QUOTE(Aurum @ 2007 05 06, 14:45)
Ir man reiktu paaiskinimo,ka reiskia sapnas,kai eini i cerkve,kuri labai patinka,ten pasijauti labai rami,tada atlekia dukra ir pradeda priekaistauti,kad cerkve ne tokia grazi,kaip buvo pasakota.?Ka tai simbolizuoja?
Tik tiek, jog isgyveni vidini konflikta.Baznycia ar cerkeve simboliskai reiskia dvasinguma. Ir rpei viso to , protas uzgozia tavo intuicija.Daznas is musu darom ta klaida - pakliuvam EGO valion
Papildyta:
QUOTE(Marsella @ 2007 05 06, 15:12)

O ką reiškia, jei sapnuoji tą patį sapną keletą kartų, pvz. prieš daug metų tą patį sapnavau, po keleto metų vėl, ir prieš metus vėl, na tą patį sapną maždaug kas porą metų sapnuoju?
Svarbu ne kaip daznai ta pati, bet svarbu ka sapnuojam, pabandyk pasekti ivykius dienos eigoje, ar gyvenimiskas situacijas, pamatysi, kad jos kartojasi.Jei nesikartoja, galiu tik pasakyti, kad nepastebi, todel per sapnus ir bando praisverzti informacija is pasmones.Atsakai visada mumyse...isiklausyk , atsipalaiduok ir rasi:)
Papildyta:
QUOTE(jurgute91 @ 2007 05 09, 23:15)

labukas,sianakt sapnavau,kad rinkau grybus.gal kuri zinot,ka tai galetu reiksti?
Tu juos rinkai, ar valgei, ar tik matei?Tai yra svarbu, o siaip tai grybai- nesklandumai biznyje, finansiniai nuostoliai, net tikimybe teismines bylos ar pasmerkimo is salies:) Tai siejasi su neigiamais isgyvenimais vienu ar kitu atveju, tik detales skirtusi
Papildyta:
QUOTE(prabanga @ 2007 05 06, 19:43)
o ką reiškia sapnuoti žmones labai mėlynom akim,nors realiai jie visai ne mėlynakiai?dažnai sapnuoju
Nesirupink, geras sapnas...detaliau paaiskinciau svetaineje,o cia susilaikysiu
Papildyta:
QUOTE(taibent1 @ 2007 05 10, 12:37)
Kavalieriai!!!
O gal man kas pasakysit... Sapnavau gyvate didziule- kaip smaugli. Vijosi mane, o as begau. Galu gale isokau i masina, trankiau ja su masinos durim ir nuvaziavau. Siaubiakas kazkoks! Gal kas zinot ka reiskia?
Na tikslumo sumetimais reiketu issiaiskinti vigi ar tai buvo smauglys ar gyvate - bet visumoje sapnas apie kontroles paieskas, turiu galvoje vidines kontroles.
Vienu atveju gyvate simbolizuoja veiksmus artimo zmogaus uz nugaros, klasta ir galimas apkalbas , is kitos puses kazko naujo uzgimimas...kaip gyvates keicia oda, taip ir mes atsiskleidziame sluoksniais:) tikiuosi supranti apie ka kalbu:)
Papildyta:
QUOTE(Ingasp @ 2007 05 10, 15:14)
labas supermamytes
Sianakt susapnavau keista sapna, kuris lyg ir niekuo neisskirtinis, bet labai neduoda man ramybes.
Taigi turejau eiti i darba, prieinu prie spintos kur mano kostiumeliai sukabinti, ir visi svarkeliai yra, o kelniu ne vienu negaliu rasti. Visur ieskau, sklaidau rubus, o ju kaip ner taip ner... Spinta pilna rubu prikabinta, dauguma is ju net ne mano, o as i darba veluoju. Tai galiausiai dzinsus uzsidejau.
Gal kas kokia reiksme zinote? Aciu
Rubai tai musu paciu gyvenimiskos situaqcijos.Faktas , jog neradai kelniu, simboliskai reiskia, jog protu bandai suvokti situacija, nes pasamone tavoji miega, dar neatsibudusi, todel nerandi ju...o siaip jau sapne tie kas veluoja, gyvenime pasizymi arognacija, tokia simboliu reiksme
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 05 10, 15:57)
o mano vaikas sapnavo, kad manes buvo labai daug ir ji negalejo issirinkti, kuri esu tikroji as...brr...
Truksta pasitikejimo , nesijaucia saugus vaikelis, vertetu perziureti jusu asmeninius santykius:)
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 05 06, 15:04)
As sapnavau savo mylimaji, su kuriuo pries metus issiskyrem (ir kuris, manau,. yra mano sielos dvynys). kad mes vel kartu, jis man aiskina labai daug kazko, kas jam manyje nepatinka ir kas santykiuose negerai (realiai to ir nezinojau, kai mane pamete...), ypac istrigo tai, kad jis labai emocionaliai deste, kaip ji erzina mano vaiko kaprizai (nors realybeje ne ko panasaus nebuvo). paskui sapne mus fotografavo daug kazkas kartu, atskirai, kazkoks albumas, kuriame vien musu nuotraukos is sito naujo susitikimo, tose nuotraukose mes tokie panasus, as visai pasikeitus, net plaukai nusviesinti kaip jo... lyg labai svarbu panasumas isorinis butu. ir pabaiga tokia, kad as kazkaip ilindau i jo asmeninius uzrasus ir skaiciau, paskui jam teisinausi kad netycia ten patekau. ir paskui vel tos fotografijos... siaip sitame sapne tokia laiminga buvau, mano didziausias troskimas kad jis sugriztu, kazin ka padaryciau, kad tas sapnas issipildytu... bet kazin ar sapnai pildosi tiesiogiai.
Didelis kaltes jausmas is praeities ivykiu isplaukiantis is pasamones.IR siaip - sapne simbolika nurodo i fakta, kad kazkas santykiuose buvo patikta ne taip, kaip yra tikroveje - falsifikatas tiksiau tariant:)
GAl visai be reikalo jaudiniesi, gal tai kas buvo net nebuvo tiesa... as jau isisamoninau - kas beivyktu, viskas tik i gera:)