balkone, saves ivaizdi, tai ka mes "
rodom" visuomeneje.Tai yra tai, kas mes esam, kai zinom , jug mus mato.

O ten pas kaimynus katinas pilkas rainas ir juodas šuo.
Dabar - katinas jei nesi kaciu myletoja simbolizuoja negalia, atkreipiu demesi - nebutinai liga - negalia, nelaime, nesklandumus, o suo simbolizuoja neatskleistus talentus, sugebejimus . Pabandyk susivokti kaip tai siejasi su kaimynais, (tai gali buti netiesioginiai santykiai, rysiai tarp zmoniu).

Tas balkonas virš mūsų kaip tai atviras, ir tas tas šuo žiūri į mane ir prieš jį tas katinas. Ir šuo tą katiną stumia žemyn pas mus į balkoną, nustūmė tą katiną pas mus. Aš kažkaip nemaloniai pasijaučiau ir į kambarį sugrįžau, ir visaip stengiausi kad tik tas katinas į kambarį neįlįstų. Bet jis vistiek įlindo. Veiksmas vyko mano tėvų namuose, kur aš gyveneau seniau. Ką čia galėtų reikšti?

Tevu namus sapnuojam daznai kai jauciames nesaugus ir ilgimes to jausmo kai nereikedavo niekuo rupintis.Is simboliu panasu jog isgyveni konfliktine situacija, kuri kyla is tavo pasleptu ir nenaudojamu sugebejimu - jie verziasi buti panaudoti- ir is nepasitikejimo arba nesaugumo, o gal ir vidines konfliktines situacijos kuria simbolizuoja kaimynu katinas.
Dar katinas gali simbolizuoti liga... tas tiesa.Ar tas nemalonus jausmas primine kokia negalios busena , o gal issauke pojucius panasius i liga?

Atminkim, kad visi atsakymai mumyse, as tik nukreipiu mintis, o galvoti jau privalu jums:)
Atsakyti
Aš noriu padėkoti sapno aiškintojai, už tokią sapno analizę. Kadangi ( gal ir rašiau) esu mama sėdinti namie su vaikeliu. Kartais nuo tos rutinos aš jau nežinau kur dėtis. Prisimąstau visko. Neseniai vienas žmogus iš artimųjų neteko kojos, dėl ligos. Vyrui prieš mašiną iššoko šernas ant kelio. Gal būt tai mane labai paveikė. Kitas momentas, aš tikrai vis dar bandau surasti savo vietą šioj žemėj, atrasti savo gebėjimus, kuriuos galėčiau panaudoti tinkamai ir naudingai. Gal tai tiesiog persikėlė į mano sapną dabar?
Jūsų paaiškinimas kaip į dešimtuką. Todėl aš ir atrašau savo būsena. O sapnas buvo toks ryškus ir aš rodos dar sapne nusprendžiau, kad aš jį prisiminsiu, ir reiks paieškot jo reikšmės. Man tokie aiškūs ir ryškūs sapnai sapnuojais ne kiekvieną kart. Bet man lyg būna nuojauta, kad jie rimti ir tikrai turi savo prasmę. Ačiū jums dar kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurena: 20 balandžio 2007 - 13:55
Visada prasom 4u.gif
Uzsuk pas mus i svetaine... mirksiukas.gif
Sapnu aiskinimas yra mano hobis, daugiau apie mane gali suzinoti paskaitinejusi mano profile...smile.gif
O as atiduociau labai daug, kad vel galeciau su saviskemis namuos sedeti... blush2.gif Deja:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 04 20, 15:25)
Visada prasom  4u.gif
Uzsuk pas mus i svetaine... mirksiukas.gif
Sapnu aiskinimas yra mano hobis, daugiau apie mane gali suzinoti paskaitinejusi mano profile...smile.gif
O as atiduociau labai daug, kad vel galeciau su saviskemis namuos sedeti... blush2.gif  Deja:)

