LinguLingu, sakete, kad -- *Dar atminkim, jog sapnai isimtinai apie sapnuotoja - vyriskio simbolis yra musu pasamone, o moters simbolis - protas.Vyrams atvirksciai.*
Savo baisiausiuose sapnuose (apie dvasias, demonus) as esu vyras (is niko nesimato.. realybeje esu mergina)
Kaip galima butu tai suprasti?
LinguLingu, as ir vel su savo sapneliu.. Jei koki nieki sapnuoju, tai nelendu pas Tamsta, zinant pacios uzimtuma. Bet va, dabar...
sapnuoju, kad dideliame vandens plote (vanduo svarus!!) labai drasiai ir pasitikinciai sokineju is siubuojanciu valciu. Nuo vienos ant kitos, be pavojaus, o su drasa! Paskui islipus i kranta regiu degancius vartus. Jei praeisiu pro juos- apsivalys mano aura/ energetinis laukas. Tad apsidankstau plaukus, kad nenusviltu ir praeinu. Vel pakankamiai drasiai su tikejimu, kad nieko neatsitiks. O kad mano aura butu dar svaresne, praeinu ir antra karta
Paaskinimui padesiu is savo realybes: po naktinio sapno dariausi nestumo testa ryte. Teigiamas!! Nulekiau pas ginekologe, o ji apziurejus: cista arba nesivystantis nestumas. As jai tvirtai ir aiskiai: Ne! Per anskti! Koks nesivystantis, jei paciam "leliukui" 2-3 sav. Maciau tamsia nago dydzio puslyte. Lauksiu kitos savaites, bet viduje- taika, ramybe ir rutu kvapas
Jokio absoliuciai nerimo! As laukiuosi, sako mano vidus. Tai va, gal tai ir sapnas, kad per bangas drasiai sokineju nuo valties prie valties. O vartai degantys?
Beja, ir katina sapnavau 1 sav. atgal. Sakei, negalia... Bet tas katinas tupejo prie mano duru ir krapste letenele skyle, noredamas ilysti, bet neilindo!!!!
Aciukas, jau ne pirma karta!
sapnuoju, kad dideliame vandens plote (vanduo svarus!!) labai drasiai ir pasitikinciai sokineju is siubuojanciu valciu. Nuo vienos ant kitos, be pavojaus, o su drasa! Paskui islipus i kranta regiu degancius vartus. Jei praeisiu pro juos- apsivalys mano aura/ energetinis laukas. Tad apsidankstau plaukus, kad nenusviltu ir praeinu. Vel pakankamiai drasiai su tikejimu, kad nieko neatsitiks. O kad mano aura butu dar svaresne, praeinu ir antra karta

Paaskinimui padesiu is savo realybes: po naktinio sapno dariausi nestumo testa ryte. Teigiamas!! Nulekiau pas ginekologe, o ji apziurejus: cista arba nesivystantis nestumas. As jai tvirtai ir aiskiai: Ne! Per anskti! Koks nesivystantis, jei paciam "leliukui" 2-3 sav. Maciau tamsia nago dydzio puslyte. Lauksiu kitos savaites, bet viduje- taika, ramybe ir rutu kvapas

Beja, ir katina sapnavau 1 sav. atgal. Sakei, negalia... Bet tas katinas tupejo prie mano duru ir krapste letenele skyle, noredamas ilysti, bet neilindo!!!!
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 17:53)
LinguLingu, as ir vel su savo sapneliu.. Jei koki nieki sapnuoju, tai nelendu pas Tamsta, zinant pacios uzimtuma. Bet va, dabar...
Jokio absoliuciai nerimo! As laukiuosi, sako mano vidus. Tai va, gal tai ir sapnas, kad per bangas drasiai sokineju nuo valties prie valties. O vartai degantys?

Noreciau galvoti, jog gydytoja klysta ir viskas yra gerai.
Nesivystantis nestumas arba nestumas tuboje yra labai skausmingas ir pavojingas dalykas.Saugok save ir siek aiskumo .Sapno simbolika rodo jog tavo dvasine busena mazai ka bendro turi su fiziniu zmogaus planu.Taip, buna, kad simboliu reiksme sutampa su ivykiais ir tai zmones linke vadinti aiskeriagyste arba issipaildnaciais sapnasi.As galvoju, jog visa informacija apie mus ir mus supanti pasauli yra visatoje ir imlesni bei savivokos daugiau turintys zmones sugeba ja naudotis augimui ar tobulejimui ir tai yra labai individualu.Dabar apie simbolius.Vanduo kaip jau zinom simolizuoja emocijas - skaidrus, ramus vanduo siuo atveju gali reiksti, jog su bet kokiais sunkumais tu susitvarkysi ir tai nereiskia, jog jie bus , jei bus, lengvi.Esi daug stipresne nei sau leidi manyti.Degantys vartai yra pykcio simbolis, per kur praejai , kaip rasai apsidengusi galva.Galva ar plaukai simbolizuoja isminti, faktas jog praejai sakyciau rodo, jog sugebi rasti iseiti bet kokioje ir ypac sioje sunkioje situacijoje.O tokius isbandymus praejus fizineje plotmeje, mes tikrai skausmu esam apvalomi, tad nenuostabu, kad jauteisi apsivaliusi.O del kaciuko pasakysiu tai, kad jis neilindo, dar nereiskia, kad isvengsim negalios.Nors nebutinai ji mus ir aplankys.Subtilus tas musu vidinis pasaulis, labai subtilus...atsidavimas Dievo valiai yra tas raktelis i tikraji gyvenima, be iliuziju...linkiu is visos sirdies ramybes ir isiklausymo i save... bus viskas gerai, nes blogai jau buvo

