Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 01, 15:12)
Padarykim taip - kadangi jauciu jog zinai apie savo sapna daugiau nei sau drysti pripazinti, aprasyk pati taip kaip supranti, o paskui abi aptrasim...  4u.gif  mirksiukas.gif sutarta ?

Sapnas: sapnavau, kad mano draugela ikalbinejo mane pasiimti suniuka. Pradzioje kiso berniuka toki juoda, o po to mergyte labai grazia. Ir ikalbejo, nors esu ziauriai nusistacius pries sunis... Jau net sapne pradejau ieskoti kalytei banduko (suniukas kiseninis). Ir ka tai galetu reiksti?
Ir dar matavausi labai grazu sviesu palta ir vis masciau, kad man jo nereikia, nes toki pati turiu juoda. Bet taip jis man patiko, kad nusimauti nebenorejau...

Na, suo- tai draugas. Bet neemiau berniuko, pasiemiau mergyte... Net nezinau... Kodel? Nes ji grazesne. Nezinau, ka tai turetu reiksti.
Ka reiskia sapnuoti palta- nezinau. Ir dar keista, kad paltas toks fainas- vienetinis, o cia toks pat sviesus (as turiu juoda), bet taip jo norejau... Tik nebezinau, ar nusipirkau...
Nezinau, LinguLingu, bent pora fraziu, ka manai apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taibent1: 05 birželio 2007 - 22:50
QUOTE(Makalius @ 2007 06 04, 13:50)
laba diena....
o ką reiškia kai jau bandau užmigt, jaučiu kad lyg nukrisčiau kur nors, prasmegčiau kiaurai lovos unsure.gif
Taip išsigastu fear.gif

Autogeninkių(autohipnozės) treniruočių metu žmonės turi panašius pojūčius. Praktikuojantys įvairias ezoterines praktikas tokius jutimus patiria pereidami į vadinamą astralinę būseną. Tiesiog tai žinoma kūno būsena, nepavojinga. Siūlau paskaityti psichologijos svetaines. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 06, 07:59)
Autogeninkių(autohipnozės) treniruočių metu žmonės turi panašius pojūčius. Praktikuojantys įvairias ezoterines praktikas tokius jutimus patiria pereidami į vadinamą astralinę būseną. Tiesiog tai žinoma kūno būsena, nepavojinga. Siūlau paskaityti psichologijos svetaines. ax.gif

Vakar vėl tas pats buvo, ale kaip išsiganadau,
net krustelėjau stipriai fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 06, 11:35)
Vakar vėl tas pats buvo, ale kaip išsiganadau,
net krustelėjau stipriai fear.gif

Ot išdykėlis. lotuliukas.gif Krepšinį vakarais pažaisk, tai nekrustelėsi, o miegosi kaip akmuo ir gražias merginas sapnuosi. mirksiukas.gif O jeigu rimtai domina nemoksliniai dalykai, susirask literatūros apie autogeninę treniruotę, autohipnozę ir žinosi ko kiti prisigalvoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 06 06, 21:14)
Ot išdykėlis. lotuliukas.gif Krepšinį vakarais pažaisk, tai nekrustelėsi, o miegosi kaip akmuo ir gražias merginas sapnuosi. mirksiukas.gif  O jeigu rimtai domina nemoksliniai dalykai, susirask literatūros apie autogeninę treniruotę, autohipnozę ir žinosi ko kiti prisigalvoja. smile.gif

Krepšinio nemėgstu lotuliukas.gif
nu man ir taip jau pakako vakar nuovargis buvo didelis ale vistiek krustelėjau nono.gif
Atsakyti
Laba diena,
na va prisiminiau ką šianakt sapnavau, o kadangi jūs čia sapnų žinovės tai blush2.gif
Sapnavau, kad išmečiau akinius savo,,,,,, kadangi dabar jau nešioju kontaktinius lęšius, tai ir išmečiau..... poto paėmiau iš šiukšliadėžės, užsidėjau, bet pamačiau kad prastai matosi, tai numečiau atgal mastau.gif
Nu sapnas tai keistas....
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau vorą, lipantį man per veidą. Buvo bjauru, vis bandžiau jį nuo savęs nuimti, o jis toks kibus buvo, niekaip negalėjau jo nusimest.
Gal čia dėl to, kad pamačiau laidos Stresas anonsą, kur voras per vieną iš daloyvių lipo g.gif lotuliukas.gif .
LinguLingu turbūt vėl pasakytų, kad noriu atsikratyt, nutraukt ryšius su kokiu nors nemaloniu asmeniu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2007 06 07, 12:03)
Šiąnakt sapnavau vorą, lipantį man per veidą. Buvo bjauru, vis bandžiau jį nuo savęs nuimti, o jis toks kibus buvo, niekaip negalėjau jo nusimest.
Gal čia dėl to, kad pamačiau laidos Stresas anonsą, kur voras per vieną iš daloyvių lipo g.gif  lotuliukas.gif .
LinguLingu turbūt vėl pasakytų, kad noriu atsikratyt, nutraukt ryšius su kokiu nors nemaloniu asmeniu biggrin.gif  g.gif