Vaikai tai man gyvenimo prasmė - vienintelė, kurią aš tiksliai žinau kad pasiekiau (t.y. pagimdžiusi), aišku kur dar jų užauginimas, lavinimas ir t.t. Tačiau kai namie būni, turi daug laiko apmąstymam, ko negalėtum sau leisti ardama nuo ryto iki vakaro kokiame nuobodžiame darbe. Kadangi yra laiko, norisi apmąstyti savo tolimesnius planus, siekius, sukonkretinti viską. Aišku visko nenumatysi. Tai kaip ir sakėt - pas mane vidinis konfliktas: ir namie sėdėti nesinori, ir darbas nelabai traukia. Tai taip žmogus ir blaškaisi. O kai aplinkybės verčia, pasirinkimo nėra. smile.gif
Atsakyti
sapnavau kad esu nescia ir jau pilvukas matesi laukiau kada tas mazas zmogutis prades judeti,sapnas toks tikroviskas, as noriu maziuko tai gal delto ir tie sapnai tokie.
Atsakyti
aš irgi per v Velykas sapnavau, kad esu nestuke.gif biggrin.gif nu aš norėčiau leliuko,bet nėra taip,kad svaigčiau ir nebegalėčiau gyvent,todėl nemanau,kad tai labai susiję ax.gif svarbiausia,kad sapne jaučiau,kaip leliukas spardos pilve, taip su kojytėm malė (kažkodėl žinojau,kad si kojytėm),kad aš net pabudau bigsmile.gif dar prieš tai spėjau išgirt kaip mintį ar žodžius kažkokius,kad va,koks stipurs ir akvyvus vaikiukas,berniukas ko gero ax.gif o pilvas taip buvo saulės nušviestas biggrin.gif
pasiskaiciau vienos forumietės nurodydam sapnininke-tipo nėštumą sapnuot reiškia kad kažkokį projektą turiu privesti prie įgyvendinimo 9maždaug tai išsiverčiau)
tai išsiaikinau taip,kad šitas proejektas-yra mano naujas darbas smile.gif tipo aš pati dar nelabai noriu tą naują darbą susirast ax.gif nu nežinau g.gif
Atsakyti
Nu ir vel sapnavau ta durna sodyba.Jau uzkniso,ne tai,kad vaikinus sapnuociau,tai kazkokia sodyba apie kuria net negalvoju,nesneku ir is vis mano gyvenime ji ne i tema lotuliukas.gif Tai kodel as ja sapnuoju?
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 22, 10:46)
Nu ir vel sapnavau ta durna sodyba.Jau uzkniso,ne tai,kad vaikinus sapnuociau,tai kazkokia sodyba apie kuria net negalvoju,nesneku ir is vis mano gyvenime ji ne i tema  lotuliukas.gif Tai kodel as ja sapnuoju?

JEi trumpai, tai matyt pasamoneje yra tam poreikis.O detaliau kazka asakyti galima tik is sapnu detaliu ir simboliu eigos sapno metu:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 04 22, 16:24)
JEi trumpai, tai matyt pasamoneje yra tam poreikis.O detaliau kazka asakyti galima tik is sapnu detaliu ir simboliu eigos sapno metu:)

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Gal dar galetumet pasakyti ka reiskia,kai sapne patinkantis vaikinas glosto plaukus blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 22, 18:51)
Aciu  4u.gif
Papildyta:
Gal dar galetumet pasakyti ka reiskia,kai sapne patinkantis vaikinas glosto plaukus blush2.gif ?

Smalsumas naujiems pojuciams... biggrin.gif
O tiesa pasakius daugiau isminties turi nei sau leidi patiketi.Ar vienu ar kitu atveju tai sieju su pasitikejimo trukumu smile.gif tokie ismboliai ir tokia ju "kalba" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 04 22, 22:22)
Smalsumas naujiems pojuciams... biggrin.gif
O tiesa pasakius daugiau isminties turi nei sau leidi patiketi.Ar vienu ar kitu atveju tai sieju su pasitikejimo trukumu smile.gif tokie ismboliai ir tokia ju "kalba"  mirksiukas.gif

Nu geras,kazkokios misles lotuliukas.gif Mane sudomino reikia gal pas koki aiskintoja nueiti,jei tokie yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 04 23, 17:02)
Nu geras,kazkokios misles lotuliukas.gif Mane sudomino reikia gal pas koki aiskintoja nueiti,jei tokie yra  biggrin.gif

Pasidalink informacija jei tokia surasi, bus idomu pazinti bigsmile.gif
Atsakyti