mmh. gal galit paaiskinti ka reiskia sapnuose zhudyti? ir jokios baimes, tik malonumas..

QUOTE(Naoko @ 2007 05 11, 10:11)
aciu LinguLingu
vaikas turbut jaucia mano vidines problemas, kaip beslepciau.
kosmarai mane kankina naktimis. kad mano tevas vercia mane grizt i mokykla nuo 10 klases ir pataisyt pazymius (man 27 metai dabar), o as maistauju kad nenoriu ir neisiu, jis isizeides kaip taip gali buti...

vaikas turbut jaucia mano vidines problemas, kaip beslepciau.
kosmarai mane kankina naktimis. kad mano tevas vercia mane grizt i mokykla nuo 10 klases ir pataisyt pazymius (man 27 metai dabar), o as maistauju kad nenoriu ir neisiu, jis isizeides kaip taip gali buti...

Kartais gyvenimas klostosi taip, lyg mus bandytu.Tada sapnuojam egzaminus, mokykla, blogai jauciames, nes zinom, ka sutverem per prota, o ne isiklause i savo vidu, nes pasekmes ir tikimybe didele, kad jos bus nevisada malonios:). ta ir turesim. O vaikai tikrai jaucia musu vidu ir labai stipriai:)
Labai dažnai sapne bėgu...vejasi vis mane kasnors
ir taip baisu tame sapne būna
kad iš to išgasčio ir skrist pradedu ir vis skubu....šią nakt irgi tokį sapną sapnavau, vjosi mane kažkoks baisuoklis, kažin ką čia reiškia

QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 13:51)
kad iš to išgasčio ir skrist pradedu ir vis skubu....šią nakt irgi tokį sapną sapnavau, vjosi mane kažkoks baisuoklis, kažin ką čia reiškia 

nu va dar nežinau ką prieš tai reiškia susapnuotas sapnas, bet šiąnakt bjauresnį sapnavau, jau atsibodo man tiek sapnuoti

Ką reiškia sapnuoti didelį vorą moters plaukuose

QUOTE(**SM** @ 2007 05 13, 09:39)
nu va dar nežinau ką prieš tai reiškia susapnuotas sapnas, bet šiąnakt bjauresnį sapnavau, jau atsibodo man tiek sapnuoti
aišku aš tą vorą vėliau nužudžiau 

Sakai atsibodo sapnuoti? O as dziaugciausi tokia dovana turedama.Ne kiekvienas gali tiek informacijso atsiminti kiek tu pajegi...

Gerai, o dabar apie simbolika
Plaukai - simbolizuoja isminti
Voras - moteriska galia.
Sudejus tuos simbolius kartu ir ta fakta, jog tu vora uzmusei gaunasi toks paveikslelis -
jautiesi bejege ir vienisa bei atsaliete.Nerpitampi ten , kur nopertum pritapti.Arba - stengiesi nesikisti ten, kur jauti, jog nera geru santykiu ar rysiu . IS simboliu matosi ryski saves naikinimo tendencija.Turiu galvoje - vidinio, gilaus mastymo neigiamumas stabdo musu dvasini augima ir pridaro daug nemalonumu ir bedu fiziniame plane. Faktas jog voras plaukuose sifruojamas taip - vidine moteriska dvasine jega bando tave apsaugoti nuo savidestrukcijos, o tavo EGO - proto pagalba ta vora uzmuse...ar toliau dar rasyti?

Jei kils klausimu, rasyk asmeniskai:)
P.S. prie viso to uzmusti vora simboliskai bobuciu aiskinimu reikstu - nelaimes ir bloga padeti
Papildyta:
QUOTE(nezinoma @ 2007 05 11, 14:59)
mmh. gal galit paaiskinti ka reiskia sapnuose zhudyti? ir jokios baimes, tik malonumas.. 

Kadangi esam visa laika vystymesi ir vidiniamia augime, zudyti reiskia pastangas uzbaigti viena vystymosi etapa ir pradeti kita.Faktas jog jautiesi gerai rodo i dideli , bet neatsiskleidusi samoninguma.JEi pameni ka zudei, butu galima placiau issiaiskinti kas viduje dedasi ...