Oi, LinguLingu, net kvapa sulaikius skaiciau.. Kaip pirstu i aki! Imsiu ir nusikopijuosiu i savo uzrasus dvasiniam penui
Zinai, Tu mane tikrai suprasi:
mano tetis yra pries 22 m mires. Buvau jo ilgai laukta pirma dukrele. Visada po jo mirties ieskojau panasios atramos. Koks sutapimas: daznai kapuose nesilankau (turiu tam savo teorija), bet butent viena sekmadieni gime noras pasodinti nauju geliu (geltonos naslaites- mano mylima spalva). Kai suzinojau, kad pastojau, pasiskaiciavau, kada gimdysiu- sausio pradzia. Mamai sakau: nenustebciau jei gimtu per sausio 7d. (tetis mire). Mama sako: cia kaip tecio palaiminimas. Matai, nuejai ant kapu, sutvarkei..Pagriebiau kalendoriu kada tai buvo: ziuriu, mano vaisingom dienom tas geltonas geles sodinau! O pastojimo laukem 10 menesiu. Kazkaip jauciu tam tikra sasaja su siais ivykiais.
Aciu Tau uz palaikyma! Ir dziaugiuosi, kad turi dovana- suprasti, aiskinti..Norintiems pagalbos- padeti..

mano tetis yra pries 22 m mires. Buvau jo ilgai laukta pirma dukrele. Visada po jo mirties ieskojau panasios atramos. Koks sutapimas: daznai kapuose nesilankau (turiu tam savo teorija), bet butent viena sekmadieni gime noras pasodinti nauju geliu (geltonos naslaites- mano mylima spalva). Kai suzinojau, kad pastojau, pasiskaiciavau, kada gimdysiu- sausio pradzia. Mamai sakau: nenustebciau jei gimtu per sausio 7d. (tetis mire). Mama sako: cia kaip tecio palaiminimas. Matai, nuejai ant kapu, sutvarkei..Pagriebiau kalendoriu kada tai buvo: ziuriu, mano vaisingom dienom tas geltonas geles sodinau! O pastojimo laukem 10 menesiu. Kazkaip jauciu tam tikra sasaja su siais ivykiais.
Aciu Tau uz palaikyma! Ir dziaugiuosi, kad turi dovana- suprasti, aiskinti..Norintiems pagalbos- padeti..

QUOTE(busVakare @ 2007 05 03, 16:13)
Oi, LinguLingu, net kvapa sulaikius skaiciau.. Kaip pirstu i aki! Imsiu ir nusikopijuosiu i savo uzrasus dvasiniam penui

Tikrai suprantu...dekui tau, kad drysti dalintis.

Labutis ir man reikia pagalbos, tik gaila kad atsimenu, tik neaiškias kelias sapno detales
sapnavau kad renku žemuoges, o jų aplink daug, vis pribėgu nuskinu ir toliau einu vėl žiūriu žemuogės ir vėl skinu.... ką tai galėtų reikšti, anskčiau savo sapnuose esu rinkusi daiktus, bet ne tokius mielus ir skanius
ačiū jei paaiškinsi

QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 20:21)
Labutis ir man reikia pagalbos, tik gaila kad atsimenu, tik neaiškias kelias sapno detales
sapnavau kad renku žemuoges, o jų aplink daug, vis pribėgu nuskinu ir toliau einu vėl žiūriu žemuogės ir vėl skinu.... ką tai galėtų reikšti, anskčiau savo sapnuose esu rinkusi daiktus, bet ne tokius mielus ir skanius
ačiū jei paaiškinsi 

Tai zemisku aistru simbolis.Zemuoges siejamos su moteriskumu ir sexualumu.Alternatyvoje zemuoges simoblizuoja ideju igyvendinima:)
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 04, 20:58)
Tai zemisku aistru simbolis.Zemuoges siejamos su moteriskumu ir sexualumu.Alternatyvoje zemuoges simoblizuoja ideju igyvendinima:)
ačiū tau labai

Sapnavau, kad gavome dovanų iš firmos naujas dvigubas šarvuotas duris.
Ir aš taip džiaugiuosi jomis. Patarkit, ką galėtų reikšti. Nu tikiuosi ne vagystė kokia

QUOTE(**SM** @ 2007 05 04, 21:02)
ačiū tau labai
kadangi sapnuoju beveik kasnakt, tik aišku pusę neprisimenu, gal reikia po ranka turėti lapelį ir pieštuką , kad užsirašyti, nes taip įdomu, kokios reikšmės tų mano sapnų 

Taip, tai labai teisingas is pasamones isplaukes sprendimas... daznas, kas domisi sapnais ir ju aiskinimu tai daro...

Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 04, 22:06)
Sapnavau, kad gavome dovanų iš firmos naujas dvigubas šarvuotas duris.
Ir aš taip džiaugiuosi jomis. Patarkit, ką galėtų reikšti. Nu tikiuosi ne vagystė kokia 

Tai simboliai praleistu progu ir galimybiu ir yra tikimybe, jog tai siejasi su darbu ar bizniu, o gal ir asmeniniu gyvenimu
ačiū labai. Kaip įdomu, niekada net nepagalvojau apie tai

Sapnavau, kad turiu labai ilgus ir labai grazius plaukus... Ka tai galetu reiksti?