O jūs turit kanors prieš LinguLingu? Džiaukitės kad išvis pataria blink.gif]
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 11:37)
O jūs turit kanors prieš LinguLingu? Džiaukitės kad išvis pataria blink.gif]

Oho kokia reakicija blink.gif lotuliukas.gif . Visiškai nieko prieš LinguLingu neturiu. Tiesog bandau spėti, nes kartą jau gavau panašų sapno išaiškinimą, bet nelabai turiu asmens, kurio norėčiau atsikratyt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 06 05, 23:48)
Sapnas: sapnavau, kad mano draugela ikalbinejo mane pasiimti suniuka. Pradzioje kiso berniuka toki juoda, o po to mergyte labai grazia. Ir ikalbejo, nors esu ziauriai nusistacius pries sunis... Jau net sapne pradejau ieskoti kalytei banduko (suniukas kiseninis). Ir ka tai galetu reiksti?
Ir dar matavausi labai grazu sviesu palta ir vis masciau, kad man jo nereikia, nes toki pati turiu juoda. Bet taip jis man patiko, kad nusimauti nebenorejau...

Na, suo- tai draugas. Bet neemiau berniuko, pasiemiau mergyte... Net nezinau... Kodel? Nes ji grazesne. Nezinau, ka tai turetu reiksti.
Ka reiskia sapnuoti palta- nezinau. Ir dar keista, kad paltas toks fainas- vienetinis, o cia toks pat sviesus (as turiu juoda), bet taip jo norejau... Tik nebezinau, ar nusipirkau...
Nezinau, LinguLingu, bent pora fraziu, ka manai apie tai?

Dekui, labai graziai ir nuosirdziai padirbejai 4u.gif
Pagalvokim drauge - jei tai butu zmogus moteriskos lyties - tai simbolizuotu PROTA.Vyriskos lyties atstovas simbolizuoja moters pasamone.Kadagi suo, suniukas simbolizuoja musu uzsleptus talentus, neisnaudotus sugebejimus bei gabumus, ar galima butu interpretuoti taip, jog is pasmones eme verzstis tavieji gabumai, o tu protu juos slopini, nes nevertini saves ir nepasitiki...? todel ir palto simbolis isipina i sapna , nes paltas ir dar juodas - parodo jog esi is anksto pasiruosusi gintis ir nesi nuolaidi, nes del nepasitikejimo savimi, tiki, jog visi tik ir ruosiasi tave uzpulti - is to kyla ir nusistatymas pries sunis simboliu kalba kalbant. Kad norejai keisti palta - juoda spalva simbolizuoja depresija, o balta - nusvitima, susivokima, saves pazinima , manes nestebina, jog gerai jauteisi ir nesinorejo jo nusivilkti...tad tiek apie simbolius ir ju reiksmes...pamastyk is sios perspektyvos ir parasyk ka manai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 06 07, 23:16)
Dekui, labai graziai ir nuosirdziai padirbejai  4u.gif
Pagalvokim drauge - jei tai butu zmogus moteriskos lyties - tai simbolizuotu PROTA.Vyriskos lyties atstovas simbolizuoja moters pasamone.Kadagi suo, suniukas simbolizuoja musu uzsleptus talentus, neisnaudotus sugebejimus bei gabumus, ar galima butu  interpretuoti taip, jog is pasmones eme verzstis tavieji gabumai, o tu protu juos slopini, nes nevertini saves ir nepasitiki...? todel ir palto simbolis isipina i sapna , nes paltas ir dar juodas - parodo jog esi is anksto pasiruosusi gintis ir nesi nuolaidi, nes del nepasitikejimo savimi, tiki, jog visi tik ir ruosiasi tave uzpulti - is to kyla ir  nusistatymas pries sunis simboliu kalba kalbant. Kad norejai keisti palta - juoda spalva simbolizuoja depresija, o balta - nusvitima, susivokima, saves pazinima , manes nestebina, jog gerai jauteisi ir nesinorejo jo nusivilkti...tad tiek apie simbolius ir ju reiksmes...pamastyk is sios perspektyvos ir parasyk ka manai smile.gif

Tu matyt visiskai teisi. Dabar toks metas- pokyciu metas, daug abejoniu, ar sugebesiu, ar nenuvilsiu, ar manes neapgaus...
Aciu... Labai... Jauciuosi geriau...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 07, 11:38)
Laba diena,
na va prisiminiau ką šianakt sapnavau, o kadangi jūs čia sapnų žinovės tai  blush2.gif
Sapnavau, kad išmečiau akinius savo,,,,,, kadangi dabar jau nešioju kontaktinius lęšius, tai ir išmečiau..... poto paėmiau iš šiukšliadėžės, užsidėjau, bet pamačiau kad prastai matosi, tai numečiau atgal mastau.gif
Nu sapnas tai keistas....

Na kad akys yra isminties, supratimo ir savimones simbolis mes jau zinom.Taip pat zinom, jog desine - tai saule, kaire - tai menulis...akiniai - yra tikimybe, jog simbolizuoja gyvenimiska situacija, kurioje truksta aiskumo...o gal tai samoningas sapnas,atspindintis kasdienybe
Atsakyti