ačiū tau už paaiškinimą, skubu rašyt į až

Aš irgi esu sapnininkė, sapnuoju kasnakt, sapnai spalvoti, pilni veiksmo ir t.t.
Gal galit pakomentuoti, ką galėtų reikšti mano periodiškai sapnuojami sapnai. Esu laimingai ištekėjus antrą kartą, su vyru mylim vienas kitą, sutariam puikiai ir viskas
. Vis kartojasi toks sapnas - arba 1. kad mano dabartinis vyras nori mane palikti, o man sapne labai sunku, nes jaučiu, kaip jį labai myliu ir t.t. arba 2. buvęs vyras nri, kad aš pas jį grįžčiau, o aš vis galvoju, kaip aš galiu pas jį grįžt, jei myliu kitą... Kartais sapnuoju juos atskirai, o kartais abr kartu.
Sakysit, visoms tokie sapnai pasitaiko... Sutinku. Bet šie du motyvai pastoviai kartojasi.
Įdomu tai, kad su buvusiu vyru visiškai nebendraujam jau kelis metus, o su dabartiniu vyru gyvenam puikiai. Gal čia kažkokia pasąmoninga baimė? Kaip ir nejaučiu jokios
.
Gal galit pakomentuoti, ką galėtų reikšti mano periodiškai sapnuojami sapnai. Esu laimingai ištekėjus antrą kartą, su vyru mylim vienas kitą, sutariam puikiai ir viskas

Sakysit, visoms tokie sapnai pasitaiko... Sutinku. Bet šie du motyvai pastoviai kartojasi.
Įdomu tai, kad su buvusiu vyru visiškai nebendraujam jau kelis metus, o su dabartiniu vyru gyvenam puikiai. Gal čia kažkokia pasąmoninga baimė? Kaip ir nejaučiu jokios

Papildyta:

Laiska sapnuoti- tai gera zinia. Pauksciai- irgi zinia (juodi- apie mirti, balti- vestuves, o jei dau visokiu pauksciu - blogas oras)... 
Papildyta:
Na tikslumo sumetimais reiketu issiaiskinti vigi ar tai buvo smauglys ar gyvate - bet visumoje sapnas apie kontroles paieskas, turiu galvoje vidines kontroles.
Vienu atveju gyvate simbolizuoja veiksmus artimo zmogaus uz nugaros, klasta ir galimas apkalbas , is kitos puses kazko naujo uzgimimas...kaip gyvates keicia oda, taip ir mes atsiskleidziame sluoksniais:) tikiuosi supranti apie ka kalbu:)
Vis delto turbut didziule gyvate... tikiuosi, tai bus kazkas naujo... O kad ja trankiau masinos durimis ir nuvaziavau, tikiuosi, nereiks, kad taip pasielgsiu su naujai uzgimstanciomis gerybemis... Nes naujienu gyvenime tikrai turetu buti...

Papildyta:
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 11, 00:31)
Na tikslumo sumetimais reiketu issiaiskinti vigi ar tai buvo smauglys ar gyvate - bet visumoje sapnas apie kontroles paieskas, turiu galvoje vidines kontroles.
Vienu atveju gyvate simbolizuoja veiksmus artimo zmogaus uz nugaros, klasta ir galimas apkalbas , is kitos puses kazko naujo uzgimimas...kaip gyvates keicia oda, taip ir mes atsiskleidziame sluoksniais:) tikiuosi supranti apie ka kalbu:)
Vis delto turbut didziule gyvate... tikiuosi, tai bus kazkas naujo... O kad ja trankiau masinos durimis ir nuvaziavau, tikiuosi, nereiks, kad taip pasielgsiu su naujai uzgimstanciomis gerybemis... Nes naujienu gyvenime tikrai turetu buti...
QUOTE(**SM** @ 2007 05 12, 13:51)

Tikiuosi, lingulingu nesupyks, kad kisuos i tema su savo komentarais

Pritariu aiskinimams, tik pridursiu be didelio simboliu aiskinimo - begimas yra begimas nuo gyvenimo problemu, kurias jautiesi per silpna spresti, o sapnuose ir puola tie gyvenimo baisuokliai tave. As tokius sapnus kaip tu daznai paauglysteje sapnuodavau, kai mokykloj mokiaus. Tavo asmenines situacijos nezinau, bet visa tai rodo, kad yra sfera, kurioj savim nepasitiki ir bijai reikstis ir tai sukelia daug vidiniu isgyvenimu - ar tai butu santykiai su vienu zmogum, ar grupe zmoniu, galbut darbas ar mokslai.
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 21:54)
Pritariu aiskinimams, tik pridursiu be didelio simboliu aiskinimo - begimas yra begimas nuo gyvenimo problemu, kurias jautiesi per silpna spresti, o sapnuose ir puola tie gyvenimo baisuokliai tave. As tokius sapnus kaip tu daznai paauglysteje sapnuodavau, kai mokykloj mokiaus. Tavo asmenines situacijos nezinau, bet visa tai rodo, kad yra sfera, kurioj savim nepasitiki ir bijai reikstis ir tai sukelia daug vidiniu isgyvenimu - ar tai butu santykiai su vienu zmogum, ar grupe zmoniu, galbut darbas ar mokslai.

QUOTE(liepsnele @ 2007 05 15, 21:54)

siaubas, taip teisingai viską aprašei, tik kaip išbrist iš to kur aš dabar esu nežinau