as pasakiau savo nuomone - ir kaltinti mane del to dezinformacija yra mazu maziausia keista. gerai, jei esi tokia apsisvietusi sapnuose tai paaiskink, kas gi yra sapnai ir kaip juos galima interpretuoti. man pavyzdziui idomu suzinoti kazka naujo.
QUOTE(xxl @ 2007 06 14, 13:16)
jei manysi, kad sapnas pranasiskas - jis toks ir bus. jei nemanysi - tai ne. aplamai - sapnai yra musu pasamones zaidimas, kuri sudetinga suprasti... beje, as visai nesapnuoju - ar tai labai blogai?
QUOTE(xxl @ 2007 06 14, 13:40)
as pasakiau savo nuomone - ir kaltinti mane del to dezinformacija yra mazu maziausia keista. gerai, jei esi tokia apsisvietusi sapnuose tai paaiskink, kas gi yra sapnai ir kaip juos galima interpretuoti. man pavyzdziui idomu suzinoti kazka naujo.

Keista,kad rasai, jog nori suzinoti kazka naujo,nes man atrodo,kad tu apskritai sia tema nelabai zinai ir kazko seno....

na kaip pavadinsi, taip nepagadinsi - juk kazkas seno tau gali buti kazkas naujo man ir atvriksciai, o mokytis niekad ne velu. beje, kodel nutarei, kad as pikta???
QUOTE(xxl @ 2007 06 14, 13:16)
jei manysi, kad sapnas pranasiskas - jis toks ir bus. jei nemanysi - tai ne.
Nesutikciau, is savo patirties galiu pasakyt kad tai netiesa. Matyt sapnai yra kazkas tokio, kas visiems zmones skirtingai reiskiasi. Aisku yra ir kazkas bendro, manau, taip ir atsirado įvairūs sapninkai (ižvelgus panašius požymius, pasikartojancius daugeliui žmoniu), tačiau tai nereiskia, kad jie bus vienodi visiems.
QUOTE(Ekranas @ 2007 06 15, 19:10)
labas, as noreciau su jumis bendrauti ar priimsite mane i savo buri?
Sapne ne tik svarbu ka labiausiai isimini, bet ir smulkmenos, jausmai. Svarbus visas sapnas.

Be abejonės taip

Sapnavau laabai keista sapna,buvau su daugybe vaikinu,tai su vienu draugauju,tai jau su kitu apsikabineju,veliau sapnavau,kad esu supermama.lt ir klausiu LinguLingu savo sapno reiksmes
Velaiu esu pas drauge namuose ir jai padovanojau kazkoki miela zaisliuka
Tada vel tie vaikinai....
Prasau pasakykite,ka tai gali reiksti

Prasau pasakykite,ka tai gali reiksti

Norėčiau paklausti ne apie sapną, o apie Likimo ženklą. Vakar pas mane pro langą įskrido balandis. Gal kas nors žino, ką tai reiškia?

QUOTE(Gytarė @ 2007 06 17, 11:08)
Norėčiau paklausti ne apie sapną, o apie Likimo ženklą. Vakar pas mane pro langą įskrido balandis. Gal kas nors žino, ką tai reiškia?

Nezinau ar tiesa ar ne, bet mano draugei vienai irgi taip buvo, tai neuzilgo jai dziugi zinia buvo. Tai dabar ir nezinau ar cia sutapimas, ar zenklas buvo

QUOTE(Ugnė @ 2007 06 17, 15:09)
Nezinau ar tiesa ar ne, bet mano draugei vienai irgi taip buvo, tai neuzilgo jai dziugi zinia buvo. Tai dabar ir nezinau ar cia sutapimas, ar zenklas buvo 

O žinia su kuo buvo susijusi?

QUOTE(Gytarė @ 2007 06 17, 16:11)
Ji buvo issiskyrusi su savo brangiausiu, ir labai isgyveno del to.ir kazkur po poros menesiu, jai per balkona iskrido balandis, tai ji dar pasidziauge, sako oi koks grazus.Ir po to, uzkarto (gal po keliu dienu, nepamenu gerai), apsireiske jos brangiausias su atsiprasymais ir t.t.Ji labai dziaugesi, mes po to net sampana gerem uz susitaikyma

QUOTE(Ugnė @ 2007 06 17, 16:24)
Ji buvo issiskyrusi su savo brangiausiu, ir labai isgyveno del to.ir kazkur po poros menesiu, jai per balkona iskrido balandis, tai ji dar pasidziauge, sako oi koks grazus.Ir po to, uzkarto (gal po keliu dienu, nepamenu gerai), apsireiske jos brangiausias su atsiprasymais ir t.t.Ji labai dziaugesi, mes po to net sampana gerem uz susitaikyma 

Nuostabu.